Ja wiem raport jaki mial być roczny od końca 4 kwartału wiemy(sumowanko) i mniej więcej taki właśnie jest - no chyba że ktos liczył na truposza jakiegoś że coś nawiwijali jakimiś ciemnymi sposobami w 4 pod publiczkę i będzie jakiś klops.
Kasa na COIG prawie jest w gotówce ponad 5 milionów w aktywach płynnych 4.5 miliona razem 10 baniek plus kredyt i można negocjować. Jutro trzeba coś kupić tym bardziej że wszytkie spółeczki Totmesa zaczynają zachowywać się lepiej od rynku. Do końca kwartału były dołowane a teraz jedna Bpc ponad 200 % LST wystrzelił,Runicom dzisiaj 30% może i tu pora zobaczymy
grupa sie pieknie rozwija-t fakt.trzeba byc slepym zeby tego nie widziec.trwaja negocjacje w sprawie coig-to naprawde duzy i zdrowy podmiot.dziwie sie tylko asseco ze tak latwo odpuscilo-moze cos wykryli/pozdro
Czemu się dziwisz przecież karty rozdaje Pan Wozniakowski a On jest we wszytkich firmach tak miało być. Po to jest połaczenie z Copi. Kurs nie rośnie bo za duzo akcji jest w mały ch rękach ale juz niedługo 15 i wyniki za i kwartał a te będą dużo lepsze niż starta 2010
Ja również zająłem pozycję przed wynikami prognozując optymistyczne 3 mln za 4 kwartał- nie pomyliłem się ale co z kursem się stało wiemy :( - tu się pomyliłem choć brałem też taką opcję za możliwą