• Ubieranie czy wzrost???????? Autor: ~kla [81.210.37.*]
    JW
  • Re: Ubieranie czy wzrost???????? Autor: ~u2 [89.228.220.*]
    WZROST.Myślę że zdecydowany i długotrwały.Na New Connect jest barzo mało spółek o tak solidnych fundamentach.Ta dodatkowo działa w branży związanej z ropą i na wschodnim perspektywicznym rynku.Duża kasa będzie.
  • Re: Ubieranie czy wzrost???????? Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Jakie ubieranie? Kurs szura po dnie. O ubieraniu będziemy mówić jak będzie po 50zł.
  • Re: Ubieranie czy wzrost???????? Autor: ~kla [81.210.37.*]
    Obroty się zwiększyły, ale niepokoją mnie te wywalanie po 2-3k jednym zleceniem kiedy ustawi się kolejka na K i podbitka 10 akcjami
  • Re: Ubieranie czy wzrost???????? Autor: ~Broader [46.204.81.*]
    Z mojego doświadczenia giełdowego wynika,że nie ma trendu wzrostowego, który nie zrodziłby się w bólach i atmosferze wątpliwości. Zwłaszcza po tym co się stało z BG na pierwszych sesjach, kiedy dużo osób kupiło po cenach zdecydowanie wyższych i późniejsze spadki, co prawda na małych obrotach,ale spowodowały zniechęcenie. Na razie widzę na wykresie przełamanie tendencji spadkowej i dopiero początkowy zarys czegoś na kształt zalążka trendu przeciwnego. Brakuje jeszcze obrotów i zamknięcia powyżej 4.5pln.
  • Re: Ubieranie czy wzrost???????? Autor: ~BDG [94.40.117.*]
    Jeżeli ubieraniem nazywasz niepewność po długotrwałym szuraniu po dnie i naturalną zachowawczość kupujących w takiej sytuacji (każdy czeka na potwierdzenie trendu) oraz chęć niektórych wymęczonych (i słabych psychicznie tzw. niewiernych:) wcześniej kupujących do wyjścia na zero to i może tak być jeśli tak wolisz jednak moim zdaniem to nie jest "ubieranie" tylko to co właśnie wyżej opisałem...
  • Re: Ubieranie czy wzrost???????? Autor: ~mariusz zSiemianowic [80.52.155.*]
    Panowie jeżeli to jest ubieranie to nie czekajcie aż będzie niżej tylko ubierajcie , odkupicie taniej :)
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.