• 0,93 Autor: ~duchLDZ [158.116.224.*]
    Już ze dwa razy się odbiło od tego poziomu, więc może już niżej nie będzie??
  • Re: 0,93 Autor: ~student [62.21.90.*]
    wystarczy mały pstryczek po 0,92 i uwierz że bedzie
  • Re: 0,93 Autor: badbrain [87.96.102.*]
    raczej będzie, zwłaszcza że na K zostało tylko 312 po 0,93
    ja się topię powoli
  • Re: 0,93 Autor: ~moi [83.30.207.*]
    i juz nie ma ;]
  • Re: 0,93 Autor: ~iti [89.72.219.*]
    następne wsparcie po 0,93 jest 0,9 jak to przebije to 0,88... a potem 85, 81...
  • Re: 0,93 Autor: vini [212.160.159.*]
    poprostu ma teraz wartość jaką powinien rzeczywiście mieć. Już niżej napewno nie bedzie. Teraz tylko pomalutku do góry ;) Oby ....
  • Re: 0,93 Autor: ~jezet [93.154.152.*]
    No co powiedzieć sprzedawać, sprzedawać spółka zawiodła, po układzie i tu już chyba posprzątane. Rano na fixie ktoś sprawdzał czy da rady wyrzucić, ale nie ma chętnych zobaczymy jak będzie na zamknięciu.

Ja jestem pięknie ubrany ale wy możecie się ratować, widzicie co się dzieje, nie czarujcie się, nie zaklinajcie rzeczywistości tylko sprzedajcie te słabe akcje i kupcie coś na czym szybko zarobicie, petroliny czy co takiego.

• Re: 0,93 Autor: ~Shreder [198.36.87.*]
    Nie wygłupiaj się. Żarty żartami, ale jak któryś ze słabymi nerwami popuści, to kreseczki się bardzo brzydko będą rysować.
  • Re: 0,93 Autor: ~Mateusz [79.190.192.*]
    Zastanawiam się właśnie.. czy takie otwarte namawianie do sprzedaży to już jest łamanie prawa?
  • Re: 0,93 Autor: ~moi [83.30.207.*]
    a moze sprawdzal czy jest ukryte kupno...
  • Re: 0,93 Autor: ~jezet [78.30.115.*]
    Tak czy tak wyszło że niema żadnego ukrytego kupna a więc spółka bez zainteresowania inwestorów, kurs na fixie zjechał chyba do 84 gr. Zobaczymy jak będzie na zamknięciu?

Chcę tylko powiedzieć że nie wygląda to dobrze.
  • Re: 0,93 Autor: ~ZnającyTemat [79.191.225.*]
    Pozwólcie naszej mirce się rozkręcic ona dopiero staje na nogi :) w dłuuugggiiimmm terminie bedzie tutaj pięknie...ale potrzeba czasu...rok ,dwa moze nawet trzy.
    Kto mysli że codziennie bedzie rosło po 10 %...to może lepiej zeby wyszedł i poszukał innej spółki :) bardziej "perspektywicznej" :) :)

Pozdrawiam inwestujących a nie grających :)

• Re: 0,93 Autor: ~jezet [78.30.115.*]
    O tak gdzie indziej można szybko zarobić, i odrobić straty a tu tylko nerwy.
    Że ktoś może walnąć 100 kilo i lawina, krew, łzy itd.

Ja jestem longiem to się tak nie denerwuje, ale gdybym był krótko terminowcem zastanowiłbym się nad tą inwestycją, bo wiemy że walne dopiero 30 tego czerwca więc co nam zostaje? co najwyżej kisić się? czy jak?

Zresztą zrobicie jak będziecie uważać, jeszcze 2 godz gry i jutro też możecie wyjść, zakończyć to w tym tygodniu albo zostać z nami.

Jak kto chce, bez naganiania.

Tylko chłodna kalkulacja.
  • Re: 0,93 Autor: ~masa30 [109.78.214.*]
    czekaja do samego konca . buja sie na 0,93-0,94 ciekawe jaki dzisiaj maja plan ?
    czy dalej zwała czy juz dosyc ?
  • Re: 0,93 Autor: ~Lee [193.59.55.*]
    teraz to jest fajna zabawa
    to tylko przystanek chyba bo tak zmarszu złamac wsparcie na 0,93 to dziwnie by wygladalo :)
    Ale z drugiej strony to oni sprzedaja tylko te akcje -ile ich mozna tracic tez na taka zabawe maja jakies limity masakra.
    tak sie zastanawiam czym byla spowodowana ta (narazie) 10% korekta -oj oj oj
  • jakoś się udało Autor: ~jezet [78.30.119.*]
    Dziś udało się spółce na szczęście obronić wsparcie ale jest naprawdę słabe, ale boję się jutra to przecież piątek, jak myślicie może lepiej z razna wywalić choć trochę akcji.
    A jak po 12 znów będzie panika.
    Co myślicie, sprzedawać rano, czy nie?

Myślałem że mam jakie takie pojęcie o gpw ale teraz widzę że jestem zwykłym leszczem i nic niew wiem.
    Ta spółka jest nienormalna.
  • Re: jakoś się udało Autor: ~moi [83.30.207.*]
    mi to wyglada bardziej na zaplanowane dzialanie niz panike
  • Re: jakoś się udało Autor: ~On [79.191.225.*]
    jezet Ty sobie chyba jaja robisz...
    Na forum się pytasz co masz robić ?????

ku...wa co za akcjonariat :) :) :)
  • Re: jakoś się udało Autor: ~Red_Fox [95.49.199.*]
    zgadzam się - spółka jest nienormalna, dokładnie tak jak Twoje wypociny...
    Panowie to musi byc celowe dzialanie!!!Ostatnio byly same super infa o zawartym ukladzie ,wyniki za I kwartal i ostatnio jeszcze to:
    http://relacje.miraculum.pl/aktualnosci/miraculum-w-pierwszej-10-przedsiebiorstw-turbin-polskiej-gospodarki

Nie ma zadnych przeslanek do spadkow - to jest zagrywka tylko nie wiem co ma na celu.
  • Re: 0,93 Autor: ~koko [178.37.64.*]
    ''Nie ma zadnych przeslanek do spadkow - to jest zagrywka tylko nie wiem co ma na celu.''

Ha, a jednak spada.
    to na bank jest ich sprawka (DUZYCH) rysuja sobie i rysuja tylko ciekawe co ? podpowiadam wam kochani teraz piekna dluga kreska do góry !!! :)

skoro ja nie sprzedaje ,ty i ty nie sprzedajesz to kto sprzedaje ? i DLACZEGO ?
    ONI !!!!
    Te -koko- nie czepiaj sie slowek i nie podkrecaj ludzi bo i tak jest nerwowo.Napisalem jasno i wyraznie ze nie ma zadnych przeslanek do takich spadkow-wprost przeciwnie na kazdej innej spolce akcje by juz lataly przynajmniej po 1,50 po takich informacjach.Ktos ma w tym cel tzn.w spadkach i pewnie nie dlugo sie dowiemy jaki.
  • Re: 0,93 Autor: ~culum [79.185.242.*]
    Pani Prezes powiedziała w wywiadzie że prognozy będą podane do publicznej informacji jak tylko zostanie sprzedana działka, dopóki działka jest to drobni są trzymani za jajka bo nic nie będą wiedzieli, a Ci co wiedzą się bawią tak jak teraz.
    Masz moze jakis link do tego wywiadu?
  • Re: 0,93 Autor: ~culum [79.185.242.*]
    nic, oglądałem urywek w przerwie, w pracy
[x]
MIRACULUM 1,45% 0,56 2026-07-01 11:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.