• Współczuję Wam!!! Autor: ~rwpae [46.112.16.*]
    Najpierw podatek stawiający bilans Photona w niezręcznej sytuacji. Potem problemy z siecią przesyłową i nieustanne blackouty a teraz jeszcze wulkan.
    Toż to Jezus wśród spółek giełdowych. Tyle cierpienia.
    A najgorsze jest to,że cierpią wraz z nim Jego wierni. Sprzedaż 20-30k może spowodować zjazd na 2.xx. No cóż, jak to bywa w każdej dogmatycznej religii trzeba składać ofiary i ostatecznie ponieść klęskę, bo czeka na Was RAJ, ale nie tutaj.
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~ss [83.4.232.*]
    toś się wysilił..
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~pincet [79.184.173.*]
    jemu chyba płacą za pisanie bzdur, bo niewierze ze moznabyc bezinteresownie takim upartym naganiaczem
    kupił po 8 zl , stwierdził że szajs bo spada więc sprzedał po 4 i teraz nagania na 2. A jak spadnie na 2 to i tak n ie kupi bo będzie się bał, tak więc czuje że jego szczekanie będzie tu trwać i trwać ...
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~rwpae [46.113.131.*]
    A teraz porównajcie poziom Waszych postów z moimi. Żeby krytykować należy wznieść się na poziom obiektu krytyki i przynajmniej (bynajmniej - jak to Wy piszecie:)) delikatnie go przekroczyć. A tu co? - Mizernie, bardzo mizernie.
    Po 2 pln wezmę na próbę ze 100k.
    tak tak ...a można to kupić na wirtualnej giełdzie onetu....?
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~Marveq [83.4.50.*]
    Zacznijmy od tego, że nie współczujesz nam skoro po pierwsze naśmiewasz się ciągle z posiadaczy waloru, a po drugie chcesz kupić go taniej. Oczywiście niepisana zasada brzmi, że jeśli chcesz kupić akcje za 3zł to pisz na forum, że spadną na 2zł. Tak, więc niedługo pewnie obkupiony photonem, zamilkniesz,. Trend jest, jaki jest, a z rynkiem się nie dyskutuje. Na razie Ty masz chwile triumfu. Daję tej spółce rok i liczę na lepsze czasy. Takie naganianie nie robi na mnie wrażenia. Oczywiście merytoryczne kontrwpisy przeciwko hurraoptymistom mile widziane. Problem w tym, że wielu już ich tutaj nie zostało. Pewnie poszli na smoke shopa czy urlopy.
    Kurs leci i nie jest to miłe dla posiadaczy ale z drugiej strony ci co kupili na długi termin nie mają się czym martwić, spółka się ładnie rozwija i nie ma jakiś naprawdę groźnych przesłanek żeby miało się to zmienić . Wiadomo drobne problemy są ale świat bez problemów nie istnieje. Ja zamierzam sprzedać akcje nie wcześniej niż w 2016 (oczywiście jak nie będzie jakiś naprawdę nie miłych niespodzianek po drodze) Kupione mam po ok 4zł za 30% portfela a jak cena spadnie do dwa z groszami to chętnie jeszcze dokupię bo na dzień dzisiejszy spółka według mnie warta jest 9 zł za jedną akcję.
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~rwpae [46.112.201.*]
    Zaraz, zaraz. Ja mam "chwilę triumfu"? Gdybyście posłuchali mielibyście teraz na 2 razy więcej Photona. Ta "chwila" jest długa jak prawie 5 miesięcy.
    Występuję przeciwko ignorantom z forum parkietu i chyba tam też założę konto, bo powinno sięgadać wprost. Tutaj był bb coś tam i namawiał, zachęcał , naganiał i co? Chciał Wam sprzedać? Niewykluczone. Taki styl i taka moralność bijąca z tego stylu.
    Pozdro
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~ss [83.5.158.*]
    czyli jednak miałem rację, musiałeś kupić po naganianiu na parkiecie i to w okolicach 8 zł .....i kto tu jest leszczem:)
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~Zielarski [141.76.249.*]
    Poki co zatrzymalismy sie w okolicach 3.5-3.6 wiec moze juz nie spadniemy nizej. Ja juz nie usredniam. Oby przyszla poprawa.
    jak dobra spółka t uśredniać warto, byle nie za często
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~Zielarski [141.76.249.*]
    Tylko ze poza checiami do usredniania - a te mam wielkie - trzeba jeszcze miec zielone na koncie. A wszystko poszlo w assecopol ostatnio.
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~rwpae [109.243.39.*]
    Możesz sobie tak myśleć... :)
    Tylko: czy nie uważasz,że takie myślenie wskazuje na zaawansowaną tępotę umysłową?
    Może to jednak nie jest pytanie do Ciebie. Ktoś inny powinien orzec.
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~rwpae [109.243.39.*]
    To było do ss i jego "genialnych" insynuacji... :)
    moja propozycja: przeglądnij swoje kilkadziesiąt postów.
    PS mam to gdzieś że mnie obrażasz..:)
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~rwpae [46.112.107.*]
    Ty sam siebie obrażasz pisząc
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~fds [87.206.252.*]
    z twojej wytrwałosci w pisaniu tych banialuków mozna wywnioskowac tylko jedno

naganiasz na spadki bo chcesz sie zapakowac jak nawiecej w papier a potrzebujesz na to czasu (brak gotowki)

i to jest najbardziej prawdopodobna wersja biorac pod uwage to ze dokladnie sledzisz wszystkie komunikaty i zawsze na bankierze jestes pierwszy do napisania jakiejs głupoty jak sie cos dzieje

• Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~jr [178.36.69.*]
    Czy możemy juz wrócic na wlasciwe tory - czytaj merytorczna dyskusje o spolce ?
  • Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~rwpae [188.33.102.*]
    Dnia 2011-05-28 o godz. 10:01 ~jr napisał(a):
    > Czy możemy juz wrócic na wlasciwe tory - czytaj merytorczna
    > dyskusje o spolce ?

Nie da rady. Zwolennicy tej spółki nie mają o niej zelonego pojęcia. Przynajmniej oficjalnie. Nagonka owszem. Merytoryka umyka.
    Ciekawe ile niedoświadczonych inwestorów wpadło w sidła tej szajki? Ile osób naciągnęli na inwestycję w spółkę, którą reklamują z zawzięciem od ponad roku?
    Złodziejstwo ma różne oblicza.

• Re: Współczuję Wam!!! Autor: ~jr [178.182.7.*]
    a moze to cos zmieni ?
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PHOTON-Change-of-the-reporting-dates-of-annual-report-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-rocznego-2348653.html
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.