• to zły papier ... Autor: ~Haymann [77.253.134.*]
    ja już wywaliłem...
    Ps pamietajcie że na giełdzie pełno dobrych ludzi którym zalezy na tym abyśmy wszyscy zarobili i aby nikt nie był smutny, a czuwa nad tym KNF etc
  • Re: to zły papier ... Autor: ~jet7 [89.72.197.*]
    ejże Haymann, coś kręcisz :)))
  • Re: to zły papier ... Autor: ~Haymann [87.205.230.*]
    ejże jet7, masz rację- kręcę.
    pozdr H
  • Re: to zły papier ... Autor: ~CKM [194.29.180.*]
    To dla sypacza ktory mi nie napełnił dzisiaj wora

┌П┐(◣_◢)┌П┐
  • Re: to zły papier ... Autor: ~janek [85.237.168.*]
    No jazda na 0.50 .Jak jebać to na maxa.
  • Re: to zły papier ... Autor: ostell [89.72.75.*]
    to co się dzieje to szok, mam dużo cierpliwości, ale .... nasuwa mi się tylko jedno pytanie-o co tu kur...jego mać chodzi???
  • Re: to zły papier ... Autor: ~niko [149.156.67.*]
    ja trzymam od poziomu 2.33 i już w sumie mnie to jebie ile będzie - straciłem już zaufanie do tej spółki. Swiss od ponad roku podąża w dół i oprócz jednej informacji nie widziałem tu czynnika który predysponowałby żeby spółka waliła dalej na południe. To jakieś czary mary.
    Jestem wytrwały....ale kiedy będzie lepiej?
    Mnie zaskakuje kompletny brak obrony kursu przez dużych akcjonariuszy, np. tych 9 podmiotów , które w czerwcu 2010 objęły 9 mln akcji serii "I" po 1,86 zł. Czasami obroty na tej spółce były tak symboliczne, że kilka tys. papierów zwalało kurs o kilka procent.
  • Re: to zły papier ... Autor: ostell [89.72.75.*]
    wcale się nie zdziwię jak w przypadku innych spółek, dowiemy się za jakiś czas że kogoś zatrzymała prokuratura z zarzutami działania na szkodę spółki...szkoda tylko, ze nie podają nigdy efektów dalszych tego.
    Pozdrawiam i nie wiem czy życzyć cierpliwości wszystkim? czy jest sens?
  • Re: to zły papier ... Autor: ~Haymann [77.253.22.*]
    a może jednajk dzisiaj odbije
    H
  • Re: to zły papier ... Autor: ~444 [82.139.164.*]
    Posiadałem ten papier przez kilka miesięcy. Kupiłem ( zachęcony solidnymi kilkoma wybiciami w historii kursu) na poziomie dużo wyższym niż obecnie i po tych kliku miechach wyrzuciłem ze stratą. Dzisiaj po paru miesiącach zajrzałem na notowania i forum. Totalne dno na kursie - ustawiczny zjazd ceny. Gorszą szmatą jest tylko 06 magna.
    Haymann, skoro wywaliłeś, to jakie znaczenie ma dla Ciebie ewentualne odbicie ? :)))
  • Re: to zły papier ... Autor: ~Haymann [77.253.22.*]
    wywaliłeś, wywaliłeś, zaraz tam wywaliłem?!
    pozdr
    H
  • Re: to zły papier ... Autor: ~stan [77.45.90.*]
    jak nie będzie dobrej info to nie wzrośnie. Niestety oddanie szpitala się opóźnia i będzie jeszcze więcej kosztować. Chyba, że jakiś nowy kontrakt z NFZ. Teraz chyba są zawierane co pół roku.
    Ta spółka najczęściej rośnie spekulacyjnie (czyli bez żadnego powodu) :)
    Dotychczasowe infa ( z ostatniego roku) były pozytywne i co ??? ... Nic ! A nawet gorzej !
  • Re: to zły papier ... Autor: ~Hay [81.219.85.*]
    zarząd zdaje sie nie rozumie swojej roli i obowiązków?
    czy prezes swissmedu jest jedynie bezmyślnym cynglem tego szwajcarskiego inwestora Bruno H?

zachowanie prezesa , a raczej jego brak to absolut dyskwalifikacja tego człowieka, podczas gdy nasza inwestycja leci nałeb na szyję, co on robi?
    h
  • Re: to zły papier ... Autor: ~QQ [83.21.163.*]
    zaczynam ,pomału zakupy, ostatni dołek to ok.0,82 zł właśnie teraz nie trzeba się bać go kupować,pozdrawiam swissmedziaków!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
SWISSMED 0,00% 10,90 2022-06-13 15:20:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.