Witam Panowie;
Dzisiejsza sesja to żadna sensacja. Zwracam się szczególnie do akcjonariuszy posiadających spore pakiety akcji. Nie sprzedawajcie ich !
Zarobek będzie duuużo większy.
Pozdrawiam wszystkich, którzy dokupują.
Nie sądzę aby duże pakiety się wysypywały na tych poziomach, większość musiałaby oddawać ze stratą co mija się z celem. Podaż dzisiaj była bardzo słaba.
myślę, że te skoki po parę procent będą się powtarzały, żeby wszyscy straceni myśleli, że jest to ich ostatnia szansa na pomniejszenie strat i będą się jeszcze wysprzedawać - niestety.
Mam ponad 30 k i będę trzymał nawet do przyszłego roku, zakładam, że tu musi być w końcu powyżej 10 pln.
No chyba, że zbierzemy nasze pakieciki do kupy, przekroczymy 5% i odsprzedamy prezesowi po 8 pln :-))))))))))))))
w lipcu może być ciężko, nie zdążą podać prognoz i planów związanych z imagisem , poza tym utkwiłem na optyku na 7,68 a chciałbym to upłynnić z zyskiem i dokupić jeszcze z 8 tysi
PC więc mi to nie na rękę.
Krótkoterminowo życzę 1,5 , żeby wszyscy wytrwali zdążyli trochę uśrednić :-)
w ofercie publicznej zeby zarobic kupuje sie na kilka osob (slupow )wiadomo ze jest redukcja prawie zawsze i starzy gracze tak robia nic dziwnego ma gosciu na kilku rachunkach i tyle Pcg przed paroma tygodniami ktos sypal moze to on hehe zeby zapisac sie na JSW jak teraz chce wrocic moze byc ciekawie zobaczymy jaka bedzie cena JSW i czy sprzeda .