ale wszyscy co kupili albo wypstrykali się z kasy albo im tyłki przymarzły ze strachu do krzeseł. podtrzymuję opinię, że PMB jest reżyserowane. Podlascy oszuści chcą okraść wierzycieli (dostawców i banki) PMB. Due dilligence był jakiś słaby. Trzeba było lepszą firmę zatrudnić! to numer szyty na kilkadziesiąt mln zł. KNF, prokurator i interwencja ministra rolnictwa czekają.
Spokojnie Panie Glina. Ja wstęp zrobiłem po 5zł i narazie widze presję na spadki więc nie będę kopał się z koniem . Ale przyjdzie czas to będziemy brać wszystko jak leci. Są jeszcze inne firmy na giełdzie które też są atrakcyjne , Na wszystko jest czas i pora.
Ja takie informacjie jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam . Oni są niedorozwinięci wpierw zapowiadają coś, póżniej wycofują się , u ich to normalne. Poprostu są tanie akcjie to kupuje będą drogie to sprzedam.
podziwiam tylko glownego wlasciciela-fundusz litewski.ktorego codziennie okradaja na akcjach bez obrotu.jutkiewicz ma sr.po 5 bakalland-nie wiadomo.anulacja z pmb uruchomiona-zobaczymy co z tego wyjdzie a kurs spadl od gory prawie 50 pr.a achinger dalej prezesem.cuda
wcale nie jest pewne z wezwaniem bo jak Litwini zejda ponizej 33% to wtedy nie beda musieli wzywac do 66% nawet jak odwroca transakcje z PMB... ale kupujecie po 200 akcji chyba...
wezwanie macie zarazie obiecane. A że są to kłamcy którzy oszukują inwestorów to i nikt rozsądny im nie ufa. Miał być parytet wymiany w oficjalnym komunikacie z makaronami - cisza - oszukują ludzi okradając ich więc rynek wycenia taka postawę to tyle w temacie. Z wezwaniem może być dokładnie tak samo jak z połączeniem z makami. Wiara w to co mówią ludzie związani z ta spółka może zakończyć się pożegnaniem z własnym kapitałem
Z tym wezwaniem to nie zaklinajcie rzeczywistości.
Bo póki co to Litwini mają 32,91% akcji, także by ogłosić wezwanie muszą przekroczyć 33%.
Także na chwilę obecną nie ma mowy o żadnym wezwaniu.
jak będzie to będzie ekstra bonus. Z wyprostowaniem zakupu PMB warci są max 6 zł. mnie zadowoli 5,5. wyżej kupowali insiderzy to niech tym sami ze sobą grają. do 4,5 warto kupić i tyle. A że z bandytami mamy do czynienia to już inna sprawa.
jak anuluja emisje akcji za pmb wtedy przekrocza prog 33% i wtedy beda musieli oglosic...ale moim zdaniem niedlugo poinformuja ze zeszli na nizszy pakiet taki ze gdy wygraja z pmb to nie przekrocza 33%... matematyka sie klania ;)
akurat jestem z bialego i moje znajoma robi teraz plan restruturyzacji dla mispolu i doslownie powiedziala zeby nie sprzedawac za nic akcji bo cytuje " litwini skupuja wszytsok :) pomyslcie
Stąd to przegięcie. Niech pracują! co rynek daje, trzeba brać. Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Ciekawe jak wyjdą na tym nasi kapitaliści. Na razie nie błyszczą profesjonalizmem. Albo sami ustawiają tę przewałkę, albo dali się podejść. Ani jedno ani drugie chwały im nie przynosi.
i wszyscy wolą się podstawić z kupnem niżej. jak zacznie się kupowanie (kiedykolwiek to nastąpi) wtedy zobaczymy ile tego kupna jest przyczajone i czeka na techniczny sygnał. wtedy dopiero powyżej 5 się rynek zaobroci.a teraz dają tanio to się bierze tanio.
...i co Mistrzu... zaraz bedziesz kupowal ode mnie po 5.50 pln... zeby mi znowu sprzedawac po 4.08-4.15... grasz na stop loss ale na powaznie jak masz akcje to nie pisz takich bzdur o cenie 3,60-3,70 bo to nikomu nie sluzy nawet tobie...