Za darmo chcecie -jeszcze zdziwisz się ,co mogą zrobić z tą spółką ,napewno nie będą wychodzić bo to zbyt kosztowne,ale mogą umoczyć tyłki przez celową dewastacje spółki i akcjonariuszy.
"No to mamy początek obsuwy. Najpierw dobijamy do 2,80-3,00, a potem lądujemy na ok. 2,00-2,20 zł za walor, co i tak biorąc pod uwagę całą te sytuację jest niezłym wynikiem. Tureckie maski już dawno opadły i lepiej pozbyć się złudzeń..."
Akcje chodziły wówczas po 3,30-3,50. Dziś, po upływie czterech miesięcy, mamy 2,15. Szczerze pisząc, nie spodziewałem się aż takiej dynamiki spadków. Muszę więc nieco zmienić moje zdanie: nie 2,00-2,20 zł, ale 1,00-1,20 zł za walor to wszystko, czego można się spodziewać średniookresowo. A długookresowo zgadzam się z 0,50-0,70 zł. Na szczęście zdążyłem się w odpowiednim momencie zwinąć.
ale masz człowieku rozeznanie, tutaj bedzie niedługo ale z 10 zł majątek ogromny spolka nowoczesna, brac i zakopywać na przyszłosc to nie bankrut cormay czy braster ale spolka ktora ma sprzedaż i dochody i uregulowaną pozycje na rynku cukierniczym, tutaj bedą kolosalne wzrosty bo cena smieszna
No to ~yolo czemu jeszcze nie sprzedałeś samochodu i mieszkania żeby zainwestować w Otmuchów? Kupisz sobie potem dwa albo trzy... Ale spójrz też na wpisy sprzed 7 lat ...
Co z tego ze spolka jest och ach jak nikt duzy tego nie kupi. A nie kupi bo wie ze jakby to ruszyl to poleci cena w kosmos bo jest troche akcji i ma go leszczolandia ktora chce ze te akcje nie wiadomo ile. Nic tutaj nie bwdzie sie dzialo a potem pojdzie wykup bo to jedyna opcja zeby ktos duzy to kupil. Wezwanie bedzie ze nieco wiecej niz cena na gieldzie. Przyklad pamapolu niczego nie nauczyl? Tam tez bya spolka och ach i co z tego? Co wy myslicie ze wystarczy kupowac akcje spolek jak wskazniki sa super i cena szoruje po dnie? W biznesie najwazniejsze jest umiec postawic sie na czyims miejscu bo to od kogos bezposrednio zalezy czy cena bedzie rosla czy nie. Zostaniecie wydymani za glupote i chciwosc jak zwykle o tyle.