• Panowie Autor: ~Marcinos [87.116.246.*]
    Witam Panowie;
    Dzisiejsza sesja to żadna sensacja. Zwracam się szczególnie do akcjonariuszy posiadających spore pakiety akcji. Nie sprzedawajcie ich !
    Zarobek będzie duuużo większy.
    Pozdrawiam wszystkich, którzy dokupują.
  • Re: Panowie Autor: ~endo2004 [89.73.251.*]
    Nie sądzę aby duże pakiety się wysypywały na tych poziomach, większość musiałaby oddawać ze stratą co mija się z celem. Podaż dzisiaj była bardzo słaba.
  • Re: Panowie Autor: ~Marcinos [87.116.246.*]
    To trzymaj nie puszczaj.
  • Re: Panowie Autor: ~kemot76 [31.61.128.*]
    myślę, że te skoki po parę procent będą się powtarzały, żeby wszyscy straceni myśleli, że jest to ich ostatnia szansa na pomniejszenie strat i będą się jeszcze wysprzedawać - niestety.
    Mam ponad 30 k i będę trzymał nawet do przyszłego roku, zakładam, że tu musi być w końcu powyżej 10 pln.

No chyba, że zbierzemy nasze pakieciki do kupy, przekroczymy 5% i odsprzedamy prezesowi po 8 pln :-))))))))))))))
  • Re: Panowie Autor: ~QWAZILOLO [91.145.184.*]
    MAM COŚ W PODOBIE :)
  • Re: Panowie Autor: ~Marcinos [80.244.146.*]
    Na początek 2,99zł w lipcu
  • Re: Panowie Autor: ~kemot76 [31.61.129.*]
    w lipcu może być ciężko, nie zdążą podać prognoz i planów związanych z imagisem , poza tym utkwiłem na optyku na 7,68 a chciałbym to upłynnić z zyskiem i dokupić jeszcze z 8 tysi
    PC więc mi to nie na rękę.
    Krótkoterminowo życzę 1,5 , żeby wszyscy wytrwali zdążyli trochę uśrednić :-)

• Re: Panowie Autor: ~Marnotrawny syn Pcg [83.7.203.*]
    nic z tego chlopie jutro biore z 50 000 jak sprzedam JSW na debiucie,inni sie przylacza są tacy wiem ,i moze kupisz ale juz z 3 ,xxx
  • Re: Panowie Autor: ~xxx_bankier [153.19.129.*]
    ciekawe info

czekamy na skupik
  • Re: Panowie Autor: ~kemot76 [31.60.67.*]
    a nauczysz mnie jak ze sprzedaży JSW za ok 12 tysi kupić 50 000 akcji PCG, bo widocznie jestem tu za krótko i nie znam takich sztuczek :-)))))))
  • Re: Panowie Autor: ~xxx_bankier [153.19.129.*]
    on ma slupy

:]
  • Re: Panowie Autor: ~Makler [83.26.108.*]
    w ofercie publicznej zeby zarobic kupuje sie na kilka osob (slupow )wiadomo ze jest redukcja prawie zawsze i starzy gracze tak robia nic dziwnego ma gosciu na kilku rachunkach i tyle Pcg przed paroma tygodniami ktos sypal moze to on hehe zeby zapisac sie na JSW jak teraz chce wrocic moze byc ciekawie zobaczymy jaka bedzie cena JSW i czy sprzeda .
    chodziło mi o to, że takich co tu tysiące miało kupić było wielu i co - i dalej jesteśmy pod 2,5
    i jak kolego zdążyłeś sprzedać ???????????
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.