Jakubas chce żeby spółka oddała kasę którą mroziła tyle lat na koncie. Nie ma przejęcie. Budowa grupy to mrzonki a gaz łupkowy stał się gazem rozweselającym!
"nabycie Akcji Własnych przez Spółkę nastąpi poza Rynkiem Regulowanym, na podstawie Umów Sprzedaży zawartych przez Spółkę z akcjonariuszami Spółki, którzy doręczą Spółce oferty sprzedaży akcji Spółki"
Jakubas sprzedaje swoje akcje Polnej!
A reszta ynwestorów zrobiona w bambuko!
posluchaj glupku-jesli to prawda o czym piszesz-to b.dobra inormacja.taki wlasciciel to gorzej niz zaraza.niech robi co chce ale niech wychodzi z ponej najlepiej pkcnawet do 5 zl.w koncu spolka uwolni sie od tego pana i zacznie w koncu zyc
widac od razu saczone od wilu miesiecy klamstwa ze strony spolki.zarzekali sie ze chodzi o akwizycje.a teraz gl.wlasciciel zada buy-backu.zawsze to cos.jesli nie wypalaprzejecie.akcje zdolowane bez obrotu na maxa-to niech skupuja-a akcji i tak jest jak kot naplalakal.tylko nie wiem kto bedzie wystawial na s duze pakiety-chyba ze sam sobie-wyjdz i nigdy nie wracaj
Jeśli to dobra informacja, to ja jestem Ufoludkiem. Teraz to już koniec Polnej. Zwrot gotówki Jakubasowi, ograniczenie dzialności i ostateczna likwidacja. Lub zmiana profilu działalności na osiedklowy sklep warzywny w Przemyślu