Tylko, zeby to było zanim padniemy z głodu.....ostatnio media trąbią, że Polacy wybierają w tym roku Baltyk i brak już rezerwacji w wielu naszych osrodkach.... jeśli nie teraz to już chyba nigdy....
cóż za mnogość i szybkość wpisów, już myślałem że nikt się INF nie interesuje, czyżby tzw bottom fishing ? przy takich obrotach to takie niskie notowania muszą trwać długo, akcję sa poniżej wartości księgowej, nominalnej, emisyjnej ... szkoda tylko że takie niskie obroty (żartuje naturlich)
z grupy kghm na gpw ruszyl bipromet.interferie lezakujuja jak ten pierwszy wg mnie rusza przed euro plus oddanie medical spa w swinoujsciu,akcje sa juz dawno zebrane-co widac-nikt juz nie oddaje-nie sluchajcie sie glupkow/pozdro
Dnia 2011-04-17 o godz. 15:55 ~Malik napisał(a):
> .....ostatnio media trąbią, że Polacy wybierają w tym roku Baltyk i brak
> już rezerwacji w wielu naszych osrodkach.... jeśli nie
> teraz to już chyba nigdy....
Medical Spa w Świnoujściu otwarty miał zostać wraz z początkiem sezonu letniego, jednak planowane otwarcie nie odbędzie się w terminie, choć wiechę już zawieszono.
Inauguracja hotelu Interferie Medical & SPA przeniesiona została na koniec sezonu.
Osoby, które wiązały z nowym czterogwiazdkowcem wakacyjne plany zmuszone są poszukać innego obiektu, bądź przełożyć wizytę.
Opóźnienie budowy największego w hotelu w Świnoujściu spowodowała mroźna i długa zima.
tej zimy mają też otworzyć w świnoujściu hotel z sieci Hiltona - Hampton, pierwszy tego typu w Polsce, (są 3 zwykłe Hiltony w w-awie, Gdańsku i Krakowie) z jednej strony to konkurencja ale z drugiej świadczy o trafności lokalizacji
do konca swiata i jeden dzien dluzej,juz nigdy nie zobaczycie 10 i wiecej chyba ze kghm zdecyduje sie sprzedac udzialy inwestorowi branzowemu,co jest malo realne,poki co zapowiada sie swietny rok w polskiej branzy turystycznej - dziekujemy Ci Putinie za Krym
jest tu ktos kto posiada akcje interferie? czy warto kupowac ten papie bo patrze na wykres i widze ze nic sie nie dzieje hossy,bessy i ciagle stabilnie:)
Spółce brakuje popytu i dlatego nie rośnie. Wg mnie jest to spółka w perspektywicznej branży z niską wyceną - dlatego kupiłem pakiecik. sprzedać na razie (przynajmniej za taka cenę) nie zamierzam - wolę zablokować środki. pewnie nie jestem sam część osób kupiła i spokojnie czeka stąd stagnacja na forum
Czasami ktoś nie wytrzyma i sprzeda kilka tys. akcji