• HURTIMEX jak sadzicie czy moze byc inwestor z zagranicy? Autor: em_ka [188.33.61.*]
    z jakiegos zaglebia ciuchowego INDIE TURCJA ?????MOZE CHINY?
    ZAPRASZAM DO DYSKUSJI
  • Re: HURTIMEX jak sadzicie czy moze byc inwestor z zagranicy? Autor: ~HURTOWNIK [62.69.244.*]
    A może z za granicy miasta Łódź? Kolego, pieprzysz jak potłuczony. Inwestor musiałby mieć czarno na białym, że w pierwszej kolejności będzie miał mozliwość wymiany zarządu, a później uzdrowi finanse spółki. Zresztą co tu dużo mówić..... czas leci, a żadne porządne info jeszcze nie ujrzało światła dziennego. JA SIĘ TYLKO ZAPYTUJĘ: CO DO K...WY NĘDZY Z DZIAŁKĄ, KTÓRA BYŁA PONOĆ WARTA 5 MILIONÓW?!?!?! Czy ten, narzekający na brak kasy zarząd pod nazwą "Kopeć i synowie" czy jakies tam inne kuzyny, nie możę zacząć rozmów z jakimś deweloperem? Skoro przez ponad rok nie potrafią jej sprzedać to chyba trzeba szukać jakiegoś innego wyjścia, prawda?!?! Do roboty LENIE śmierdzące, bo otwieranie franczyz w jakichś wioskowych pawilonikach z blachy falistej to nie rozwój tylko ZASTÓJ!
  • Re: HURTIMEX jak sadzicie czy moze byc inwestor z zagranicy? Autor: ~xrt [85.222.35.*]
    prawdą jest to że widocznych efektów spółki jest mało.
    Czy tych sklepików nie da rady pootwierać w większych miastach?
    Natomiast co do inwestora, pewnie zmieniłby obraz firmy na korzystniejszy.
    Najwyraźniej mało komu się chce zadbać o inwestorów, akcjonariuszy ...
  • Re: HURTIMEX jak sadzicie czy moze byc inwestor z zagranicy? Autor: ~em_ka [46.112.157.*]
    zgadza sie temat dzialki jakby umarl smiercia naturalna nawet jej nie wystawiaja nigdzie
  • Re: HURTIMEX jak sadzicie czy moze byc inwestor z zagranicy? Autor: ~em_ka [46.112.157.*]
    baaaaaaardzo dlugo sie kisi....
    na moj nos wybicie szybciej niz dalej

co do inwestora tak sobie mysle ....oni musza sie dogadac

cos niecos soba reprezentuja nie takie spolki strategicznego znajdowaly

jedno wiem na pewno wybicie bedzie b.mocne!!!
  • Re: HURTIMEX wybicie, jestem za Autor: ~art [85.222.35.*]
    osobiście myślę, ze sytuacja z kursem zmieni się znacząco, w ciągu 2 tygodni.
    To wyczekiwanie ma z pewnością jakiś sens, a efekty dla tych co nerwowo wytrzymają.
    Osobiście kupiłem za wcześnie, ale poczekam
[x]
HURTIMEX 6,09% 0,24 2025-10-24 15:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.