zalozmy ze masz racje ale jak to zrobic jak bym chcial kupic za symboliczne 10 tys zl to bym aktualnie gorne widly zrobil ze sprzedaza zreszta podobnie papier zdeechl a niestety prawda jest taka ze kupic akcji nigdy nikt nie musi natomiast czasami ktos musi sprzedac stad spadki na takich zdechlakach na malych obrotach szczegolnie ze jak ktos potrzebuje gotowki to 5% w ta czy w ta na niewielkiej sumie to mu wisi
symboliczne 10 tys ..znaczy ze masz kilka milionow na inwestycje ..to sporbuj zlapac gorne widly ..wg mnei jakbys mial symboliczne 100 tys ..to bys mial szanse widly przebic ..a jak kurs ruszy to o obroty sie nie martw ... siegna nawet kilkuset tysiecy ...zawsze trend wzrostowy przyciaga kapital day trading i spekulacyjny
dobrze napisales manolo ,gdyby głowni udzialowcy chcieli , bardzo szybko poprzez animatora spolki wyciagli by kurs ponownie na poprzednie poziomy , ale trzeba wyleszczyc drobnice . Pozdrawiam
Nie wiem jak Wy, ale likwiduję część lokat i powoli będę uśredniać Armaturę w moim portfelu. Zastanawiam się tylko, do ilu jeszcze aktualny trend pociągnie kurs do dołu. Ja i tak jestem długoterminowcem, więc mogę poczekać sobie te 2-3 lata.