• Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~Buti [213.134.165.*]
    Potrzeba naganiacza żeby poszlo ze 20% w górę.
    Sypnij jakim C/Z W/Z/K =/+ 0,8 i że raport będzie rewelacyjny, że 2mln zarobią, no i Morpol Epigon wchłonie na wakacje, no bo się ludzie niecierpliwią i wywalaja głuptoki.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~Po co to sprawdzasz? [83.30.191.*]
    Daj spokój Sławkowi !! On musi ostro naganiać na EEX bo natrafili na silny opór przy 15 zł heh albo w tym momencie jest zajęty chwaleniem się na forum podłogi że wydał 4k na opony letnie. W ogóle to wez się od niego odczep... chodził do klasy mat-fiz więc odpadniesz w przedbiegach w rozmowie z nim ;) Ps. słuchajcie tylko siebie.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~epigon [78.88.58.*]
    merytorycznie to macie do niego daleko
    a póki co to kupuje z rozsądkiem

a tu wystarczy hasło ze strony zarządu że chcą zmienić rynek na podstawowy
    a jedno z kryterium wymusi kurs na min. 45groni

pozdr
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: slawek_wr [89.174.230.*]
    MKS posiadał na koniec marca : 3,9 mln akcji
    W raporcie 13/2011 podaje, że po 12 kwietnia MKS ma 5,75 mln akcji czyli ponad 5,28 % akcji.
    Ciekawe ile ma obecnie.

Raport bardzo przyzwoity. RR zysk netto niemal 3 gr na akcję. Niektórym może to się nie podobać, bo w jaki sposób kurs ma podążyć na wyznaczone np. 9 gr

P.S.
    EEX też podąża "znafco" na 1 zł, a to, że do pobicia rekordu brakuje mu kilka % to przypadek. Kierunek obrany => 1 zł, EPI również => 9 gr.
    Cierpliwość daje zarobić, a czy ktoś kupił EPI po 15 gr czy po 20 gr docelowo nie będzie to, aż taka różnica. Tak jak i przy EEX czy to było 1 zł, czy 6-8 zł. Docelowo też nie robi różnicy.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Och, widzę, że nie znacie najnowszych wieści.
    Wasz idol poszedł wreszcie (lepiej późno niż wcale) po rozum do głowy i posłuchał moich opinii o Epigonie - i od ponad tygodnia nie ma już akcji tej słabej spółki.
    I miał rację. Bo lepiej sprzedać po 20 groszy, niż po groszy 9.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~fdd [195.117.222.*]
    I pewnie tez sprzedał eex po 8 zł, bo kiedys napisales ze wg ciebie musi zleciec na 1 zl
    Się k... autorytet odezwał, taki sam jak: epi, arlekin, przemek itd, ale IP to samo, a teraz jakieś takie durne "Po co to sprawdzasz" ([83.30.191.*])
    CIERPLIWOŚCI.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~Buti [213.134.165.*]
    Bo czasu coraz mniej a mniej zdecydowani potrzebują zachęty ze strony merytoryczno-fundamentalnej.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~wielkopolanin [213.123.169.*]
    nigdy nie jest za pozno, a tak pozatym po co tu reklama jak kazdy kto w temacie ten wie jakich wartosci mozna sie spodziewac
    No właśnie, gdzie jest ten giełdomatołek.
    Przecież giełdomatołek mówił, że Epigon będzie już po 60 groszy.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~witalij [85.89.191.*]
    ty mówił ze po 9gr bedzie :)
    CIERPLIWOŚCI.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~uno [86.14.68.*]
    wiem ze jest pan chory, no ale kazdego zal
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~PC [62.148.81.*]
    ~uno jest tak niepisana zasada że na forum piszemy do kogoś po nicku. Panowie już dawno wymarli ale to moje zdanie a Ty mozesz sobie pisać jak chcesz.Pozdrawaim
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: slawek_wr [89.174.230.*]
    Autor | ~Buti [213.134.165.*]

Potrzeba naganiacza żeby poszlo ze 20% w górę.
    Sypnij jakim C/Z W/Z/K =/+ 0,8 i że raport będzie rewelacyjny, że 2mln zarobią, no i Morpol Epigon wchłonie na wakacje, no bo się ludzie niecierpliwią i wywalaja głuptoki.

Jeśli ktoś pisze sensownie o firmie to jest naganiaczem ?
    Kim ty jesteś i podobni tobie , z giełdomatołkiem - Redaktorem na czele ?
    Bez podstaw, bez merytoryki , tylko bełkot.

P.S.
    Gdzie 1 zł na EEX ? ( chyba, że niedługo po splicie na 10)
    Gdzie 9 gr na EPI ?
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~Buti [213.134.165.*]
    Fakty są takie że zawsze się udzielałeś przed takimi ruchami w górę, więc jak to inaczej zinterpretować/nazwać?
    Rozróżniamy jednakże różne typy naganiaczy, taki np. Redaktor no i tacy jak Ty.
    Nie rozumiem jednakże na jakiej podstawie stawiasz mnie w jednym szeregu z matołem.
    Nigdy nie napisałem podobnej mu bzdury, tfuu.
    Po prostu uważałem że czasami robisz to zbyt optymistycznie, aczkolwiek skutecznie ;)

P.S.
    Batona 1mln z Wami rozebrałem i mam niejaki sentyment do tej "spółeczki", miejmy nadzieję że to nie mozza wychodzi.
  • pozdrowienia :) Autor: ~mozza [189.24.16.*]
    mam swój pakiet i nie mam zamiaru wychodzić.
    Serdecznie pozdrawiam z Argentyny :) gdzie po kilku dniach bez neta, miło zaskoczyła mnie wycena EPI.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~NieuczesanyMotyl [178.36.226.*]
    czyli z waszych wypowiedzi wynika ze spoleczka pojdzie do gory...a dzisiejsza sesja to tylko badanie oporu...bo szczerze mowiac wszedlem w te spolke sugerujac sie dobrymi raporcikami...aa czy jest cos jeszcze o czym nie wiem a co moze wplynac korzystnie na kurs w najblizszym czasie?jakby ktos chcialby mi odpowiedziec to jestem obok...::))) pozdrawiam
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~exclusive [178.212.165.*]
    info jest takie , że gruby ma jednym sztachnęciem nosa wyzbierać to co leży na sprzedaży .Pozdr.
  • Re: Gdzie jesteś Sławek? Autor: ~exclusive [178.212.165.*]
    a tak na poważnie musi być popyt a dzisiaj tego było brak , ale co ważne brak było wyraźnej podaży po takim wzroście , co może dobrze wróży .Pozdr.
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.