chyba dzieci dostaly wolne i nie zdazyly stworzyc strony www zaplanowanej na kwiecien
aja jaj ;/ sie porobilo, no znow nie wyszlo , kurde bela...wszysko jak po grudzie
widzialem wywiad z prezesem aplisensa-widac od razu ze wie czego chce i niczego nie ukrywa-jego spolka wychodzi w swiat polska jest juz za mala.taki czlowiek ciebie nie oszuka.cwk ponad 1.6-widac wiare w spolke.a pryncypaly na polnej jak zawsze.glowa w piasek-dupsko na wierzchu/pozdro
jedynym naszym minusem jako akcjonariuszy to to ze my widzimy pewnie potencjal w spolce ktorego ci mierni zarzadzajacy nie widza i ufamy w fundamenty i nie potrafia wykorzystac szans
prezes nie jest godny zaufania w zadnej mierze moim zdaniem, duzo zapowiadala ale nic sie nie spelenia
jesli czegos takiego jak strona www nie potrafia zrobic w terminie to ja naprawde powatpiewam w jego jakikolwiek zdolnosci zarzadcze
nie trzeba byc przezesem zeby klepac straty, pewnie dobry kierownik, naczelnik przy dobrym biznesie by wygenerowal lepsz wynik
czemu zyczyc przesowi mozna?
otoz ja mu zycze utraty stanowiska i nieuzyskania absolutorium w czerwcu bo za brak kompetencji nie moga nieustanie obrywac akcjonariusze, my tu ryzykujemy swoim majatkiem a prezes tylko utrata dobrego imienia
Jakubas 7 m-cy temu przepowiedzial ze "Polna urosnie"
od tamtego czasu kurs zjechal ok 30 % !!!!
taka jest ich wiarygodnosc , razem ze Kozlovskim stawnowia zgrany tandem,
Boze drogi , zeby byli tacy skuteczni w zarzadzaniu posiadanym majaktiem jak w jego "uwalaniu" to bylibysmy juz zupenie w innym wymiarze
szkoda na to patrzec-po co polna wogole jest na ciaglych-parodia.ciekawe co w glowkach maja pryncypal z prezesem-pewnie to samo-kryzys-a rynki akcji bija nowe rekordy.wstyd i kompromitacja i oszukiwanie akcjonariuszy-juz leci 4 rok z kolei
prezes aplisensu: zapowiada ze beda szybciej rosnac niz rynke i chca zaspokajac rosnacy popyt
a nasze menagiery mowia ze trudny rok, duza konkurencja itp, nie mozna podnosci cen ,
bzdury^2!!!
tak jak kris napisales, chowanie sie, zabetonowanie i zachowacze klepanie od kwartalu do kwartalu zeby premia byla a noz sie uda otrzymac absolutrium
polna z pewnoscia jest juz w wyzszej lidze, ale chyba ABSURDU :)
polski sejm pracuje nad ta ustawa-jesli ja przepchna wiele spolek bedzie w opalach-mowie oczywiscie o kadrze.jestesmy w koncu w ue i nato-i tam obowiazuja scisle procedury i ci wazne egzekwowane.wiele spoek po emisjach sobie nagrabilo w tym polna i nic nie robia.rekordzista jest arcus-juz 4 rok trzyma ponad 30 mln z emisji.kurs po dolach i mami przejeciami-wypisz wymaluj polna 2.motto-''wszystko ma swoj koniec''-stanislaw lem
nowe kwiatki w sprawie lumel sa z z.gory.olek grad chce puscic ta duza spolke z segmentu polnej i relpola dla duzo mniejszej spolki z indii.prezydent miasta-kubicki nawet z radnymi sld i pis oczywiscie walcza z ta prywatyzacja za becen.miasto chce kupic lumel sa-szok.grad nabral wody w usta i nie reaguje na monity.ponadto abw wkroczylo do lumelu-robi sie ciekawie.czyli mozna waczyc o polska dobra firme z nieudacznikami z po.wejdzie na ich strone-co to za wyroby.know-how.na 600 ludzi 200 to inzynierowie.oczywiscie jakubasy szukaja celu od 4 lat-o on pod bokiem.to tylko przyklad/pozdro
z zapowiedzi prezesa ciagle nici
1. strona www nie odplalia - czyli stanadrd zapowiedzi i cale nic
2. brak kolejnej sesji ask-and-awswer
3. kuzwa czego oni szukaja do przejecia to ja nie wiem, ja osobiscie powatpiewam czy faktycznie cos analizauja bo prezesowi nie ma co wierzyc, pewnie chce sie doczolgac do WZA , najwyzje nam przekaze oschla inf ze nie wyszlo "bo pospiech niewskazany, przejecie okazalo sie nieoplacalne bla bla bla"
zastanwaialiscie sie czy w tym roku bedzie mozliwe elektroniczne WZA...chcialbym by wszyscy akcjonariusze mniejszosciowi wreczyli czerwona kartke prezesowi i RN...ja postaram sie byc osobiscie w przemyslu i pogadam sobie ostro z prezesem