• jestem bardzo rozczarowany Autor: ~simon [83.25.180.*]
    witam wszystkich,

niestety muszę to powiedzieć, jestem bardzo rozczarowany waszą postawą bo wychodzi na to, że jedynie potraficie rzucać puste oskarżenia i ujadać, a kiedy się was prosi o jakąś merytoryczną argumentację etc to cisza jakbyście zapadli się pod ziemię.

macie niepowtarzalną szansę dowiedzieć się czegoś więcej o bieżących działaniach spółki i......................................a co ja się będę wysilał i produkował, będziecie coś chcieli wiedzieć to jestem do dyspozycji.

pzd
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~slowjoe [83.238.29.*]
    Przestań się wymądrzać na forum masz jakieś info to się ciesz i działaj....
    Jesteś zwykłym naganiaczem jakich pełno na każdej spółce, a kreujesz się na rzecznika prasowego spółki, wystarczy przejrzeć forum.. Sytuacja spółki jest jasna a kurs stabilny już ponad od roku każdy widzi co się dzieje, a twoje gadanie na forum nie wnosi nic nowego. Pozdrawiam.
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~simon [83.25.180.*]
    no, w końcu odezwał się slowjoe, ciekawi mnie twój nick:)

twoja słowa o naganiaczu, rzeczniku i mądrali tylko mi schlebiają i napędzają do dalszego działania bo gdyby nie moje 'naganianie' to tkwilibyście w wiedzowym ciemnogrodzie, a i oczywiście nie oczekują poklasku:):):)

nie muszę się stresować gdyż obecny kurs zupełnie mnie nie interesuje, jest mi całkowicie bez różnicy czy teraz jest 30-40-60gr, a ci co 'wiedzą' wiedzą o czym mówię.

również pozdrawiam i proszę o więcej negatywnych komentarzy
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~ojeny [188.223.62.*]
    dawaj, pisz co wiesz!! jakies dobre wiesci sie szykuja? kiedy?
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~zbigniew5555 [62.87.160.*]
    powiedz mi jak widzisz ta spolke dalej skoro tak slabio stoja akcje czy ktos za tym stoj ze nie moga ruszyc w gore
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~adam [178.182.3.*]
    Dnia 2011-05-10 o godz. 10:57 ~simon napisał(a):
    > witam wszystkich,

niestety muszę to powiedzieć, jestem
    > bardzo rozczarowany waszą postawą bo wychodzi na to, że
    > jedynie potraficie rzucać puste oskarżenia i ujadać, a
    > kiedy się was prosi o jakąś merytoryczną argumentację etc
    > to cisza jakbyście zapadli się pod ziemię.

macie
    > niepowtarzalną szansę dowiedzieć się czegoś więcej o
    > bieżących działaniach spółki
    > i......................................a co ja się będę
    > wysilał i produkował, będziecie coś chcieli wiedzieć to
    > jestem do dyspozycji.

pzd
    Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowany spółką Trion, obserwują ją już dłuższy czas. Chetnie dowiem się Pańskiego zdania na ten temat Pozdrawiam serdecznie Adam
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~simon [83.23.192.*]
    witam,

przyszły tydzień będzie fajnym infowym tygodniem:)

prędzej pisałem, że na obecną chwilę kurs nie pójdzie ani za bardzo w górę, anie nie przebije 40gr, chłopaki tego pilnują.
    adamie, jeżeli nie masz konkretnych pytań to proszę zapoznaj się z dotychczasowymi moimi postami i sam będziesz decydował czy warto wejść.
    ja jestem zdania, że wszystko co najlepsze dopiero przed nami, nie będzie już złych inf, no jeżeli ktoś tak potraktuje raport za I kwartał, jest opóźnienie o czym wszyscy wiedzą i niespodzianek nie będzie.

pzd
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~ojeny [188.223.62.*]
    dzieki simon, ciagle tak tajemniczo jednak, nie daj sie prosic tylko pisz jak cos wiesz. Licze na dobre infa bo zlych nam juz obrodzilo i na pare lat wystarczy. pzdro
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~simon [83.23.192.*]
    niestety nie mogę inaczej bo jak powiem, że info będzie w poniedziałek, a może będzie:), i się okaże, że jednak we wtorek lub czwartek to mnie niektórzy zjedzą żywcem, heheh:)

według planu przyszły tydzień:)
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~taki jeden [77.253.188.*]
    Witam
    Do Simona; chciałem tobie przypomnieć jak pisałeś w jednym z wątków ,że jak kurs nie dygnie po tych różnych infach , to powoli będziesz się sam ewakuował z papierka, a było to czas temu gdyż obecny kurs ciebie nie satysfakcjonuje ,jednak trwasz i dalej naganiasz na super inwestycję czym przeczysz samemu sobie, a to już jest patologia...Pozdr
    Pozdrowienia dla akcjonariatu...
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~simon [79.186.221.*]
    oooo witam kolegę takiego jednego co go nikt nigdy nie widział:)

zapodasz mojego pościka czy ja mam to zrobić?
    kolega już zapomniał co pisałem? wróć proszę do tego i przeczytaj ze zrozumieniem bo mnie się wydaję, że pisałem o infach, które dopiero będą, a nie o tych co były, choć też były fajne, to również wspominałem, że to nie te właściwe i nie ma co liczyć na porządne wzrosty,
    czytamy ze zrozumieniem:)

a czy ja mogę liczyć, że jak kurs w tym tyg nie spadnie poniżej 40gr, tak jak zapowiadałeś, to zaczniesz kupować na obecnych poziomach??? może dołączy do ciebie kolega 35 coś tam?

ps. ja słowa dotrzymuję:):):)

pzd
  • Re: jestem bardzo rozczarowany Autor: ~Młodziak [178.235.48.*]
    Czołem. A ja sobie spokojnie czekam, a co. Aaaa a Waszka jeszcze żyje????
[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.