• MIESZKO Autor: ronaldszklarek [46.113.12.*]
    Ta spółka powinna już kosztować co najmniej 8 zł!!!!!JAK nie więcej bo biorąc pod zakup TB Investicija i perspektywy rozwoju przestańmy się zachwycać WAWELEM który to od momentu debiutu wzrósł o 2000 % !!!!! i którym jeszcze zachwycają się analitycy,którzy trzymają akcję,a ja uważam,że przyszłość może należeć do MIESZKA biorąc perspektywy rozwoju na rynku Polskim jak i w Europie Środkowo Wschodniej i przede wszystkim jakoś słodyczy które produkują.KRÓTKO JA NIE LUBIĘ SŁODYCZY ALE MIESZKO ROBI PYSZNE.
  • Re: MIESZKO Autor: ~been [83.22.35.*]
    ty wiesz ja wiem i niech tak zostanie. Jak myslisz po co jest to pompowanie 3,5-4,0 raz w dół raz w górę? Oprócz płotek, które zadawalają się zyskiem 5-15 % są inni którzy cierpliwie zbierają papier, a że rynek jest malo płynny to musi potrwać.
    Ja siedze od 2 zł. i myślę, że te 8 się pojawi po II kwartale a w końcowce roku może będzie więcej.
    Zysk na akcje rzędu 1 zł. jest realny w perspektywie 2 lat.
  • Re: MIESZKO Autor: ~Winiarz [78.8.223.*]
    Zgadzam się, spółka ma świetne wyniki, jest mądrze zarządzana, a że teraz jest o niej cicho...no cóż, jak zacznie być o niej głośno, będzie to wyraźny sygnał do sprzedawania. Póki co MSO jest bardzo niedowartościowane, a ponieważ ciemnych chmur na horyzoncie nie widać, posiedzi jeszcze trochę w portfelu.
[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 17:00:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.