ja sie juz zaladowalem i czekam, bo szykuje sie odpal, nikt na ta spolke nie chce patrzec, takl samo jak pol roku temu na krezusa. krezus sie uspokoil teraz jazda sie tu zacznie, nawet do 12-13zl. wiec ladowac sie zanim bedzie za pozno... Ci co sie nie zalapia to pozniej beda straszyli ze to bankrut.
najsmutniejsze jest to , że nie wiadomo o co chodzi i co się dzieje w spółce , wicherski nabrał wody w usta i jak zwykle mówi aby nic nie powiedzieć .....żałosne jak na spółkę publiczną 1
na Krezusie, tez nic nie mowili... Niektorzy sobie drwili ze to 2 kawiarnie itp, to bankrut. A ja sobie na krezusie zarobilem i czekam na hutku. Specjalnie nic nie mowia zeby zniechecic i odebrac papier tanio, hutmen to spolka o malej plynnosci i ciezko jest wiecej zebrac. jak sie zaladuja to kurs ruszy. tylko hutmen pozostal Romkowi bo reszta jest juz bije swoje maxima w tej hossie.
mam hutka, ciut w plecy, ciut bo mam niewiele papiera wiec nawet przy odpale 100% szalu nie zarobie
ale na KZSie zarobilem przyzwoicie bo jakies 130%
teraz czekam nizej bo juz pisalem ze 2 tyg temu ze czas na stygniecie wskaznikow:)
chyba conieco dobiore HUTKA, bo a nuz, na waciki sie ugra:)
powodzenia cierpliwym
powiem tylko, brac i czekac. bedzie jak z krezusem, przyjdzie info na gorce ja licze gdzies na 13zl. A potem wielu edzie narzekac, ze znowu sie spoznili...