• Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~invest [91.216.239.*]
    ATON-HT Do dnia dzisiejszego rozmowy nie zostały sfinalizowane. Podczas trzytygodniowych rozmów ustalono dwa terminy finalizacji - 15 sierpnia oraz 22 sierpnia. Powodem takiego stanu rzeczy jest obecna sytuacja na rynkach finansowych.

Czekamy tylko na uspokojenie i ruszamy;)
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Dnia 2011-08-22 o godz. 14:37 ~invest napisał(a):
    > ATON-HT Do dnia dzisiejszego rozmowy nie zostały
    > sfinalizowane. Podczas trzytygodniowych rozmów ustalono dwa
    > terminy finalizacji - 15 sierpnia oraz 22 sierpnia. Powodem
    > takiego stanu rzeczy jest obecna sytuacja na rynkach
    > finansowych.

Czekamy tylko na uspokojenie i ruszamy;)

Czyli guzik z rozmów. 1 termin minął, drugi minął. ...... czekać można zawsze. To fakt.
    Gdzie się podział antywskaźnik redaktor, co to przy 3 zł 2 tygodnie temu widzial niewiarygodne wzrosty ? Jak zwykle matoł dał plamę.
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~wasz król [46.134.5.*]
    Termin mija o północy czyli o godzinie 24.00. Podaj adres swojej skrzynki inetrnetowej i poproś żeby spółka wysłała ci komunikat - będziesz pierwszy się dowiesz. Szkoda, że twój wpis nic nie wnosi no chyba że jeszcze się nie nachapałeś Atona. Haha
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~wujek dobra rada [83.10.148.*]
    Czyli jest tak jak pisałem amerykanów juz nie zobaczymy nie ładnie z ich strony za darmo sie najedli napili i pojechali .

Pół roku poszło na darmo ach.

I co Gerg moje przysłowie o sprzedawcy się sprawdziło i co Ty na to przyznaj mi racje.
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~Gerg [83.18.10.*]
    Nie przyznam Ci racji. Zaangazowali znacznie więcej kasy niż w lot samolotem. jankesi nie zwykli tracic okazji i tracic pieniędzy na zbedne spotkania testy i frachty morskie.
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~mintaj [85.222.86.*]
    oj indeksy amerykańskie się zaczynają czerwienić. Czyli nie podpiszą?
    No bo przecież od tego to podobno zależy...

od taki kretyński komentarz do kretyńskiego komunikatu :))

Wygląda mi to na to jak by już sobie przygotowali speech o niepowodzeniu podając za powód sytuacje na rynkach finansowych.

Trzeba było się sprężać jak był dobry klimat a nie cały maj, czerwiec i połowę lipca przekładać wizytę.
    Macie fantastyczny timing. Trafiliście z końcem rozmów w najgorszą zawieruchę od dwóch lat.
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~mintaj [85.222.86.*]
    ooo USA w góre!!!

no to jednak chyba podpiszą! ;)

• Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~maly miki [83.7.127.*]
    Czyli jednak lecimy na groszaki :( polityka informacyjna tej spółki oględnie pisząc pozostawia bardzo wiele do życzenia, najpierw cuda na kiju z Amerykanami, a potem kretyńskie tłumaczenie,

Niestety kierunek tylko jeden ... brak już chyba głupców, którzy chcieliby kupić ten papier, no chyba, że DT.
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    To nie wiesz, że USA już dawno jest nieważne? Teraz gra się pod Francję. Napisał o tym niezwykle poważny i wypływowy portal portal. Osobiście wstrzymam się teraz od kupowania PKC bo wiem, że lepsza jazda będzie już niedługo pod Mikronezję. Ale to tak między nami tylko.
    aż się we mnie gotuje.

Są nieporadni jak "Sąsiedzi" z czeskiej bajki z której zaśmiewałem się w dzieciństwie.

I jeszcze puszczają takie kretyńskie komunikaty. Kompletna amatorka

• Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~maly miki [83.7.127.*]
    Pomysł był bardzo ciekawy, koniec niestety smutny, nie można wszystkiego zwalać na innych, ciekawe co oni sobie myślą kiedy w najbliższej perspektywie mają groszaki ....

No to cóż było miło panie i panowie, każdy ewakuuje się na własną rękę, mój błąd, że tak długo zwlekałem.
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~wasz król [79.162.69.*]
    "Jak zauważyliście wycofałem się z "polemiki", może coś skrobnę po każdym spadku o 20 grosików :). " - Xawery, to twoje słowa. Piszesz żeby pisać i jak widać nie pamiętasz co napisałeś. Tęsknisz za Atonem i za spadkami ale nie wszyscy tęsknia za tobą. Po co się narzucasz.
    Wstrzymujesz się z kupowaniem ATO po PKC na NewConnect? Przecież zlecenia tego typu nie są przyjmowane do 31 grudnia. Popraw mnie jeżeli się mylę. A może kupowałeś inną swoja wybraną spółkę tylko pomyliłeś nazwy i rynek NC z głównym. Może tam widzisz juz ATO.
    A jeśli grasz pod Francję to gratukuję ci głupoty. No tak. Przecież teraz nie kupujesz po PKC tylko bierzesz jak leci.
    mintaj, spokojnie, od kiedy facebook zgodnie z KRS jest miejscem do składanie oswidczeń wioli. Juz uwierzylismy, ze to jest miejsce czerpania danych??? Cyrk. Może z zamieszczanych pism tak, ale poza tym to zwyvczajna pogadanka taka sama jak nasza wymiana zdan.

To taki sam kanał informacyjny jak bankier, tylko mozna wklejac obrazki a osoba zalogowana ma prawdziwe nazwisko.
    Gerg, a jak jutro podadzą w oficjalny komunikacie, że Ameryka się odwlecze, ale to nadal otwarty temat, to uwierzysz? Choć szczerze pisząc to nie spodziewam się żadnych informacji ze spółki, to typowe dla osób nią kierujących.
    jestem wściekły na imbecyla który na FB napisał o 22 sierpnia jako dniu sądu ostatecznego.

Dziś oczywiście nic się nie pojawi i jutro możemy mieć masakrę na naszych akcjach.
    Po co napisali o 22 sierpnia mając 95% pewności że nic dziś nie podadzą w ESPI.

Jestem wściekały nie na otoczenie rynkowe tylko na kretynów którzy pobierają pensję z naszych pieniędzy które daliśmy im w emisji.
    mintaj, czy na facebook jest możliwośc identyfikacji osoby piszacej.
    a czy facebook t miesjce, w kórym mozna wprowadzac w błąd. Bo na bankierze za to grozi KNF.

Myślałes o tym???? A Wy mysleliście o tym, ze na Fejsie można napisa wszystko, każda głupote bez jakichkolwiek konsekwencji?

ja bym w tym spisku nie szukał.

Oni poprostu kompletnie nie kumają jak prowadzi się politykę informacyjną.

Nie kumali przez ostatni rok i nadal nic nie kumają i już pewnie nie skumają.

Mam prośbę do kogoś kto jest zalogowany i udziela się na "fejsie"

Zapytajcie ich co z Gliwicami, co z Łotwą (Kekava), co z Gminami Karkonowskimi.

Czy brak podpisania kontraktów to wynik walk w Libii, obniżenia ratingu USA, problemów Grecji, efektu cieplarnianego, głodu w Afryce czy może tego że Real Madryt przegrał mecz.
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~gucio [83.10.148.*]
    Żygać mi sie chce na nich umoczyłem wszystkie oszczędności kupiłem 17 tys po 5 zł .

Mogli by napisac że nic z tego nie wyjdzie a nie tłumaczyć sie durnymi komunikatami na facie że zła sytuacja na giełdzie kompletny brak poszanowania akcjonariuszy i ta nieporadność z ich strony nawet jabłek na targu by nie potrafili sprzedać.
    Tylko po co, oni i tak nie odpowiedzą, albo wymyślą kolejną głupią przyczynę zwłoki - te wymienione są całkiem prawdopodobne....
    Trzy tygodnie negocjowania w d..ę, totalna amatorszczyzna
    masz rację Gucio,

S&P spadł od szczytu około 18% a nasze akcje od szczytu około 60%.
    I oni mają czelność zwalać na sytuację na rynku.

Firma straci najcenniejszą rzecz - wiernych akcjonariuszy.

Ciekawe kto kupi ich akcje w następnej emisji po 1 zł jak na rynku będą wyceniane po 1,5 zł lub niżej...

Czy te durnie nic nie rozumieją?
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Dnia 2011-08-22 o godz. 20:36 ~mintaj napisał(a):
    > masz rację Gucio,

S&P spadł od szczytu około 18%
    > a nasze akcje od szczytu około 60%.
    I oni mają czelność
    > zwalać na sytuację na rynku.
    ............
    Ciekawe kto kupi ich
    > akcje w następnej emisji po 1 zł jak na rynku będą
    > wyceniane po 1,5 zł lub niżej...

Zawsze możesz sprzedać po 2 zł i odkupić po 1 zł tyle samo akcji za pół kasy lub 2 razy tyle akcji. Masz wybór, nikt na siłę nie trzyma.

P.S.

Kiedyś uczono mnie, że wyprodukować to i głupi umie. Prawdziwą sztuką jest umieć sprzedać, a to już nie każdy głupi umie.
    Powodzenia.

Myślałem, że jak Aton zleci na 2 zł to dokupię sporo, ale widzę, że facebook ich już pogrąża do końca, a brak wyników może okazać się już tylko gwoździem ......
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~Piotr [89.73.169.*]
    Mintaj mówisz masz
    osobiście też mnie to w k........a
    dzięki :)

przy okazji chciałbym zakomunikować Spółce iż:

- Strefa Euro: Indeks PMI dla usług (sierpień) 51,5 (prog. 50,7)
    - Strefa Euro: Indeks PMI dla przemysłu (sierpień) 49,7 (prog. 49,,5)

Indeksy na zielono, pogoda w całym kraju dobra, zachmurzenie lekkie, stężenie pyłków małe, ciśnienie w normie, przywrócono ruch pociągów w Radomiu po ostatniej nawałnicy, a PiS odpowiada na zarzuty PO - "Komiczne"

Czy to już jest właściwa konfiguracja wszystkich czynników żeby podać sensowne info czy czekamy na to żeby WIG20 był >3000 punktów, S&P 1300?
    Czy dopiero wtedy warunki okołorynkowe będą właściwe? :))))

• Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~flugowski [83.3.53.*]
    widzę, że Was ponosi a fejs zamiast stac sie narzedziem pomocnym dla Atona i dla nas w walce z urzędasami stał się hmm- narzędziem nacisku akcjonariatu na zarząd...
    hmm- w mojej niewielkiej firmie zabawy fejsowe zlecilismy zewnetrznej firmie PR za 1100 pln miesiecznie i jest to ogolne pitu-pitu konkursy, fani (- w 2 miesiace 570 osob)
    chyba p.Ewa sie przeliczyla bo tam widzę wrze i kipi...
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~analityk [83.30.122.*]
    Panie mintaj musza być spełnione następujące warunki

Temperatura powietrza 35 st. C
    Wiatr: N, 2 m/s
    Ciśnienie: 765 mmHg
    Wilgotność: 50%
    Wilgotność rosy 30%
    Faza księżyca Pełnia
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~Gerg [95.41.163.*]
    Przyłączając sie do apelu mintaja mam dobrą informację

Droga Firmo: Mogłaby przestać narzekać na zły kraj - Polskę, bo o idiotach na szczeblach władzy już dawno wiemy, tak samo jak o braku elastyczności zarządzających. Skoro to wiemy od lat, i nastąpiła oczekiwana zmiana strategii firmy w kierunku rynków miedzynarodowych, i skoro decyzja klientów z USA ma być uzalezniona od rynków to informuję, rynki się zazieleniły. już najwyższy czas:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Akcje-w-gore-zloto-w-dol-optymizm-wraca-na-rynki-2394501.html

My zrobiliśmy swoje, a nawet więcej, niz zazwyczaj robią inwestorzy. Możemy zrobić znacznie więcej, ALE Teraz Wasz ruch.
    Gerg
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~gracz [89.174.230.*]
    Dnia 2011-08-23 o godz. 23:32 ~Gerg napisał(a):
    ..........................
    My zrobiliśmy swoje, a nawet więcej, niz zazwyczaj robią inwestorzy. Możemy zrobić znacznie więcej, ALE Teraz Wasz ruch.
    Gerg

zagrałeś vabank albo coś się ruszy albo 1 z przodu jutro decydująca sesja sam tego chciałeś
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~Gerg [95.41.163.*]
    Nie zrozumiałeś, nic nie zrozumiałeś.
    Jednak forum Aton-a na bankierze z każdym miesiącem ma poziom nizszy niż notowania Aton-a.
    Smutek.
  • Re: Jest info na facie. pozytywne;))))))))))))))) Autor: ~krvlik [89.76.159.*]
    Słuszna uwaga. Można teraz tylko poczytać od czasu do czasu, bez emocji, jak poranną gazetkę przy kawie.
  • warranty itp? Autor: ~yyy [213.17.152.*]
    To brzmi tak jakby mieli zrobic nowa emisje.....i teraz targuja sie tylko o cene emisyjna.....dlatego sytuacja na rynkach moze miec wplyw....takze mozemy spodziewac sie jakis warrantow....itp
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.