W jaki sposób mam to rozumieć? Czy nikt nie chce tego sprzedać bo zbyt tanio oferują? Czy po prostu nikt tego nie chce kupić bo spółka nie jest godna zainteresowania?
dawac to gowno na dolne widly
uwiarygodnicie prezesa ktory wielce sie stara zeby rosla nasza wartosc portfeli juz zaraz bedzie od orku czasu !
sam tego gowna nie tyka wiec co sie dziwic, wazne ze kasa za prezesure jest, wynikow nie widac a straty sa dla nas
Spółce przydałby się spadek tak na minimum 4zł, odbolcowanie akcjonariatu :)). Z tego poziomu można by zrobić jakąś sensowną jazdę. A tak czego oczekiwać o balona.
Dnia 2011-06-15 o godz. 21:22 ~Kamil napisał(a):
> W jaki sposób mam to rozumieć? Czy nikt nie chce tego
> sprzedać bo zbyt tanio oferują? Czy po prostu nikt tego nie
> chce kupić bo spółka nie jest godna zainteresowania?
Kamil wszyscy czekaja na poniedzialek na walne i wstrzymuja sie z kupnem i sprzedaza... pozdro!
2 pozytywne czynniki obecnej sytuacji gieldowo-politycznej jest oslabiajaca sie zltowka , podkreci to troche wynik za 2 kwartal
ceny poodniesiono dopiero od kwietnia wiec powinny byc ciekawsze wyniki
moglby prezesiunia wrzucic 2 projekt alternatywny przedz pon WZA zebysmy sobie poczytali i przeprowaidzili bialy wywiad w necie
z wuzetemu moze nic nie wyjsc, ale plan B wskazany
niestety obojetnie co bedzie to jestesmy skazani na laske badz nielaske Jakubasa ;/
moglby przestac nas dusisc bo to juz trwa o kilka lat za dlugo i poprowadzic wycene do wartosci godziwej
dla mnie volter jest niesamowite ciagle czepianie sie Jakubasa... jakby byl jakims sadomasochista, meczac siebie i nas niskim kursem spolki...
Jak dla mnie problem tej spolki jest oddolny, widac ze maja problemy w restrukturyzacji betonu... bo wszystkie zew. czynni byly przez ostanie pare mieseicy dla sektora korzystne... ale... z Twoim optymizmem co do 2 kwartalu to bym uwazal bo dane makro pokazuja niestety zwolnienie tempa produkcji przem. wiec ja bym cudow nie oczekiwal po stonie obrotow... bardziej mam nadzieje na oczekiwana redukcje kosztow (malo prawdop.) no ale przede wszystkim na przejecie... jakby przydusili cene tego wuzetemu (nie wazne teraz czy to chlam czy nie, ale jakby tanio kupili) to cena na pewno poszlaby do gory... tak na 11-12... przy skupie akcji nie oczekuje rewelacji dadza znowu cene +\- 10 zeta i podarzy nie bedzie... ogolnie to mam niestety zle przeczucia co do tego gowna... :/
Kupiłem to 3 lat temu po 30 zł i rzygać mi się chce jak na to ppatrzę,ciągły zjazd w dół,po co takie społki wchodzą na giełdę,przed wejściem zawsze są cacy a po kilku latach bankruci.