Widze, ze na spółeczce monstrualne obroty 156 zł hahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhhahahahahaha
Paweł , Ty się nie pytaj i nie siedź w necie tracac czas na pierdoły tylko zasuwaj dla dobra akcjonariuszy ! Jak bedziesz tylko dywagowal na forum albo na czaciku z panienkami to zero sam zobaczysz na pasku SKL.
Autor: ~Maciej Komorowski [95.40.240.*], 2011-07-19 13:29
"Drogi Front Line , będę z Tobą prowadził dyskurs jak przestaniesz się ukrywać za pseudonimem . Po prostu jeżeli jesteś Pan opłacany przez zarząd spółk SI SA by posponować ludzi to gratuluje !!! A może Masz na imię Jerzy lub Paweł.
O tym, kto tu ma racje zdecydujesz nie ty anonimowy łamago tylko sąd i rzetelni ludzie mający odwagę podpisywać się pod tym co piszą.
Bez szacunku dla anonima .... "
Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.100.*], 2011-07-22 16:45
" Witam ,
Panowie Ja faktycznie piszę pod imieniem i nazwiskiem dla zachowania wiarygodności ."
Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.90.*], 2011-07-23 14:13
"Witam ,
Tacy jak Pan Tchórze kryjące się za pseudonimami są najbardziej żałosnym przejawem marnego charakteru jakim nie których los obdarzył !"
Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.100.*], 2011-07-24 14:00
"Widzisz Mój drogi "przyjacielu" właśnie oto chodzi bt Zarząd wywiązał się ze zobowiązań wobec SIM i jego udziałowców mniejszościowych.
Podpisz się Tchórzu z imienia i nazwiska i zobaczymy kogo jesteś znajomym."
Autor: ~Maciej Komorowski [95.41.143.*], 2011-09-01 19:28
"Nissanku , a może byś tak sie choć raz podpisał się z Imienia i Nazwiska ?!!! "
chlopaki handluje na walorze od trzech lat nie oczekuje obrotu rzędu miliona ba nawet 100tys ale jakby co dzień było 4-10 koła to nie było by złe no dajcie spokój. 800 zł dzienny obrót !?!?! Spadek 10procent przy obrocie 600zl hahahahahahahhahahahahhahahhahahahahauhahahhahahhahahahahahhahahhahahahahhahah
wiem ze jesteś znajomym Macka... ale zdobądź sie na odrobinę obiektywizmu bo i tak czyta te wpisy kilka osób i robisz z siebie błazna...
ale powtórzę kapitalizacja 20mln ff jakiś 6mln... sukcesem jest, że papier się na każdej sesji otwiera... przyjdzie kapitalizacja, przyjdą obroty...
i przykład pierwszy z brzegu... KST ponad 200mln kapitalizacji dzisiejszy obrót 500zł i wzrost o ponad 2%... śmieszne? dla mnie nie bo na rynku jestem długo i to norma w bessie...
więc nie bądź śmieszy i wywalaj pkcem obroty wzrosną a ja chętnie odbiorę twoje akcje abyś juz nie skomlał po forach:)
Nie znam Maćka i nie wywalam akcji i ich nie wywale, to jest spola dla mnie z ogromnym potencjałem. Niestety nie podzielam Twojej opinii ze sukcesem jest ze papier się codziennie otwiera. Dwa lata temu papier był w okolicach 2,4 standardem był obrót rzędu 2-7 tys zdarzały się ponad 10tys. Bardzo słaba komunikacja spółki z akcjonariatem układ w Semaxie ciągnie się już tyle czasu, ze aż szkoda gadać. Jakiś głąb straszy na forach cena 0;) Zarząd nie może odpowiadać na takie zaczepki ale wypadałoby żeby ktoś inteligent je rozwiązał ta sprawę.
widocznie papier zebrany i w silnych rękach... wierzy akcjonariat w spółkę tak jak Ty... i ja... nowi nie wchodzą bo strach na giełdach większy niż przy LB...
to nie akcjonariat lukka tylko kolekcjonerzy. Znam kilku gosci ktorzy maja jeszcze przedwojenne papiery. Dzisiaj juz prawie historycy i nestorzy wspominaja kurs 8-9 zeta, obecnie jak wiemy ryk oznacza walorek na 2,30 przy obrocie powyzej 1k
Pawel Nissan beda nowe newsy
powiadasz kolekcjonerzy... może masz rację... ale kolekcjonuje się raczej cenne dobra, które powinny zyskiwać na wartości... może kiedyś i tu tak będzie... ;)
1. Czy społki SKL sa delewarowane ?
2. Dlaczego milczy Maciek ?
3. Czy cena Dorohuska spadła , wczoraj podawano w mediach że ceny leca na łeb na szyję
4. jakie SKL ma plany na przyszłość ,
Informuję , że wniosłem do stosownej prokuratury o wszczęcie oraz przeprowadzenie postępowania karnego przeciwko Członkom Zarządu Skyline Investment SA Panu Jerzemu Rey i Panu Pawłowi Maj.
Szanowny Panie TAXER Maciej milczy , ale Maciek pracuje ....
Pisałem o powodach mojego działania i one się nie zmieniły.
Miał racje Pan Maj mówiąc do mnie , że będą z zachowania Pana Rey wobec mnie olbrzymie problemy.
Potwierdzam i podtrzymuje będziecie je mieli w całej rozciągłości i znaczeniu tych słów.
Proszę Pana o wyjaśnienie słowa delewarowana ?
Dorohusk już dawno jest wart tyle ile ziemia rolna w tych okolicach, czyli ok 1 mln pln. Tylko w umyśle Pana Reya jest inaczej . Prawda Paweł ? Fakty są takie , że na tej transakcji spółka straciła ponad 20 mln pln !!!!
Plan SKL. Ich po prostu nie ma .
Donos w zaduszki - w zaduszki donos
Potop choćby, choćby potop po nos :-)
Panie Macieju, tym razem nie skamla pan jako skamlajn?? :-))) Co to za przypływ odwagi, a może to desperacja?
Oj niedobrze z panem, niedobrze. Piana się toczy z paszczydła, złość wielka, uderzenia gorąca, miazmaty i wiatry sążniste.
Ano niestety, niestety nic po pana myśli nie idzie, oj nie idzie. Ludziska głupie słuchać nie chco. Na układ się pisać chco. Piniendzy chco, a pan myślał, że nie chco.
Prokuratura wniosek oddali jako niezasadny i tyle. Bo jeśli tam pan powypisywał takie mądrości (z błędami) jak tu na forum, to co może innego zrobić.
Jak widać, a rzuca się w oczy wyraźnie, bo robi to nieudolnie, ktoś usiłuje na wiele sposobów obniżyć, i tak mocno niedowartościowaną cenę akcji. Być może ma w tym również swój udział odnotowane nawet na poniższych stronach odgrażanie się jakiegoś niezadowolonego (mówią: "Dlaczego biedny? Bo głupi. Dlaczego głupi? Bo biedny.) pajaca. Sądzę, że cena w najbliższych dniach, jeśli tylko utrzyma się wzrastające z lekka zaufanie do rynku, powinna sporo odzyskać.
Pozdrawiam!
Jesteś Pan typem kanalii i tchórza i śmierdzi Mi tu Panem Rey i Majem na odległość .
Jest tam coś między nogami , to coś co robi z chłopca mężczyznę.
Jak jest miernoty to proszę się podpisywać Pani nissan z imienia i nazwiska
Nigdy nie pisałem niczego pod żadnym pseudonimem , w tym i na tym forum.
W przeciwieństwie do Zarządu spółki SKY mam odwagę żyć zgodnością.
Dla takich jak Wy kasa jest jedynym miernikiem normalności drugiego człowieka.
Zarząd SKY poniesie karę za swoje działania i jak sądzę spółka za to zapłaci .....
Maciej Komorowski
ps.
Jedyne , co Wam pozostało to mierne próby dyskredytacji mojej osoby.
Panie Rey jeszcze raz , a przejdę z Panem na poziom dyskusji - tematy , których do dziś unikam , a które, jak Pan Wie zakończą Pana karierę.
To samo dotyczy Ciebie Paweł
Są rzeczy , które skrzętnie ukrywacie przed rynkiem .......
Więc sobie nie pozwalajcie
Nie wiem kim Pan jest i na czym polega Pana "rozżalenie", ale jeśli naprawdę jest Pan mężczyzną, to zamiast straszyć i próbować tym samym ugrać coś dla siebie, niech Pan swoje groźby potraktuje poważnie i zamiast "szczekać", proszę solidnie ugryźć. Obrażanie kogokolwiek nie przystoi "mężczyźnie"...
zaiste z ciebie prawdziwy mężczyzna i dżentelmen...
latasz po forum i beczysz gorzej jak porzucona kobitka po jednej nocy....
współczuje twojej partnerce "prawdziwy mężczyzno", jeśli taką posiadasz...
p.s. widzę dalej masz problemy z odróżnieniem obietnic składnych przy wódce prywatnych osób, a obietnic składanych formalnie przez spółkę.. nie wiem jakim cudem zatrudniali cie w semaxie... faktycznie pod tym względem to jełopy, zatrudnić kogoś takiego...
Nie martwcie się kmiotki , Ja zrobię swoje ...
Te dwie mądrale z Si SA nie piją nie mają zdrowia i rozumu do wódeczki :)))
Więc chłopaku nie konfabuluj ...
Panie Rey i Panie Maj - Zarządzie SI SA , czy wycofujecie się ze złożonej publicznie obietnicy przeniesienia 75% akcji semax sa do spółki SIM ???
Walorek bardzo stabilny , po redukcji wartości od udanego debiutu o minus 80,33% obecny poziom 1,77 wydaje się bardzo stabilny i konkretny , według AT moze nawet jeszcze lekko jest wygórowany ( AT na poziomie 1,2-1,31), ale to dobrze że przewyższa te widły .
Z kursem niewiele da sie juz chyba zrobić , co sądziecie o przeniesieniu przecinka w wartosci walorku, byłoby 17,70 i byłoby tak miło ......
Panie Maćku,
Sygnalizuje Pan w swoim wpisie rzeczy które Zarząd ukrywa przed nami akcjonariuszami . Działając w dobrze rozumianym naszym interesie co do pozostania w tej spółeczce lub jej zbyciu - jeśli są to fakty i rzeczy które już teraz w trybie przedsądowym może Pan upublicznić , bardzo o to prosimy , jesli nie naruszy to Pana zobowiazań lub np. poufności postępowań urzędowych .
Pozdrawiamy Pana , proszę się trzymać pomimo nagonki na Pana jak odbywa sie na tym forum . Pana adwersarze są żałośni .
Żałosny skamlajnie, nie kłam, że nie pisałeś pod nickiem, bo pisałeś, a właściwie skamlałeś jako skamlajn. To po pierwsze.
Po drugie, od pół prawie roku piszesz tu jakieś pierdoły, z których nic nie wynika. Łazisz po jakichś sądach, prokuraturach, wszyscy cię olewają, bo widzą, że jesteś zwykłą m.e.n.d.ą, która ani nie jest w stanie nikomu zagrozić, ani pomóc. Ot, taki szmaciarz.
Jeżeli masz cokolwiek, powtarzam cokolwiek, co się nadaje, żeby przy_pier_dolić zarządowi, to miej raz jaja i przy_pier_dol. Ale albo jesteś miękka faja, albo nic na nich nie masz.