• NIE BĘDZIE PRZEJĘCIA! Autor: ~Machine [212.244.235.*]
    Jakubas chce żeby spółka oddała kasę którą mroziła tyle lat na koncie. Nie ma przejęcie. Budowa grupy to mrzonki a gaz łupkowy stał się gazem rozweselającym!

Spółka meaga GNIOT!
  • Re: NIE BĘDZIE PRZEJĘCIA! Autor: ~Machine [212.244.235.*]
    Haha

To się nazywa wydymanie drobnicy!

"nabycie Akcji Własnych przez Spółkę nastąpi poza Rynkiem Regulowanym, na podstawie Umów Sprzedaży zawartych przez Spółkę z akcjonariuszami Spółki, którzy doręczą Spółce oferty sprzedaży akcji Spółki"

Jakubas sprzedaje swoje akcje Polnej!
    A reszta ynwestorów zrobiona w bambuko!
  • Re: NIE BĘDZIE PRZEJĘCIA! Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    posluchaj glupku-jesli to prawda o czym piszesz-to b.dobra inormacja.taki wlasciciel to gorzej niz zaraza.niech robi co chce ale niech wychodzi z ponej najlepiej pkcnawet do 5 zl.w koncu spolka uwolni sie od tego pana i zacznie w koncu zyc
  • Re: NIE BĘDZIE PRZEJĘCIA! Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    widac od razu saczone od wilu miesiecy klamstwa ze strony spolki.zarzekali sie ze chodzi o akwizycje.a teraz gl.wlasciciel zada buy-backu.zawsze to cos.jesli nie wypalaprzejecie.akcje zdolowane bez obrotu na maxa-to niech skupuja-a akcji i tak jest jak kot naplalakal.tylko nie wiem kto bedzie wystawial na s duze pakiety-chyba ze sam sobie-wyjdz i nigdy nie wracaj
  • Re: NIE BĘDZIE PRZEJĘCIA! Autor: ~wasyl [83.31.236.*]
    Jeśli to dobra informacja, to ja jestem Ufoludkiem. Teraz to już koniec Polnej. Zwrot gotówki Jakubasowi, ograniczenie dzialności i ostateczna likwidacja. Lub zmiana profilu działalności na osiedklowy sklep warzywny w Przemyślu
  • Re: NIE BĘDZIE PRZEJĘCIA! Autor: ~wasyl [83.31.236.*]
    PS. To bolo, Jethro i volter dogadali się z Jakubasem i to oni bedą sprzedawać. Oj spryciule.
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.