• żegnam kolegów Autor: ~Artunio [77.236.15.*]
    cześć, w dniu dzisiejszym pozbyłem się z dużą stratą :( 80000 szt akcji geo. kupiłem drogo i nie mam cierpliwości aby czekać na zwrot. żegnam wszystkich i życzę sukcesów. mam nadzieję ze odbiję stratę tam gdzie idę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.173.185.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~atyaty [95.49.242.*]
    a żeby Cię chudy byk wyobracał :D
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~kon [78.147.129.*]
    artunio duza strata?? tutaj powazna kiszonka sie zapowiada chyba wzrosty były tylko wtedy jak dfp wywalał a teraz to juz zupełny brak zainteresowania papierem. tez mam mały pakiet ale 80000 nigdy tu nie kupie bo pózniej moge czekac na sprzedaz kilka lat
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~gnida [217.173.185.*]
    Większego bełkotu to już dawno nie czytałem. Dwóch pseudoinwestorów weszło w pogadankę. Jeden sprzedał akcje w najgorszym mozliwym momencie, kiedy własnie Geo zaczyna zarabiać (wpływy z podpisanych kontraktów), co tylko świadczy o jego braku znajomości tematu, a drugi pisze, że nigdy nie kupiłby takiej ilości akcji, bo czekałby na sprzedaż kilka lat. To po jaką cholerę chłopie jestes tu na giełdzie. Przed GEO własnie teraz zaczyna się złota era. GIS dopiero teraz zaczyna byc coraz szerzej wykorzystywany, a jak wiadomo, ma zastosowanie praktycznie wszędzie.Połączenie z Archipelag jeszcze podniesie wartość spółki, kontrakty z instytucjami, których budżety to kilkadziesiąt jeżeli nie kilkaset milionów euro ,a ten tu pisze, że się boi, co za inwestory, masakra. Kupić na górce i sprzedać na dołku. Trzeba było koleżko poczekać na wybicie i wtedy sprzedawać, a nie oddawać w dołku, ale taka jest giełda, ktoś zarabia , a ktoś traci.
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~gdfhghdfghd [145.237.92.*]
    marzenia marzeniami a kurs leci na ryj

--> 19 groszy

największy śmieć na giełdzie - GEOINVENT
    Dnia 2011-06-14 o godz. 12:47 ~gdfhghdfghd napisał(a):
    > marzenia marzeniami a kurs leci na ryj

--> 19
    > groszy

największy śmieć na giełdzie - GEOINVENT

nic dziwnego , że leci skoro akcje maja takie matoły jak ty i reszta płaczków, sami uwalacie kurs akcji, szkoda mi takich jak wy
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~ma [83.2.197.*]
    bedzie spadac, podpisali umowe w ub. tyg. z DSS na emisje akcji.
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~ma [83.2.197.*]
    sory umowa na emisje z DFP podpisana 31,05,2011
    Dnia 2011-06-14 o godz. 18:42 ~ma napisał(a):
    > bedzie spadac, podpisali umowe w ub. tyg. z DSS na emisje
    > akcji.

następny matoł, będzie spadać przez takich ynwestorów jak wy. Co wiesz o emisji GEO, co to za emisja, po jakiej cenie, w jakim celu jest ta emisja, a może to emisja skierowana do udziałowców spółki Archipelag, jak myślisz, nie ty nie myslisz, na samą wzmiankę o emisji dostajesz dreszczy i pozbywasz sie akcji a za tobą stado kolejnych baranów. Bez wątpienia będzie spadać bo akcjonariat jaki ma ta spółka to mistrzostwo świata.
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~kon [78.151.157.*]
    akcjo... jest gówniany ale jak silniejsze rece chciałyby ten papier to dawno by odebrali od drobnych ale tu poprostu jest cisza przed zgonem moze i firma zaczyna sie rozwijac ale nie ma to przełozenia na kurs
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~ma do gnida [83.2.197.*]
    Myśl wiecej gnida i nie obrazaj jak brak ci pomysłu na giełde. Mimo twojego szczeniackiego zachowania poradze ci zobacz co się stało po ostatniej emisji Geo, ilu inwestorów chciało ja kupic, jak spadł kurs. Emisja to rozwodnienie kapitału spółki a emisja o której inwestor dowiaduje sie z innych źródeł a nie od zarządu spółki to tragedia.
    Przemyśl to gnida dorosnij, nie odpisuj.
    ma
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~kon [78.149.144.*]
    gnida ta przyszłosc nie dosc ze bez łobrotów to chyba zły kierunek wybrała ostatnioi
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~Artunio [77.236.15.*]
    Panowie bez zbędnych emocji. każdy robi z własnym portfelem co chce. ja uznałem że nie ma sensu czekać na być może świetlaną przyszłość. stwierdziłem że są inwestycje które dadzą mi zarobić. przyznam się że wtopiłem 16000 zł ale jest to dla mnie do zaakceptowania strata.
    gnida jak masz lepsze pomysły na biznes to podziel sie nimi a nie szczekasz na wszystkich dookoła jak pies. ujadać każdy może ale powiedzieć coś sensownego to już nie ma chętnych. poza tym do porażki też trzeba umieć się przyznać. na tym forum jak się poczyta to wszyscy zarabiają i nikt nie traci. sami krezusi i mądrale.
    chciałem się pożegnać kulturalnie z akcjonariatem ale jak widać zawsze się jakaś gnida znajdzie.
    nara
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~Artunio [77.236.15.*]
    witam,
    teraz już wiem że zrobiłem słusznie sprzedając jakiś czas temu 80000 akcji Geo po 31 gr i zaliczając tym samym stratę 16000 zł. kasę ze sprzedaży akcji zainwestowałem m.in w Remedis (kupiłem po 0,78 zł ) na którym w krótkim czasie zarobiłem 20000 zł (sprzedawałem po 2,00 i 1,90 zł). a więc całą stratę z Geo odrobiłem z nawiązką.
    piszę to po to żeby uświadomić szanownych kolegów że nie można się bać trudnych i ryzykownych decyzji.czasami to konieczność żeby cokolwiek drgnęło. gdybym tego wtedy nie zrobił to dzisiaj byłbym w plecy jeszcze jakieś 8000zł.
    pamiętajcie : no risk , no fun.
    pozdro.
  • Re: żegnam kolegów Autor: ~kon [92.24.60.*]
    arturunio pamiętamy i twierdze ze dobrze zrobiłes wtedy sprzedając ale twierdze tez ze niedłygo bedzie ty czas zakupów
[x]
GEOINVENT 0,00% 0,52 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.