szkoda, ze tak się dzieje, ale poczytajcie swoje i moje posty rok, dwa, trzy lata temu
ciagle dokladnie ta sama spiewka i niestety ciąge orco zachowuje sie dokladnie tak samo.
solidne odbicie moze byc najwczesniej gdy orco germany upora sie z potężnym zobowiazaniem które zbliża sie z dnia na dzień, a pieniedzy na zaplate tego zobowiązania w kasie brak.
mozna aktywa sprzedawac (teraz kiedy dev. ledwo zipie), to i sie sporo starci
tak czy siak, nadzieja umiera ostatnia, i pewnie i tym razem tak bedzie.
a jak orco wzrosnie za dwa lata, to wtedy bedziecie/będziemy mówić : a nie mówiliśmy :)
tylko to cholernie dużo czasu, i długo trwa naprawa finansów orco- a to też oznacza, że ostro przeinwestowali, być może bezmysle ruchy ott wykonywał, których jeszcze wtedy nie sledziłem bo gpw nie było mi w glowie, - coś w tym musi być, bo wiekszosc spółek dawno odbila sie po spadku na conajmniej 1/2 wartosci z przed krachu na przestrzeni 2 lat.
a orco jak buja sie pomiedzy 6-10 E tak sie buja a ile kosztowalo mówić nie musze!
jedno jest pewne, i tego sie trzymajmy : każdy kolejny dzień zbiża (obecnie WAS) do nagrody i celu jaki każdy z was i wszyscy razem sobie obraliśmy , czyli UP,UP,UP!
pzdr
shp