• Obrót Autor: ~krzysio [94.40.103.*]
    Widze, ze na spółeczce monstrualne obroty 156 zł hahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhhahahahahaha

• Re: Obrót Autor: ~krzysio [82.139.22.*]
    hahahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahah
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.10.157.*]
    a jakiego obrotu oczekujesz przy kapitalizacji 20mln i ff jakieś 6mln? głupi milion złotych może papier wynieść w kosmos...
  • Re: Obrót Autor: ~skajmlajn [46.112.38.*]
    Lukka, !!!
    chyba małe sprostowanie .... ten papier juz jest w kosmosie, juz nie trzeba 1mln,.......... juz nie trzeba nic robić
    to twoje zdanie... moje jest takie, że jeszcze papier pokaże moc będzie śmigał po emisyjnej.... a wtedy i obroty będą...
  • Re: Obrót Autor: ~nissan skyline [193.164.142.*]
    Panie skamlajn.

Pański pakiet 116000 miał być wart zero. Gdzie jest to zero, się pytam.

• Re: Obrót Autor: ~skamlajn [46.112.127.*]
    Paweł , Ty się nie pytaj i nie siedź w necie tracac czas na pierdoły tylko zasuwaj dla dobra akcjonariuszy ! Jak bedziesz tylko dywagowal na forum albo na czaciku z panienkami to zero sam zobaczysz na pasku SKL.
    pan maciek widzę zmienia nicki jak rękawiczki ...

p.s. a fajne te laski chociaż? :)
    Tako zwykł mawiać imć Maciej Komorowski:

Autor: ~Maciej Komorowski [95.40.240.*], 2011-07-19 13:29
    "Drogi Front Line , będę z Tobą prowadził dyskurs jak przestaniesz się ukrywać za pseudonimem . Po prostu jeżeli jesteś Pan opłacany przez zarząd spółk SI SA by posponować ludzi to gratuluje !!! A może Masz na imię Jerzy lub Paweł.
    O tym, kto tu ma racje zdecydujesz nie ty anonimowy łamago tylko sąd i rzetelni ludzie mający odwagę podpisywać się pod tym co piszą.
    Bez szacunku dla anonima .... "

Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.100.*], 2011-07-22 16:45
    " Witam ,
    Panowie Ja faktycznie piszę pod imieniem i nazwiskiem dla zachowania wiarygodności ."

Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.90.*], 2011-07-23 14:13
    "Witam ,
    Tacy jak Pan Tchórze kryjące się za pseudonimami są najbardziej żałosnym przejawem marnego charakteru jakim nie których los obdarzył !"

Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.100.*], 2011-07-24 14:00
    "Widzisz Mój drogi "przyjacielu" właśnie oto chodzi bt Zarząd wywiązał się ze zobowiązań wobec SIM i jego udziałowców mniejszościowych.
    Podpisz się Tchórzu z imienia i nazwiska i zobaczymy kogo jesteś znajomym."

Autor: ~Maciej Komorowski [95.41.143.*], 2011-09-01 19:28
    "Nissanku , a może byś tak sie choć raz podpisał się z Imienia i Nazwiska ?!!! "

..................................................

A teraz skamla jako skamlajn.

...................................................

Myślę, że każdy jest sam w stanie to ocenić.

• Re: Obrót Autor: ~krzysio [82.139.22.*]
    chlopaki handluje na walorze od trzech lat nie oczekuje obrotu rzędu miliona ba nawet 100tys ale jakby co dzień było 4-10 koła to nie było by złe no dajcie spokój. 800 zł dzienny obrót !?!?! Spadek 10procent przy obrocie 600zl hahahahahahahhahahahahhahahhahahahahauhahahhahahhahahahahahhahahhahahahahhahah
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.164.142.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.22.43.*]
    wiem ze jesteś znajomym Macka... ale zdobądź sie na odrobinę obiektywizmu bo i tak czyta te wpisy kilka osób i robisz z siebie błazna...

ale powtórzę kapitalizacja 20mln ff jakiś 6mln... sukcesem jest, że papier się na każdej sesji otwiera... przyjdzie kapitalizacja, przyjdą obroty...

i przykład pierwszy z brzegu... KST ponad 200mln kapitalizacji dzisiejszy obrót 500zł i wzrost o ponad 2%... śmieszne? dla mnie nie bo na rynku jestem długo i to norma w bessie...

więc nie bądź śmieszy i wywalaj pkcem obroty wzrosną a ja chętnie odbiorę twoje akcje abyś juz nie skomlał po forach:)
  • Re: Obrót Autor: ~Krzysio [178.180.7.*]
    Nie znam Maćka i nie wywalam akcji i ich nie wywale, to jest spola dla mnie z ogromnym potencjałem. Niestety nie podzielam Twojej opinii ze sukcesem jest ze papier się codziennie otwiera. Dwa lata temu papier był w okolicach 2,4 standardem był obrót rzędu 2-7 tys zdarzały się ponad 10tys. Bardzo słaba komunikacja spółki z akcjonariatem układ w Semaxie ciągnie się już tyle czasu, ze aż szkoda gadać. Jakiś głąb straszy na forach cena 0;) Zarząd nie może odpowiadać na takie zaczepki ale wypadałoby żeby ktoś inteligent je rozwiązał ta sprawę.
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.26.101.*]
    widocznie papier zebrany i w silnych rękach... wierzy akcjonariat w spółkę tak jak Ty... i ja... nowi nie wchodzą bo strach na giełdach większy niż przy LB...
  • Re: Obrót Autor: ~Walor [82.210.132.*]
    to nie akcjonariat lukka tylko kolekcjonerzy. Znam kilku gosci ktorzy maja jeszcze przedwojenne papiery. Dzisiaj juz prawie historycy i nestorzy wspominaja kurs 8-9 zeta, obecnie jak wiemy ryk oznacza walorek na 2,30 przy obrocie powyzej 1k
    Pawel Nissan beda nowe newsy
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.22.52.*]
    powiadasz kolekcjonerzy... może masz rację... ale kolekcjonuje się raczej cenne dobra, które powinny zyskiwać na wartości... może kiedyś i tu tak będzie... ;)
  • Re: Obrót Autor: ~krzysio [94.40.103.*]
    I co chłopaki jak widac da sie ładny obró zrobic a jednak nie widac zeby spółka latała tak jak sugerowaliscie? ;)
  • Re: Obrót Autor: ~stas [83.25.44.*]
    czołem kursanty.........................myślę, że to już czas.................
  • Re: Obrót Autor: ~taboret [46.112.144.*]
    wydaje sie że spółeczka niczego sobie , walorek ciekawy
  • Re: Obrót Autor: ~stas [83.25.198.*]
    nie wiesz co piszesz.............................
  • Re: Obrót Autor: ~taxer [46.113.84.*]
    1. Czy społki SKL sa delewarowane ?
    2. Dlaczego milczy Maciek ?
    3. Czy cena Dorohuska spadła , wczoraj podawano w mediach że ceny leca na łeb na szyję
    4. jakie SKL ma plany na przyszłość ,
  • Re: Obrót Autor: ~Maciej Komorowski [77.115.55.*]
    Informuję , że wniosłem do stosownej prokuratury o wszczęcie oraz przeprowadzenie postępowania karnego przeciwko Członkom Zarządu Skyline Investment SA Panu Jerzemu Rey i Panu Pawłowi Maj.
    Szanowny Panie TAXER Maciej milczy , ale Maciek pracuje ....
    Pisałem o powodach mojego działania i one się nie zmieniły.
    Miał racje Pan Maj mówiąc do mnie , że będą z zachowania Pana Rey wobec mnie olbrzymie problemy.
    Potwierdzam i podtrzymuje będziecie je mieli w całej rozciągłości i znaczeniu tych słów.
    Proszę Pana o wyjaśnienie słowa delewarowana ?
    Dorohusk już dawno jest wart tyle ile ziemia rolna w tych okolicach, czyli ok 1 mln pln. Tylko w umyśle Pana Reya jest inaczej . Prawda Paweł ? Fakty są takie , że na tej transakcji spółka straciła ponad 20 mln pln !!!!
    Plan SKL. Ich po prostu nie ma .
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.7.252.*]
    możesz być dumny z siebie... pod wpływem twoich rekomendacji wielu wyprzedało się dziś...
  • Re: Obrót Autor: ~stas [83.11.38.*]
    powinno być info o prokuraturze w espi.................jeżeli nie to ktoś kłamie...........
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.7.252.*]
    raczej nie będzie, bo oskarża zarząd, a nie spółkę... spółce nic do tego jakie zobowiązania przy wódce składają członkowie zarządu...
    Donos w zaduszki - w zaduszki donos
    Potop choćby, choćby potop po nos :-)

Panie Macieju, tym razem nie skamla pan jako skamlajn?? :-))) Co to za przypływ odwagi, a może to desperacja?

Oj niedobrze z panem, niedobrze. Piana się toczy z paszczydła, złość wielka, uderzenia gorąca, miazmaty i wiatry sążniste.

Ano niestety, niestety nic po pana myśli nie idzie, oj nie idzie. Ludziska głupie słuchać nie chco. Na układ się pisać chco. Piniendzy chco, a pan myślał, że nie chco.

Prokuratura wniosek oddali jako niezasadny i tyle. Bo jeśli tam pan powypisywał takie mądrości (z błędami) jak tu na forum, to co może innego zrobić.

pozdr

• Re: Obrót Autor: ~Adwersarz [46.204.46.*]
    Jak widać, a rzuca się w oczy wyraźnie, bo robi to nieudolnie, ktoś usiłuje na wiele sposobów obniżyć, i tak mocno niedowartościowaną cenę akcji. Być może ma w tym również swój udział odnotowane nawet na poniższych stronach odgrażanie się jakiegoś niezadowolonego (mówią: "Dlaczego biedny? Bo głupi. Dlaczego głupi? Bo biedny.) pajaca. Sądzę, że cena w najbliższych dniach, jeśli tylko utrzyma się wzrastające z lekka zaufanie do rynku, powinna sporo odzyskać.
    Pozdrawiam!
  • Re: Obrót Autor: ~Maciej Komorowski [77.112.145.*]
    Panie nissan skyline !!!

Jesteś Pan typem kanalii i tchórza i śmierdzi Mi tu Panem Rey i Majem na odległość .
    Jest tam coś między nogami , to coś co robi z chłopca mężczyznę.
    Jak jest miernoty to proszę się podpisywać Pani nissan z imienia i nazwiska
    Nigdy nie pisałem niczego pod żadnym pseudonimem , w tym i na tym forum.
    W przeciwieństwie do Zarządu spółki SKY mam odwagę żyć zgodnością.
    Dla takich jak Wy kasa jest jedynym miernikiem normalności drugiego człowieka.
    Zarząd SKY poniesie karę za swoje działania i jak sądzę spółka za to zapłaci .....

Maciej Komorowski
    ps.
    Jedyne , co Wam pozostało to mierne próby dyskredytacji mojej osoby.
    Panie Rey jeszcze raz , a przejdę z Panem na poziom dyskusji - tematy , których do dziś unikam , a które, jak Pan Wie zakończą Pana karierę.
    To samo dotyczy Ciebie Paweł
    Są rzeczy , które skrzętnie ukrywacie przed rynkiem .......
    Więc sobie nie pozwalajcie
  • Re: Obrót Autor: ~Adwersarz [46.205.117.*]
    Nie wiem kim Pan jest i na czym polega Pana "rozżalenie", ale jeśli naprawdę jest Pan mężczyzną, to zamiast straszyć i próbować tym samym ugrać coś dla siebie, niech Pan swoje groźby potraktuje poważnie i zamiast "szczekać", proszę solidnie ugryźć. Obrażanie kogokolwiek nie przystoi "mężczyźnie"...

Pozdrawiam!
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.22.46.*]
    zaiste z ciebie prawdziwy mężczyzna i dżentelmen...
    latasz po forum i beczysz gorzej jak porzucona kobitka po jednej nocy....
    współczuje twojej partnerce "prawdziwy mężczyzno", jeśli taką posiadasz...

p.s. widzę dalej masz problemy z odróżnieniem obietnic składnych przy wódce prywatnych osób, a obietnic składanych formalnie przez spółkę.. nie wiem jakim cudem zatrudniali cie w semaxie... faktycznie pod tym względem to jełopy, zatrudnić kogoś takiego...
  • Re: Obrót Autor: ~Maciej Komorowski [77.112.242.*]
    Nie martwcie się kmiotki , Ja zrobię swoje ...
    Te dwie mądrale z Si SA nie piją nie mają zdrowia i rozumu do wódeczki :)))
    Więc chłopaku nie konfabuluj ...
    Panie Rey i Panie Maj - Zarządzie SI SA , czy wycofujecie się ze złożonej publicznie obietnicy przeniesienia 75% akcji semax sa do spółki SIM ???
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.10.95.*]
    a co cie obchodzi Semax? zrobiłeś wszystko aby upadł, a teraz chcesz w nim mieć udział? zdrowy na rozumie jesteś?
  • Re: Obrót Autor: ~STABILNY WALOREK [188.33.48.*]
    Walorek bardzo stabilny , po redukcji wartości od udanego debiutu o minus 80,33% obecny poziom 1,77 wydaje się bardzo stabilny i konkretny , według AT moze nawet jeszcze lekko jest wygórowany ( AT na poziomie 1,2-1,31), ale to dobrze że przewyższa te widły .
    Z kursem niewiele da sie juz chyba zrobić , co sądziecie o przeniesieniu przecinka w wartosci walorku, byłoby 17,70 i byłoby tak miło ......
  • Re: Obrót Autor: ~PROŚBA DO MAĆKA [109.243.218.*]
    Panie Maćku,
    Sygnalizuje Pan w swoim wpisie rzeczy które Zarząd ukrywa przed nami akcjonariuszami . Działając w dobrze rozumianym naszym interesie co do pozostania w tej spółeczce lub jej zbyciu - jeśli są to fakty i rzeczy które już teraz w trybie przedsądowym może Pan upublicznić , bardzo o to prosimy , jesli nie naruszy to Pana zobowiazań lub np. poufności postępowań urzędowych .
    Pozdrawiamy Pana , proszę się trzymać pomimo nagonki na Pana jak odbywa sie na tym forum . Pana adwersarze są żałośni .
  • Re: Obrót Autor: ~lukka [83.10.95.*]
    popieram... od czterech miesięcy płacze tu na forum, a żadnych faktów nie przedstawił ten żałosny osobnik...

tylko smród robi i Semax ciągnie na dno...
    Żałosny skamlajnie, nie kłam, że nie pisałeś pod nickiem, bo pisałeś, a właściwie skamlałeś jako skamlajn. To po pierwsze.

Po drugie, od pół prawie roku piszesz tu jakieś pierdoły, z których nic nie wynika. Łazisz po jakichś sądach, prokuraturach, wszyscy cię olewają, bo widzą, że jesteś zwykłą m.e.n.d.ą, która ani nie jest w stanie nikomu zagrozić, ani pomóc. Ot, taki szmaciarz.

Jeżeli masz cokolwiek, powtarzam cokolwiek, co się nadaje, żeby przy_pier_dolić zarządowi, to miej raz jaja i przy_pier_dol. Ale albo jesteś miękka faja, albo nic na nich nie masz.

Twoja działalność pokazuje, że i jedno, i drugie.

[x]
SKYLINE -2,78% 1,40 2025-11-21 11:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.