machine, dziecko drogie, tyle czasu już się tu plączesz i jeszcze nie zrozumiałeś prostych mechanizmów funkcjonowania rynku kapitałowego - kto też ma wpływ na to, co się dzieje w spółkach, jaki przekaz idzie do akcjonariuszy, jaki jest pr itd. ???
zlituję się nad Tobą - wal bezpośrednio na: m.kozlovski@polna.com.pl albo Robert Chmura, tel. 16 678 66 01 wew 284, kom. 693 920 449, r.chmura@polna.com.pl
Niestety, jak będziesz chciał dalej drążyć i szukać u źródła, to namiar na Zbigniewa Jakubasa będziesz musiał samodzielnie odnaleźć ;)
jesli sie okaze ze to spychanie ceny od kilku m-cy jest robione pod wezwanie to tak jak ktos wspominal mamy ewidentna sprawed do zbadania przez KNF, 2 raz ten sam walek jak z roku 2009 to nie przejdzie tutaj
na mennicy fundy powinny sie postawic jesli chodz o skup akcji
Bolo no wlasnie nie zrozumialem tych prostych mechanizmow rynkowych ktore nas mialy na 30 pln zaprowadzic. Wiec gdybys ty lub inny z waszej mundrej analitycznej grupy TWA nakreslil kiedy osiagniemy ten prognozowany przez was poziom to bylbym niezmiernie rad.
A jak nie to prosze odszczekac te glupoty!
bolo7 - pierwszy meczennik forum bankiera, sponiewierany przez Jakubasa na Polnej, sponiewierany przez moderatora forum, ale na szczescie zawsze mozna sobie wlaczyc Radyjko
a co to się stało, że bola zmoderowali? podał kiedy bedzie 30PLN za akcję? mieli racje, to przeciez inside info, i pierwsza o tym powinna zakomunikować spolka
przeczytać, co Ci chcą inni przekazać, a nie zgłaszaj od razu postów do usunięcia...
nie chce mi pisać prostych rzeczy, które dawno powinieneś zrozumieć. Ale ponieważ działam przy okazji na rzecz dzieci z patologicznych rodzin, mój poziom wyrozumiałości i empatii jest naprawdę wysoki.
Otóż, niczym nadzwyczajnym było oczekiwać, że Polna, na fali ostatniej hossy, poszybuje tak, jak cała masa spółek, kiedy nawet odjeżdżały bankruty i inne firmy o nie najlepszej reputacji; tylko skończeni nieudacznicy i partacze mogli spowodować, że Polna, jako jedna z nielicznych spółek, przespała ten okres; na dodatek kisi się na poziomach, jakby chyliła się do bankructwa;
jeśli chcesz wiedzieć, dlaczego stało się co w/w, zrób minimum wysiłku i skontaktuj się z kim potrzeba - w poście wcześniej podpowiedziałem Ci, do kogo powinieneś uderzać - czy chcesz może, żeby ktoś za Ciebie to robił ???
tąż się zastanawiam dlaczego nie jest jeszcze po 30zł ,ani też po 25 ani po 70 ani po....itd. ja na miejscu ~eda~ zgłosił bym całe TWA do KNF-u tak jak to zamierzał zrobić na GRUPAPSW ... gdyż tam też stracił .
...Biorę to na siebie , jestem do niczego analitykiem i nie słuchałem się ani eda ani Machine , ze sqruchom przyznaję się do błędu i jeżeli dajecie mi szansę na poprawę to proszę bardzo :
Brak podstaw aby Polna wzrosła , jest źle a nawet beznadziejnie MY ,tzn. ja i Jakubas jesteśmy nieudacznikami Machine , ad , basia itd. w tym momencie urastają do superanalityków , więc dajmy im "przewodnią rolę"
Miszcze wzywam Was i pytam : Co robić , co robić...???
wywalaj chlopie poki jest jakis popty
to sie ponizje 5 zl zatrzyma
jeszcze trza bedzie doplacic za posadanie akcji tej spolki
wycena bankurta , to nawet juz bedzie 5 zl na akcje plynnych aktywow nic to nie da
strone www zrobili dla zmylki zeby jeszcze wytrzepac po astronomicznie wysokich cenach
widze, ze wreszcie troche samokrytyki, dobre i to, a ku Twojemu pokrzepieniu nie straciłem nic na Polnej, nie mam wiec czego zglaszac do KNF
przeciez naprawde trzeba bylo byc niespelna... , zeby podejmowac decyzje inwestycyjne na podstawie belkotu jetro trula, bola, czy innych naganiaczy, ktorzy na szczescie juz zamilkli
a grupa PSW to chyba jakis inny ed, ja jestem wierny Polnej
oczywiście, ukisiłeś tu swoje pieniądze 2 lata temu, z pełną świadomością, że nic dobrego na Polnej się nie wydarzy i teraz, choć ciągle prognozujesz dołowanie kursu Polnej, przynajmniej do 2012, o ile nie dłużej, szczęśliwy wciąż trzymasz tego gniota; no, to jednak jesteś chyba niespełna... wybacz ...
my chociaż byliśmy uczciwi, bo wierzyliśmy w Polną i konsekwentnie się w nią zaangażowaliśmy w czasie, który skończył się kilkanaście miesięcy temu, ale jeden machine z drugim edem wciąż nie mogą się z tego otrząsnąć i ciągle wspominają te "piękne czasy wiary, nadziei i miłości" ...
a że z czasem wyszło szydło z worka, opadł ostatecznie cały blichtr "guru" inwestycyjnego Jakubasa, na jakiego kreował się w mediach, to już nasza wtopa ... jednakowoż tylko najbardziej zawistne osoby mogą z tego się cieszyć, że innych drobnych akcjonariuszy roluje tak długo główny udziałowiec, jeden z bogatszych ludzi w Polsce ... no, chyba, że macie w tym interes ... to zrozumiem ...
jakubasa mozna tylko porownac do hajdarowicza-wybitne inwestycyjne niewypaly .teraz zaczynaja juz plakac ludzie na energopolu.moze dozyjemy czasow ze polna kiedys uwolni sie od tego pana-nie wiem w czym ona mu tak zawinila/pozdro
Panu Zbigniewowi to możecie buty czyścić. On coś osiągnął i ma się dobrze, a Wy jedyne co potraficie to narzekać. Prawda jest taka, że on występuje pod swoim nazwiskiem, a Wy tu na forum anonimowo wylewacie kubły pomyj. Może to i dobrze że taka Osoba jak On pokazuje Wam miejsce w szeregu.
Co to za sztuka kupić akcje i czekać, aż ktoś za Was coś zrobi. Każdy głupi to potrafi - nie udało się? Trudno, Wasze ryzyko, Wasza strata
Co Wy chcecie od Jakubasa? Jak spada kurs lub nie rośnie zaraz piszecie to Jakubas to prezes itp. Pamiętajcie że akcje polnej Jakubas miał szybciej niż któryś z Was.
piszemy tylko o tym w jakim miejscu jest polna.o wlascicielu szkoda gadac-bo nie robi nic od3 lat mimo emisjii-ja temu panu nie bede butow czyscic.pisze tylko i niewykorzystanych szansach ktore sa robione umyslnie-to juz nie ulega watpliwosci.cwk prawie 16 zl.10.5 mln w kasie.rating aaa.zero kredytow.przyszlosciowa branza.a spolka broni 10 zl.to nie jest normalne.i za to zawsze odpowiada wlasciciel-prawda stara jak swiat.licze jednak ze polna po 3 lat meczarn odzyje-oby tylko nie pod jakubasem