mam nadzieje ze do tej ustki wszyscy pojedziemy jak kiedys sie cos ruszy...:)
jaby rapoert byl lepszy niz za I kwartal 2011 to przynajmniej lzej byloby na serduchu bo kurs raczej pozostanie na tym poziomie...
dziś to ja znów poszalałem, ale generalnie to dokładam do tego badziewia i dla uspokojenia mogę wam tylko napisać, że siedzi spore wsparcie, ale nieco głębiej - góra jest słaba, wystarczy jakieś 100 k i można wywalić kurs na 90 gr (drobnica panikuje także). Mnie już się nie chce, bo natraciłem na tych ostatnich spadkach na 10 lat odliczeń; prześledziłem historię obrotów naszego dziada i muszę przyznać, że wolę wierzyć w przyszłość - jakiś pijany Chińczyk, co to chce wejść do nas na rynek pecetów, wywali 200 baniek i nas wykupi po 5 PLN. Trzeba to jakoś przeczekać - na giełdzie się nie traci kasy, raczej czas i nerwy...
nadwyżkę kasy jaką mam na giełdzie około 200,000 jak kupuję akcję z
góry uważam za straconą i na taką stratę mogę sobie pozwolić np bankrut spółki dlatego spokojnie śpię i latam po świecie jeżeli ktoś kładzie forsę i to ostatnią to jest b.niepoważny jak się wygra co mi sie często zdarza jest przyjemnie jak będzie strata to nie będzie bólu psychika musi być zdrowa bo zawał bardzo blisko. malinowy ponawiam zaproszenie do ustki panowie odpicowali ją na perfect.
nie bardzo rozumie bo nawet jakby raport byl do bani to po tej cenie wywalac jesli ktos juz tyle siedzi to dziwne... a jesli ma byc ok to po co sie ustawiaja na podazy i wywalaja...
to czysta spekulacja jest znajdzie sie ktos kto to zacznie kupowac i nagle ludzie zaczynaja uciekac i stawiac sie na wyzsze poziomy. A raport powinien byc ok. cena nizej nie spadnie bo mamy wsparcie na 65groszy~ w góre. Ja jestem obkupiony jak durny i nie zostalo mi nic innego by czekac.