niestety muszę to powiedzieć, jestem bardzo rozczarowany waszą postawą bo wychodzi na to, że jedynie potraficie rzucać puste oskarżenia i ujadać, a kiedy się was prosi o jakąś merytoryczną argumentację etc to cisza jakbyście zapadli się pod ziemię.
macie niepowtarzalną szansę dowiedzieć się czegoś więcej o bieżących działaniach spółki i......................................a co ja się będę wysilał i produkował, będziecie coś chcieli wiedzieć to jestem do dyspozycji.
Przestań się wymądrzać na forum masz jakieś info to się ciesz i działaj....
Jesteś zwykłym naganiaczem jakich pełno na każdej spółce, a kreujesz się na rzecznika prasowego spółki, wystarczy przejrzeć forum.. Sytuacja spółki jest jasna a kurs stabilny już ponad od roku każdy widzi co się dzieje, a twoje gadanie na forum nie wnosi nic nowego. Pozdrawiam.
no, w końcu odezwał się slowjoe, ciekawi mnie twój nick:)
twoja słowa o naganiaczu, rzeczniku i mądrali tylko mi schlebiają i napędzają do dalszego działania bo gdyby nie moje 'naganianie' to tkwilibyście w wiedzowym ciemnogrodzie, a i oczywiście nie oczekują poklasku:):):)
nie muszę się stresować gdyż obecny kurs zupełnie mnie nie interesuje, jest mi całkowicie bez różnicy czy teraz jest 30-40-60gr, a ci co 'wiedzą' wiedzą o czym mówię.
również pozdrawiam i proszę o więcej negatywnych komentarzy
Dnia 2011-05-10 o godz. 10:57 ~simon napisał(a):
> witam wszystkich,
niestety muszę to powiedzieć, jestem
> bardzo rozczarowany waszą postawą bo wychodzi na to, że
> jedynie potraficie rzucać puste oskarżenia i ujadać, a
> kiedy się was prosi o jakąś merytoryczną argumentację etc
> to cisza jakbyście zapadli się pod ziemię.
macie
> niepowtarzalną szansę dowiedzieć się czegoś więcej o
> bieżących działaniach spółki
> i......................................a co ja się będę
> wysilał i produkował, będziecie coś chcieli wiedzieć to
> jestem do dyspozycji.
pzd
Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowany spółką Trion, obserwują ją już dłuższy czas. Chetnie dowiem się Pańskiego zdania na ten temat Pozdrawiam serdecznie Adam
przyszły tydzień będzie fajnym infowym tygodniem:)
prędzej pisałem, że na obecną chwilę kurs nie pójdzie ani za bardzo w górę, anie nie przebije 40gr, chłopaki tego pilnują.
adamie, jeżeli nie masz konkretnych pytań to proszę zapoznaj się z dotychczasowymi moimi postami i sam będziesz decydował czy warto wejść.
ja jestem zdania, że wszystko co najlepsze dopiero przed nami, nie będzie już złych inf, no jeżeli ktoś tak potraktuje raport za I kwartał, jest opóźnienie o czym wszyscy wiedzą i niespodzianek nie będzie.
dzieki simon, ciagle tak tajemniczo jednak, nie daj sie prosic tylko pisz jak cos wiesz. Licze na dobre infa bo zlych nam juz obrodzilo i na pare lat wystarczy. pzdro
niestety nie mogę inaczej bo jak powiem, że info będzie w poniedziałek, a może będzie:), i się okaże, że jednak we wtorek lub czwartek to mnie niektórzy zjedzą żywcem, heheh:)
Witam
Do Simona; chciałem tobie przypomnieć jak pisałeś w jednym z wątków ,że jak kurs nie dygnie po tych różnych infach , to powoli będziesz się sam ewakuował z papierka, a było to czas temu gdyż obecny kurs ciebie nie satysfakcjonuje ,jednak trwasz i dalej naganiasz na super inwestycję czym przeczysz samemu sobie, a to już jest patologia...Pozdr
Pozdrowienia dla akcjonariatu...
oooo witam kolegę takiego jednego co go nikt nigdy nie widział:)
zapodasz mojego pościka czy ja mam to zrobić?
kolega już zapomniał co pisałem? wróć proszę do tego i przeczytaj ze zrozumieniem bo mnie się wydaję, że pisałem o infach, które dopiero będą, a nie o tych co były, choć też były fajne, to również wspominałem, że to nie te właściwe i nie ma co liczyć na porządne wzrosty,
czytamy ze zrozumieniem:)
a czy ja mogę liczyć, że jak kurs w tym tyg nie spadnie poniżej 40gr, tak jak zapowiadałeś, to zaczniesz kupować na obecnych poziomach??? może dołączy do ciebie kolega 35 coś tam?