• odpoweidź Blutaxa na moje pytania :) czytajcie Autor: ~rob [95.40.94.*]
    to otrzymałem od Pani Agnieszki Salach :) na jakie pytania to moja tajemnica a przekazuję Wam częsć tylko co by inni też powalczyli o informacje :)
    cyt.
    Szanowny Panie,

W odpowiedzi na Pańskie pytania pragnę zaznaczyć, że wszelkie informacje dotyczące bieżących działań Spółki są publikowane na bieżąco na stronie spółki (www.bluetax.pl) i w systemie EBI na stronach NewConnect (www.newconnect.pl)

W ocenie Zarządu Spółki opublikowany dzisiaj raport kwartalny za I kwartał 2011 roku powinien pozytywnie zaskoczyć akcjonariuszy i inwestorów. Zachęcam do zapoznania się z raportem:

http://www.bluetax.pl/files_mce/Raporty/raport_kwartalny_iq_2011_blue_tax_group.pdf

Tendencja dotycząca płynących ze Spółki pozytywnych informacji powinna utrzymać się przez kolejne miesiące.

Na chwilę obecną Spółka konsekwentnie będzie realizować założone cele, dotyczące współpracy w ramach stworzonej Grupy Doradczej Firm wzajemnie rekomendujących swoje Usługi dla klientów biznesowych. Dokładna strategia rozwoju Spółki poza tą, opublikowaną jeszcze w IV kwartale 2010 roku, zostanie przedstawiona Inwestorom i Akcjonariuszom w najbliższych tygodniach.

Jeśli chodzi o nową emisję akcji zwykłych na okaziciela serii D, Spółka w tej chwili kontynuuje dotyczące procesu wprowadzenia akcji serii D do alternatywnego systemu obiegu na rynku NewConnect. Na chwilę obecną ... ze strony podmiotów, które objęły te akcje, odnośnie założenia lock up’u.

dlateog wiem że będzie dobrze :)
  • Re: odpoweidź Blutaxa na moje pytania :) czytajcie Autor: ~zainteresowany [81.15.161.*]
    tak też myślę o tej waszej perełce czy by nie zakupić pakietu kontrolnego 500 tysi po 7 gr ale musze zobaczyć większe zainteresowanie papierem na razie obserwuję co wyniknie z tego zobaczymy potencjał jest ale musi prezes przyciągnąć inwestorów coś tam niby zaczyna działać ale jeszcze musi lepiej to robić
    sygnałem był by zakup przez niego nawet kilkuset kilo ja obserwuję z boku i patrzę jak będzie ruch to wejdę na próbę pozdrawiam miłych państwa
[x]
BELEAF 5,56% 3,42 2025-10-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.