• Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~pablo [194.181.97.*]
    Do poczytania artykul:
    http://www.parkiet.com/artykul/7,1076256.html

Glownie dla niedowiarkow, ktorzy zwlekanie z podjeciem tej emisji okreslali jako "krecenie prezesa"
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~marcin [83.29.39.*]
    Szlifowanie dolka potrwa,ale WYDAJE sie ze kurs mocno poszybuje.Trzeba cierpliwie czekac.pozdrawiam
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~ghjk [31.175.58.*]
    Zjazd do 30gr.
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~mason [83.142.219.*]
    Jeżeli dobrze wyczytałem to będę mógł kupić tyle PP ile posiadam akcji na dana chwilę.
    np 100000 to mam prawo do 100000 PP w cenie 0,02 gr ?
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~pablo [194.181.97.*]
    ...po 0,20 pln a nie 0,02
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~pablo [194.181.97.*]
    Dokladnie, do tej spolki trzeba podejsc na spokojnie i spojrzec troche w przyszlosc a nie tylko na to co bedzie jutro.
    Dzien PP zostal uchwalony na 16 Listopada ze wzgledow technicznych (ostatnie walne zostalo przelozone na Lipiec) oraz sytuacje na gieldzie.
    Nie bede tutaj teraz przypominal wszystkiego co spolka zrobila przez ostatni rok bo jest tego sporo...pozytywow (inwestor, nowe projekty przeznaczone pod realizacje oraz zapewnienie ich finansowania, splata dlugow czy likwidacja nierentownych spolek zaleznych etc).
    Niestety kurs tego narazie nie odzwierciedla bo powinien moim zdaniem byc gdzies pod 1 pln, jednak jak pewnie sobie zdajecie sprawe wkoncu to ruszy do gory. Na innych spolkach bylo to samo - pozytywne zmiany, dlugo nic i w koncu sufit. Mysle ze warto byc w tych "5%" wygranych.
    Do Listopada spodziewamy sie kolejnych pozytywnych informacji, ktore powinny uruchomic wieksze zainteresowanie i wzrost kursu.
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~noneskilll [87.205.76.*]
    simon był po to by trzymać kurs i wszyscy mu wierzyli itd. a irciu się pokazał po to żeby simon mógł się wycofać zrobili wszystkich w chcuuuuuuuuuuuuuuuuuu............. będzie prawie 600 mil po 20 gr i tak jest jeszcze drogo musi polecieć na 25gr .........................znowu chcą malutkiego wychuchać ..................nie brać niech grzęźnie w mullllleeeeeeeeeeeeee
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~pablo [95.41.69.*]
    Łącząc Simona z Irciem to nie masz racji i nie łącz ich razem.
    O Simona nie ma się co martwić w odpowiednim momencie włączy się do gry i wróci na forum.
    Jak możesz to przeanalizuj jego wypowiedzi i infa ze spółki...nigdy nie obiecywał, że bedzie wielki up, mówił o infach i wszystko było tak jak zapowidał, a że teraz go nie ma to nie oznacza, że nie działa i nie robi kawałka dobrej roboty, która w odpowiednim czasie znacznie przełoży się na kurs.
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~noneskilll [87.205.76.*]
    pablo przestań tu kazdy ma w tył i kogo bronisz lol ...........poczekaj usrednisz za 30 groni i to juz niedługo ,od ceny 25 gr bedzie sprawiedliwie teraz oni sprite my pragnienie.......i przestań mamić
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~noneskilll [77.253.59.*]
    a nie pamietasz jak pisał że poniżej 0,40 nie spadnie bo odpowiedni ludzie się włączą masz 0,36 i co wszycho pokazuję że zaraz będzie 0,2 z przodu, i pokaż mi 1 który nie jest umoczony,,,,,,,,,,,,,,,a prezes i jego ludzie sorki są tacy.....................koło 0,25 gr będzie na równo,wtedy można zaczynać zakupy,teraz mają 100% zysku my ciągle dużą strate.
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~pablo [77.112.66.*]
    OK wiem o co ci chodzi - też mam takie obawy, tylko pamiętaj że jest to wirtualny zysk. Jeżeli przypuśćmy będą chcieli sprzedać na rynku to nie sprzedadzą tego bo nie ma komu, poza tym jak by zaczęli sprzedawać to kurs by odrazu poleciał wiadomo gdzie.
    Z drugiej strony jest deklaracja objęcia PP przez wszystkich "większych" akcjonariuszy. Także nie ma się co spodziewać jakiegoś wielkiego sprzedawania.
    Myślę, że ci "mniejsi" też obejmą PP bo inaczej będą w plecy jeszcze bardziej niż teraz.
    Ci odpowiedni ludzie myślę, że prędzej czy później włączą się do działania ponieważ niski kurs nie jest nikomu na rękę przed PP.
  • Re: Informacja o uchwalonej emisji PP Autor: ~qwerty [77.252.240.*]
    ma być w sumie 653 mln akcji
    przy cenie 35 gr daje kapitalizację na poziomie 228 mln zł
    jak na spółkę która na razie nic nie robi a ma tylko plany to trochę dużo
    dla porównania kapitalizacja Ganta na wczoraj to 219 mln zł
[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.