• Cena Autor: ~Mirek [83.26.9.*]
    Ma ktoś jeszcze te akcje. Jak myślicie, jaka strategia GE - wzrost, czy dalsze celowe spadki a tym samym zmiana free float poniżej 10%.
  • Re: Cena Autor: ~rocky [213.216.112.*]
    Cena do wartości księgowej w tym banku jest wprost imponująca. Aż się wierzyć nie chce, że tutaj taki przestój. Ciekawe co pokażą wyniki po tak ogromnej restrukturyzacji i rozgrabieniu co lepszych kąsków ( pekao zarządzane wówczas przez tego linoskoczka i znawcę kołków w lesie, a teraz "wielkiego ekonomistę" i doradcę premiera J.K. Bieleckiego). Niejedna instytucja finansowa by poszła na dno, a ten bank się utrzymał i powoli, mozolnie winduje się do góry. Chyba nie ma już transferów płacowych takich jak były za dziadka Wancera ( ten to sobie nagarniał wraz z tymi całuśnikami). Liczę, ze nastał już czas dobrych praktyk biznesowych, tym bardziej, że czasy są trudne. Richardzie Gaskin pchaj ten wózek na szczyty bankowości. Najtrudniej go rozpędzić. Mam nadzieję, że wyniki pokażą wyraźny trend do przodu.
  • Re: Cena Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    najtańszy nasz bank no, ale rynek tego nie widzi, jeszcze nie widzi
  • Re: Cena Autor: ~ups [95.171.113.*]
    wyniki super - już niedługo postoi ta lokomotywa, bo przy przełamaniu złej passy i przy takim zysku cena powinna być minimum o 60% wyższa
  • Re: Cena Autor: ~do [89.78.168.*]
    wyniki są h we wszystkie wskażniki w stosunku do ubiegłego kwartału gorsze wynik z odsetek, prowizji, koszty- zysk jest z niższych rezerw badziew i tyle ktoś to dokładnie policzył i jest efekt
  • Re: Cena Autor: ~aztek [213.216.112.*]
    Co Ty za bzdury piszesz człowieku. Bank osiąga wyraźnie dodatnie wyniki po tak głębokiej restrukturyzacji i ograbieniu, a Ty niezadowolony. Pewnie, że każdy by chciał od razu skok w przyszłość ale to nie ta branża chłopie. Na wszystko trzeba czasu, tym bardziej w tak trudnych czasach. Cały czas jest parcie do przodu i to co mi się podoba, to bank staje się ponownie zauważalny. Toż to był kiedyś jeden z kilku najlepszych banków w Polsce, a niektóre jego składniki na samym szczycie. Ważne, ze w tak trudnych czasach bank podąża cały czas do przodu i to szybkim krokiem.
  • Re: Cena Autor: ~de [89.78.168.*]
    kilka razy na takie głupie gadki się nabrałem na szczęście szybko to zrozumiałem i nie poniosłem strat popatrz na kurs i jak ktoś szybko z tego chce uciec badziew nad badziewie a wyniki są coraz gorsze to fakty a nie bzdury najgorszy bank nie bez powodu brak perspektyw na rozwój klapa
  • Re: Cena Autor: ~de [89.78.168.*]
    Ważne, ze w tak trudnych czasach bank podąża cały czas do przodu i to szybkim krokiem.
    dobre z 60 na 40 giełda w górę a on -4% jesteś ich rzecznikiem prasowym czy byłeś na jakimś wiecu gdzie mówia że jest tak dobrze to giełda a nie wiec
[x]
BANKBPH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.