DO 0,45 ZŁ TO DLA CIEBIE PROMOCAJ, A ZOBACZ JAKA JEST LUKA, WCIAGNAŁ BYŚ OD PY YT PAPIRU, BO AZ TYLLLLU JEST CHETNYCH NA SPRZEDAZ
ALE ALE WIEM WIEM, TO SĄ FAŁSZYWE S I ONE ZARAZ ZNIKNĄ BU haha
TAK TAK DZIECIAKU, A SWISTAK SIEDZI I ZAWILA
WCIAGAJ, CHAPAJ PKC....SKORO TWIERDZILES ZE 0,4 - 0,45 TO PROMOCJA.
MODERATOR KASUJ KASUJ BO TO KLAMSTWO.
NA CENCIE MOJ SCENARIO SIE SPRAWDZA I TU TEŻ. ZAL MI WAS UMO CZENI.
WIARYGODNOŚĆ
PS. SAJMI, WIEM ZE CZYTASZ TE POSTY, BO TAK MAJA CI CO GRAJA NA GPW NA SYMULATORZE LUB ZA RENTE OD BABCI LUB ZA SIPOE Z PROWIDENTA BU haha.....CZEMU NIE CHAPIESZ PKC BYSZCZAKUM, SKORO PIPSALES ZE 0,4-0,45 TO DOBRA CENA.......MASZ OKAZJE DO USREDNIANIA
A obiecywałeś, że już twoja misja skończona skoro "simona" już nie ma, a ty ciągle tu jesteś IRENEUSZU, no i jak się wydaje to "simon" miał rację co do twojej wiarygodności. Mężczyznę poznaje się po tym czy umie dotrzymywać obietnic (między innymi), ale może ty nie jesteś mężczyzną?
Czyżby, w którym to momencie i kiedy ten ubijacz piany miał racje, no kiedy? Zwykłe wahania kursem wynikające z ogólnego marazmu na parkiecie nazywasz racją IRENEUSZA. Takich proroków gminno-powiatowych na GPW jest pod dostatkiem, a faktem jest to, że nasz kolega obietnicy nie dotrzymał, a z faktami się nie dyskutuje!
Nie dotrzymał i nie dotrzyma,bo jest zainteresowany. Prawda jest taka że jakby miał gdzieś to by go tu nie było, nic się nie dzieje bez przyczyny. Każde działania mają swój cel, bo nie wierzę w to że jest Matką Teresą II.
Tak, tak Pawle, trzeba zdawać sobie sprawę, że IRENEUSZ ma swój w tym cel, aby nie opuszczać forum, może ty się tego nie domyślasz, ale jak widać nie wszyscy są naiwni i wierzą w czyste intencje "tego kogoś". Możliwe, że po przeczytaniu tych uwag IRENEUSZ na chwilę "przyschnie", by powrócić kiedy uzna, że wszyscy zapomnieli co obiecywał.