• I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~rwpae [109.243.53.*]
    Co za spółka. Mam nadzieję,że tym razem przebije denko na 3.5 i spadnie w okolice 2pln. Kredyt coraz droższy, kasa na rozkręcanie Włoch i Niemiec poszła spora. W Australii na razie krucho z dopłatami, więc pozostała Kiełbasa dla naszego Misiaczka H. oraz nieodłączny towarzysz czyli Słoik z Musztardą. Może nasz ukochany znowu puści info (bąka) w stylu "CEZ Republic" tylko tym razem o włoskiej mafii i już wszędzie będzie miał przej.bane. Może wtedy Was w końcu wyzwolą od tego finansisty od siedmiu boleści porywając go z placu budowy, gdzieś na południu Włoch. Oczywiście tego mu nie życzę, ale innego pozytywnego scenariusza dla akcjonariuszy nie widzę. :(
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~rwpae [109.243.53.*]
    I żałosna podbitka 50 akcjami na koniec :(
    3.95pln to cena na dziś, jutro 3.8 pln, pojutrze walka ze wsparciem na 3.5.
    Ciekawe kto wygra?
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~eapwr [83.10.193.*]
    No rzeczywiscie nieciekawie to wyglada, papier słaby, co odbije to zaraz opada, popytu brak, a chetnych do wywalenia i wciskania sie, ze zleceniami na sile, nie brakuje.. Wsparcie chyba na 3,7 - 3,6 - 3,5 Nizej chyba nie spadnie..
  • Re: I znowu powrót na 7.5pln....a potem jeszcze dalej i to SZYBKO Autor: ~fds [87.206.252.*]
    nie pisz farmazonow o kiełbasach i musztardach bo na walne nie zdążysz ;]a dla takiego miłośnika spółki jak ty to niedopuszczalne
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~eapwr [83.10.193.*]
    ehm.. jak tu 4zł nie moze sie utrzymac, a ty chcesz 7,5zł moze za 2-3 lata chociaz nie wiadomo jak jeszcze emisja wpłynie na spółke
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~fds [87.206.252.*]
    mi sie bardzo podoba tez pesymizm to dobrze wróży

choć wielu dosyc nieudolnie robi gnój koło tej spółki i jasno widac jakie maja podejście ;)

• Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~Wróżbita Maciej [81.186.224.*]
    Jutro obudzimy się z ręką w słoiku z musztardą! Wywalać śmiecia! Lecimy na 1 zł! Nie odpuszczę, dopóki się wszyscy nie wysypiecie ze stratą! ; )
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~eapwr [83.10.187.*]
    i jak wam sie podoba ten pesymizm? kiedy 7,5?
    duzo jest na sprzedazy, nic na kupnie,

kupujac 10000 akcji kurs ruszy az do 4,06
    sprzedajac 10000 akcji kurs spadnie do ilu chcecie, 3zl - 2zl
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~wza [79.97.73.*]
    Jaki pesymizm...na WZA bylo bardzo optymistycznie...
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~zordo [83.27.191.*]
    No i co z tego, że optymistycznie?!! W Polsce przed wyborami i nawet chwilę po wyborach też jest optymistycznie..

Wracając do spółki to zysk netto niech pokażą to uwierzę, że ten na maksa zakredytowany biznes jest rentowny, a wydaję mi się że ten rok będzie słaby i o zysk netto w tym roku będzie bardzo trudno i prawdopodobnie dlatego mamy tak słaby kurs
    No i emisja akcji coraz blizej..
    A co nie rentownego jest w 7 mln zysku netto za 2010 i wzrost KW 6 czy 7 krotny?
    Biznes sie nie spina a od 3 lat rosna i banki im dalej pieniadze na to daja..to Ci dopiero...slij listy do kredytodawcow, ze firma upada buahaha

A emisja z PP, po wejsciu na glowny juz, najpewniej Q4 albo i sie przesunie na Q1 2011.
    Kasy na gwalt nie potrzebuja, bo juz by byla dawno zrobiona albo przynajmniej polaczona z wejsciem.
    Jak możesz to odpowiedz mi na kilka pytań..
    Dlaczego kurs jest tak niski? Dlaczego kurs jest tak słaby, a każda podbitka wykorzystywana jest według mnie w celu wywalenia akcji? Przecież na tym papierze masa ludzi potraciła niemałe pieniądze.. i nadal tracą tylko ktoś kupi i od razu minus..
    Serio pytasz sie czemu kurs tak nisko? Na spolce z FF = w praktyce moze 500-700k akcji?
    Ciekawe komu by zalezalo trzymac kurs za morde, w spolce ktora po przejsciu na glowny i skonczeniu tego roku (nowe kontrakty: Wlochy, Niemcy, Slowacja, byc moze Australia), powinna byc wyceniana na dwie cyfry conajmniej...

Wrozka.pl jedynie odpowiada na takie pytania...albo ten kto kurs trzyma
    A co bedzie jak pusci?

IPO Photon N.V. na GPW w Q3 2011

Czas pokaze
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~zordo [79.186.115.*]
    Wszędzie "ktoś" gdzieś trzyma kurs. Jest masa spółek na których akcjonariusze w ten właśnie sposób sobie to tłumaczą "że ktoś trzyma kurs za morde" Jednak w większości przypadków to mit :-) Po prostu kupili spółkę która spadła i nie odbija i to jest jedyne wytłumaczenie "ktoś trzyma kurs"
    Powiem Ci coś tutaj nie trzeba trzymać kursu, bo on naturalnie sam opada.. Po stronie K śladowe ilości, a chętnych do wywalenia sporo.

Nie wiem, może za 2-3 lata zarobisz na tej spółce, o ile świat nie doświadczy głebokiego kryzysu, ale póki co wydaje mi się że ten optymizm jest przesadzony..

Takie jest moje zdanie, Twoje jest inne, ale kursu żaden z nas nie oszuka..
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~wza [57.66.65.*]
    Dokladnie. Podazy mnostwo ponoc, a nie ma komu sypac.
    Mieli mozliwosc zasypania batona na 3,74, a jakos sie nie kwapili.
    Ostatnie duze swiece biale na vol ok 100k, opadanie na mikro vol od skoczkow.

Ktos akumuluje. Zaraz przejscie na glowny. Emisja dopiero koniec roku, poczatek 2012 i to z PP, wiec 100% uczciwa.

Pazywiom, uwidzim. Kursu nie oszukasz w krotkim terminie. W dlugim nie oszukasz fudnamentow.
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~zordo [79.186.115.*]
    Szkoda słów..
  • Re: I znowu powrót na 3.5pln.... Autor: ~odyseusz [79.184.7.*]
    i poszedł baton na 3,74... Próbują bronić 3,6 ... a wystarczy powtórka na giełdach z wczoraj i będzie niezła jazda.

Szkoda, że na krótko nie można tu grać :(
    byłby jedyny pewny zarobek!
[x]
PHOENIX -6,67% 0,12 2014-01-13 16:49:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.