• jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~Machine [80.239.243.*]
    Prosze grzecznie o aktualizacje waszych prognoz bo cos mi tu ta jednocyfrowka sie rozjechala z 30 pln. :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.119.21.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~oj [195.205.39.*]
    macie racje ze ta spolka to smiec
    ale z drugiej strony widac ze juz nie maja sily przsypywac nawet miedzy soba i dolek pewnie juz blisko
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~Jetro-ciul [212.244.235.*]
    Taaak. Dno już niedaleko a przejęcie jeszcze bliżej! :-)
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~lewatywa [80.239.242.*]
    jetro już nie pisze, ani tu ani na forum parkietu
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~ed [85.119.21.*]
    na parkiecie nie, tu sporadycznie tak - tacy głupiomądrzy tak po prostu nie odchodza w niebyt
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: bolo7 [77.237.20.*]
    machine, dziecko drogie, tyle czasu już się tu plączesz i jeszcze nie zrozumiałeś prostych mechanizmów funkcjonowania rynku kapitałowego - kto też ma wpływ na to, co się dzieje w spółkach, jaki przekaz idzie do akcjonariuszy, jaki jest pr itd. ???

zlituję się nad Tobą - wal bezpośrednio na: m.kozlovski@polna.com.pl albo Robert Chmura, tel. 16 678 66 01 wew 284, kom. 693 920 449, r.chmura@polna.com.pl

Niestety, jak będziesz chciał dalej drążyć i szukać u źródła, to namiar na Zbigniewa Jakubasa będziesz musiał samodzielnie odnaleźć ;)
    jesli sie okaze ze to spychanie ceny od kilku m-cy jest robione pod wezwanie to tak jak ktos wspominal mamy ewidentna sprawed do zbadania przez KNF, 2 raz ten sam walek jak z roku 2009 to nie przejdzie tutaj
    na mennicy fundy powinny sie postawic jesli chodz o skup akcji
    chyba szykuje sie "kontrolowany" wpierdol :)
    po ktorm powinno juz zaczac odbijac
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~Machine [80.239.243.*]
    Bolo no wlasnie nie zrozumialem tych prostych mechanizmow rynkowych ktore nas mialy na 30 pln zaprowadzic. Wiec gdybys ty lub inny z waszej mundrej analitycznej grupy TWA nakreslil kiedy osiagniemy ten prognozowany przez was poziom to bylbym niezmiernie rad.
    A jak nie to prosze odszczekac te glupoty!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.237.20.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Moderator ! Autor: bolo7 [77.237.20.*]
    Przepraszam bardzo, ale dlaczego został usunięty mój post - za dużo piszę prawdy? bo słów wulgarnych tam nie było, czy czegoś niewskazanego...
  • Re: Moderator ! Autor: ~ed [85.119.21.*]
    bolo7 - pierwszy meczennik forum bankiera, sponiewierany przez Jakubasa na Polnej, sponiewierany przez moderatora forum, ale na szczescie zawsze mozna sobie wlaczyc Radyjko
    a co to się stało, że bola zmoderowali? podał kiedy bedzie 30PLN za akcję? mieli racje, to przeciez inside info, i pierwsza o tym powinna zakomunikować spolka
  • Machine, miej odwagę Autor: bolo7 [77.237.20.*]
    przeczytać, co Ci chcą inni przekazać, a nie zgłaszaj od razu postów do usunięcia...
    nie chce mi pisać prostych rzeczy, które dawno powinieneś zrozumieć. Ale ponieważ działam przy okazji na rzecz dzieci z patologicznych rodzin, mój poziom wyrozumiałości i empatii jest naprawdę wysoki.
    Otóż, niczym nadzwyczajnym było oczekiwać, że Polna, na fali ostatniej hossy, poszybuje tak, jak cała masa spółek, kiedy nawet odjeżdżały bankruty i inne firmy o nie najlepszej reputacji; tylko skończeni nieudacznicy i partacze mogli spowodować, że Polna, jako jedna z nielicznych spółek, przespała ten okres; na dodatek kisi się na poziomach, jakby chyliła się do bankructwa;

jeśli chcesz wiedzieć, dlaczego stało się co w/w, zrób minimum wysiłku i skontaktuj się z kim potrzeba - w poście wcześniej podpowiedziałem Ci, do kogo powinieneś uderzać - czy chcesz może, żeby ktoś za Ciebie to robił ???
  • dziwne..... Autor: ~pijok [77.254.27.*]
    tąż się zastanawiam dlaczego nie jest jeszcze po 30zł ,ani też po 25 ani po 70 ani po....itd. ja na miejscu ~eda~ zgłosił bym całe TWA do KNF-u tak jak to zamierzał zrobić na GRUPAPSW ... gdyż tam też stracił .
    ...Biorę to na siebie , jestem do niczego analitykiem i nie słuchałem się ani eda ani Machine , ze sqruchom przyznaję się do błędu i jeżeli dajecie mi szansę na poprawę to proszę bardzo :
    Brak podstaw aby Polna wzrosła , jest źle a nawet beznadziejnie MY ,tzn. ja i Jakubas jesteśmy nieudacznikami Machine , ad , basia itd. w tym momencie urastają do superanalityków , więc dajmy im "przewodnią rolę"
    Miszcze wzywam Was i pytam : Co robić , co robić...???
  • Re: dziwne..... Autor: ~Machine [80.239.243.*]
    Sprzedac chlopie syfa. Sprzedac! I nie zyc marzeniami!
  • Re: dziwne..... Autor: ~oj [195.205.39.*]
    wywalaj chlopie poki jest jakis popty
    to sie ponizje 5 zl zatrzyma
    jeszcze trza bedzie doplacic za posadanie akcji tej spolki
    wycena bankurta , to nawet juz bedzie 5 zl na akcje plynnych aktywow nic to nie da
    strone www zrobili dla zmylki zeby jeszcze wytrzepac po astronomicznie wysokich cenach
  • Re: dziwne..... Autor: ~ed [85.119.21.*]
    widze, ze wreszcie troche samokrytyki, dobre i to, a ku Twojemu pokrzepieniu nie straciłem nic na Polnej, nie mam wiec czego zglaszac do KNF
    przeciez naprawde trzeba bylo byc niespelna... , zeby podejmowac decyzje inwestycyjne na podstawie belkotu jetro trula, bola, czy innych naganiaczy, ktorzy na szczescie juz zamilkli
    a grupa PSW to chyba jakis inny ed, ja jestem wierny Polnej
  • Re: dziwne..... Autor: bolo7 [77.237.20.*]
    oczywiście, ukisiłeś tu swoje pieniądze 2 lata temu, z pełną świadomością, że nic dobrego na Polnej się nie wydarzy i teraz, choć ciągle prognozujesz dołowanie kursu Polnej, przynajmniej do 2012, o ile nie dłużej, szczęśliwy wciąż trzymasz tego gniota; no, to jednak jesteś chyba niespełna... wybacz ...
    my chociaż byliśmy uczciwi, bo wierzyliśmy w Polną i konsekwentnie się w nią zaangażowaliśmy w czasie, który skończył się kilkanaście miesięcy temu, ale jeden machine z drugim edem wciąż nie mogą się z tego otrząsnąć i ciągle wspominają te "piękne czasy wiary, nadziei i miłości" ...
    a że z czasem wyszło szydło z worka, opadł ostatecznie cały blichtr "guru" inwestycyjnego Jakubasa, na jakiego kreował się w mediach, to już nasza wtopa ... jednakowoż tylko najbardziej zawistne osoby mogą z tego się cieszyć, że innych drobnych akcjonariuszy roluje tak długo główny udziałowiec, jeden z bogatszych ludzi w Polsce ... no, chyba, że macie w tym interes ... to zrozumiem ...
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    jakubasa mozna tylko porownac do hajdarowicza-wybitne inwestycyjne niewypaly .teraz zaczynaja juz plakac ludzie na energopolu.moze dozyjemy czasow ze polna kiedys uwolni sie od tego pana-nie wiem w czym ona mu tak zawinila/pozdro
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~wasyl [83.31.147.*]
    Panu Zbigniewowi to możecie buty czyścić. On coś osiągnął i ma się dobrze, a Wy jedyne co potraficie to narzekać. Prawda jest taka, że on występuje pod swoim nazwiskiem, a Wy tu na forum anonimowo wylewacie kubły pomyj. Może to i dobrze że taka Osoba jak On pokazuje Wam miejsce w szeregu.
    Co to za sztuka kupić akcje i czekać, aż ktoś za Was coś zrobi. Każdy głupi to potrafi - nie udało się? Trudno, Wasze ryzyko, Wasza strata
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~lolek [89.228.140.*]
    Co Wy chcecie od Jakubasa? Jak spada kurs lub nie rośnie zaraz piszecie to Jakubas to prezes itp. Pamiętajcie że akcje polnej Jakubas miał szybciej niż któryś z Was.
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    piszemy tylko o tym w jakim miejscu jest polna.o wlascicielu szkoda gadac-bo nie robi nic od3 lat mimo emisjii-ja temu panu nie bede butow czyscic.pisze tylko i niewykorzystanych szansach ktore sa robione umyslnie-to juz nie ulega watpliwosci.cwk prawie 16 zl.10.5 mln w kasie.rating aaa.zero kredytow.przyszlosciowa branza.a spolka broni 10 zl.to nie jest normalne.i za to zawsze odpowiada wlasciciel-prawda stara jak swiat.licze jednak ze polna po 3 lat meczarn odzyje-oby tylko nie pod jakubasem
    no i mamy 30, wprawdzie po przecinku, ale to tylko pierwszy krok
  • Re: jethro, bolo, pijok KIEDY 30 zl?? Autor: ~Machine [46.112.205.*]
    Ehhh mija dzień za dniem. Tyle lat już chłopaki tu się pocą i naganiają a tu dalej lipa. :)

Bardzo łdane zamknięcie! Zwłasza przy takim mocnym rynku dzisiaj. Brawo naganiacze! Kiedy 30 zł?
    Trelo morelo może jakąś analizę zapodaj :-)
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.