• nagroda Autor: ~Miro [195.205.39.*]
    im dluzsze meki i marazm, a tra to juz ponad 3 lata
    tym wieksze wybicie i nagroda
    tym razem doczekamy sie!
  • Re: nagroda Autor: ~Miro [195.205.39.*]
    tylko nie mowcie mi ze nikt sobie powoli tego nie akumuluje podstawiajac koszyczki :)
    a zniecierpliwieni niech wyrzucaja!
  • Re: nagroda Autor: ~kris b [83.9.112.*]
    wg mnie juz nie ma akumulacji-dlaczego-bo zupelnie zgasly obroty.nikt normalny po tych cenach nie odda tak zdrowej spolki.jest tylko do kupowania,boje sie tylko ze voltera wyleszczyli.ja zostaje-na dobre i na zle/pozdro
    mam kontakt z JT i volterem na priv
    skubali papier jak biegal blisko 11 ostatnio i ostro atakuja prezia pytaniami, nie mart sie, maja sporo papiera i zostaja do finanalnych rozstrzygniec :) jesli by chcieli wychodzic to zaczekaja na sesje z obrotem rzedu kilkanasci/dziesiat K...ale blizej 18-20
    efekt poki co taki ze se prezes ostatnim odgrzewanym kotletem w art kupil spokoj i kurs podniosl zaledwie pol zlocisza a marazm jaki byl taki jest, spolka postrzegana jako totalny gniot :)
    czekam max 2 m-ce, zobaczymy co przejma i wyniki i wtedy moze jeszcze dopakuje bo spolka szoruje po dnie i z pewnoscia powinna byc wyceniana miedzy 16-18 bez lachy
  • Re: nagroda Autor: ~kch [81.27.112.*]
    @miro niestety... nie ma wynikow nie ma wyceny

obrot jest gowniany na maxa, ale ja sie pocieszam ze sie troche jednak zageszcza K i S, tak jakby sie strony badaly i miala przyjsc sesja z jakims konkretniejszym handlem
    11,5 powinno sie swobodnie wybronic
    spodziewam sie lada moment ruchu w kierunku 12,4
  • Re: nagroda Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Niestety Panowie, ale na giełdzie nie dostaje się nagród za głupotę. Przykro mi.
    az sie zdziwisz kolezko ze szybciej tu bedzie 12,x niz ponowny test okolic 11 zl
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.