W tym czasie nie pokazał żadnych konkretów, a wręcz przeciwnie: doprowadził do zeszmacenia kursu przy wzroście wigów! Polityka informacyjna zerowa: żadnych oficjalnych komunikatów na temat zawieranych umów, planów gospodarczych itp. Ten pan nie rozumie, że giełda to jest darmowa reklama spółki. No i się gościu na nas wszystkich obraził - do tej pory zaglądał na forum raz na 3 miesiące (czyli 2 razy w ciągu swojej kadencji) - teraz nie zagląda wcale:))))) Ujebała pszczółka misia w nos. Ja na jego czat też się obraziłem:)
A ten drugi, no jak mu tam ... to pisakowy dziadek, który od kilku ładnych lat opowiada akcjonariuszom bajeczki o tym, że Polna urośnie. Okradli go z pieniędzy na Ferroco, tu też marnotrawią jego dutki. Żal d... ściska.
to niby za co go mamy chwalic?
ze niby umie wygenerowac strate?
obrazac to sie moze dziecko a nie prezes
po 7 m-cach nic nie mozna powiedziec na jego obrone?
kurs w d....
martnotastwo gotowki na gotowki ktora lezy w kasie
straty
spolegliwosc, slimakowatosc
brak strategi i pomyslow na spolke
powtarzanie i odgrzewanie kotletow w podlodze itp
brak zakupow walora zeby uwiarygodnic siebie
a jedno mu wychodzi, pobieranie kasy za zarzadzanie, tu jest skuteczny
Ale do dziadka nie mam pretensji, bo starszym osobom należy się szacunek. Za to młody Kozlovski powinien w końcu pokazać, że jest granat a nie troki od kaleson. Akademickie popierdółki na polnowskim forum nikogo nie interesują. Liczą się fakty przekazywane oficjalnymi komunikatami. A tego niestety brak.
takiego juz hamskiego trzymania kursu przy ziemi nie widzialem od kilku lat na tym warlorze
czuje ze tu pojdzie zzaa winka strzal + 50-100 % w 2 -3 dni :)
dociskaja srube:)
jeszcze tydzien do wynikow mozna posiedziec, mysle ze byc nie powinno skoro twierdzi ze lepiej niz rok temu, a generalnie do WZA zobaczymy czy prezes sciemnial czy faktycznie jakis lakomy kasek z rynku scianga