• wzrost Autor: ~zm [87.204.40.*]
    Na forum się nie udzielam,z Orco jestem od ponad trzech lat..Od jutra wzrosty do 12 17%
  • Re: wzrost Autor: ~paluszko [95.91.144.*]
    też mi tak sie wydaje, wprzedziale do 9 EUR a może i wyżej brak sprzedających. Ale jeżeli jesteś od ponad 3 lat to nie zazdrszczę ceny po jakiej kupiłeś. Zyczę abyś w końcu wyszedł na swoje. Na Orco jednak nic nie jest pewne. Spółdzielnia robi co chce.
  • Re: wzrost Autor: ~dario [195.205.11.*]
    Chłopaki Zyczę Wam i Sobie duzych zysków na Orco ale czy to mozliwe w tej

chwili ???

Tutaj to chyba nikt nie zna godziny i dnia W..........

• Re: wzrost Autor: ~Rentier [87.105.235.*]
    Hej. Zaraz. Co to ma się dziać od jutra ?
    Czy budżet Francji wykupi długi Orco ???????
  • Re: wzrost Autor: ~Silnoreki [77.253.24.*]
    Nie od jutra a od dzisiaj. Wzrosty 17% - nie widzisz ich? Kurcze TAAAAAAKIE wzrosty :)
    Igrasz Silnoreki

idz gdzies indziej i nie zasmiecaj forum normalnych graczy !

Pozdrawiam Trzymających
  • Re: wzrost Autor: ~shp [83.238.100.*]
    ehh,

widzę że nic sie nie zmieniło !

orco jak sie bujało tak sie buja
    orco jak miało stały akcjonariat -tak ma

mam nadzieje, że pokażecie figę, wszystkim niedowiarkom, już niedługo!!!!!!!

pozdrawiam, trzymających
    shp
  • Re: wzrost Autor: ~paluszko [178.26.88.*]
    Dnia 2011-07-27 o godz. 10:26 ~shp napisał(a):
    > ehh,

widzę że nic sie nie zmieniło !

shp

Fajnie, że do nas zajrzałeś. Po twoim odejściu forum ma dużo mniej uczestników a posty to najczęściej gorzkie żale albo pobożne życzenia. merytorycznych wypowiedzi jak Twoje albe te od Mr. Money to rzadkość. Dobrze że sprzedałeś. Nie masz wprawdzie marzeń ale i siwych włosów. Mit, że ORCO może okazać sie drugim IMMOEAST, został tylko mitem.
  • Re: wzrost Autor: ~Silnoreki [77.253.24.*]
    Bo jak ktos nie tworzy historii pieknych wspanialych i przynajmniej trzycyfrowych wzrostow to znaczy ze forum zasmieca?
    Napiesal 25 ze jutro (a jutro od 25 to 26) wzrosty. To ze moja ironia zabolala wszystkich ktorzy lecza swoje rany wydumanymi marzeniami o wzrostach juz mnie nie obchodzi.
    Nie marz sie, chlopaki nie placza!
    czy nowe głowy w ORCO(patrz komunikat na stronie ORCO) pomogą. Powiązania tego Gabilla z Merrill Lynch i Goldman Sachs mogą pomóc.
    W Paryżu 8,15 euro +6,15%
    chyba podpucha. Wieczorem znowu czerwień
  • Re: wzrost Autor: ~tomtabac [79.187.19.*]
    Dario wzrost 6 % tylko dlatego że pierwsze zlecenie PKC 3000 podniosło kurs,a dalej cisza...... za chwile będzie na 0. Wkurza mnie juz ten kurs totalnie. Częściowo wyszedłem z Orco na rzecz Midasa i nie żałuje jak narazie.
    Moze tak Być

coś małe obroty
    na zone bourse pojawił się komunikat z 10:35 o jakims joint venture na oś Bubny w Pradze. Nie znam francuskiego. Może ktoś z was kumaty. Jak przetłumczyć to za pomocą Googla? Może ten wzrost, to pod ten komunikat. Ktoś napalony myśli, że zaczęło sie Eldorado
  • Re: wzrost Autor: ~tomtabac [79.187.19.*]
    jeśli sie odczytasz to prosze bardzo:

*Orco* ogłasza *JV* z *Unibail* *Rodamco* dla rozwoju (opracowywanie) głównego centrum handlowego na *Bubny* układać plan (knuć spisek; zarys; spisek) w centrum miasta Pragi *Orco* Posiadanie (majątek) Grupa (grupować; grupowy), Centralny Europejski (Europejczyk) nieruchomość wywoływacz i zarządzający majątku (aktywa), załatwił sobie pracę 29 Lipiec (lipcowy) 2011 porozumienie dla sprzedaży zarysu (spisek) od 3,*7ha* na swoim centrum miasta *Bubny* ziemia w Pradze do przedsiębiorstwa wspólnego między *Orco* i *Unibail* *Rodamco*, gdzie *Unibail* *Rodamco* będzie jest przy minimum 60% własność. Zamknięcie transakcji jest przez wczesny 2012 podczas gdy otwarcie (otwór) nagrody wielkie centrum handlowe miałby miejsce w 2017.

http://gielda.onet.pl/orco-property-group-praga-01-sierpien-2011orco-ogl,18886,66403,1,komunikaty-detal
    Dzięki za tłumaczenie. to może ten skok ceny rzeczywiście pod to info. Jak na podbitkę to się trchę długo trzyma. Może coś z tego będzie.
  • Re: wzrost Autor: ~bankrut [193.104.45.*]
    Mam nadzieję, iż dzisiaj zaliczymy górne widły we Francji ;)
    wystarczyłoby, gdyby kurs przebił opór na 8,25, wtedy ładna oRGR z zasięgiem do 9EUR
  • Re: wzrost Autor: ~bankrut [193.104.45.*]
    Właśnie o tym mówiłem. Górne widły we Francji to 8,25 euro.
    Cieżo bedzie przebic te 8,25 euro
  • Re: wzrost Autor: ~ssi [77.114.188.*]
    i piękna czarna świeczka - bawią się jak zwykle...
    opór ,8,25 nie do wziecia. Dobre Info jako okazja do wywalanki. Chyba czeka nas zejście na niższą półkę cenową. Szkoda
  • Re: wzrost Autor: ~tomtabac [83.18.33.*]
    Tu nie ma z czego spadać za bardzo, a wogóle te spadki to efekt słabego rynku, pakują kasę w fundamentalnie lepsze spółki, poprawi się otoczenie inwestycyjne to kursik tez skoczy, trzeba czekac, na innych spólkach jest podobnie.
  • Re: wzrost Autor: ~Rentier [78.8.74.*]
    Bardzo dobrze powiedziane.
  • Re: wzrost Autor: ~orco storm [89.242.73.*]
    papier jest w silnych rękach jak widać - czekamy na skup i infa :)
  • Re: wzrost Autor: ~paluszko [178.26.76.*]
    na taki dzień,jak dzisiaj to ORCO wypadło nie tak żle. Kwestia jak długo tak wytrzyma.
  • Re: wzrost Autor: ~Rentier [87.105.239.*]
    Wyglada na to, że "ktoś" korzysta ze spadków i zbiera papier. Spadki nie trwają wiecznie więc można spodziewać się jeszcze jednej sesji np. jutro o średnich spadkach rzędu -3 do - 7 procent. Kiedyś pisałem, że na koniec spadków może być jeszcze gruchnięcie z 15%. Tak to wygląda, że już blisko dna. Dalsze spadki w pn i wtorek wróżyć już będą nie bessę a kryzys.
  • Re: wzrost Autor: ~orco storm [89.241.66.*]
    spokojnie - to tylko panika :) orco nie urosło na hossie za bardzo, więc spadać nie ma z czego i to jest oczywiste, a reszta spółek i wigów ma z czego spadać. Poza tym wyniki niebawem i może będzie jazda jak w ubiegłym roku
  • Re: wzrost Autor: ~shp [83.243.109.*]
    szkoda, ze tak się dzieje, ale poczytajcie swoje i moje posty rok, dwa, trzy lata temu

ciagle dokladnie ta sama spiewka i niestety ciąge orco zachowuje sie dokladnie tak samo.

solidne odbicie moze byc najwczesniej gdy orco germany upora sie z potężnym zobowiazaniem które zbliża sie z dnia na dzień, a pieniedzy na zaplate tego zobowiązania w kasie brak.

mozna aktywa sprzedawac (teraz kiedy dev. ledwo zipie), to i sie sporo starci

tak czy siak, nadzieja umiera ostatnia, i pewnie i tym razem tak bedzie.

a jak orco wzrosnie za dwa lata, to wtedy bedziecie/będziemy mówić : a nie mówiliśmy :)
    tylko to cholernie dużo czasu, i długo trwa naprawa finansów orco- a to też oznacza, że ostro przeinwestowali, być może bezmysle ruchy ott wykonywał, których jeszcze wtedy nie sledziłem bo gpw nie było mi w glowie, - coś w tym musi być, bo wiekszosc spółek dawno odbila sie po spadku na conajmniej 1/2 wartosci z przed krachu na przestrzeni 2 lat.

a orco jak buja sie pomiedzy 6-10 E tak sie buja a ile kosztowalo mówić nie musze!

jedno jest pewne, i tego sie trzymajmy : każdy kolejny dzień zbiża (obecnie WAS) do nagrody i celu jaki każdy z was i wszyscy razem sobie obraliśmy , czyli UP,UP,UP!

pzdr
    shp
  • Re: wzrost ??? Autor: biznesgold [85.221.135.*]
    Optymista
[x]
ORCOGROUP 0,00% 4,44 2025-09-22 16:12:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.