• odpowiedzi cd..... Autor: ~simon [83.27.167.*]
    wrzucam kolejne pytania i odpowiedzi,

1. czy w najbliższej przyszłości planowane są jakieś przejęcia(chociażby fabryki prefabrykatów) lub pozyskanie nowych gruntów pod budowę domków?
    -odp. jak było wspomniane w artykule, a konkretnie fabryki domów, oraz fabryki pokryć dachowych, rozmowy są bardzo zaawansowane.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -2. czy planowane jest pozyskiwanie okien od czeskich spółek?

odp. oczywiście, spółki czeskie bardzo ważnym ogniwem w Trionie, a okna z VPO będą montowane na budowach Trionu, i zresztą nie tylko. VPO negocjuje dostawy do jednego z największych deweloperów w Polsce, a także dostawy dla baaaardzo dużego producenta domów gotowych w Czechach.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -3. czy rozważana jest współpraca z jakimś bankiem jeżeli chodzi o kredyty hipoteczne co znacznie ułatwiłoby i usprawniłoby przebieg kredytowania na zakup domków?

odp. jak najbardziej, jest to świetny pomysł i trzeba wyjść naprzeciw oczekiwaniom klientów i TRION będzie to robił, czyli będzie współpracować z bankami partnerskimi tak aby klient w szybki i dostępny sposób mógł załatwić sprawę kredytu hipotecznego na zakup domów oferowanych przez Trion.

ps. co do kursu, a czy to ja sprzedaję akcje? trzeba się pytać tych co oddają ze stratą:)

pzd
  • Re: odpowiedzi cd..... Autor: ~zibi [195.205.21.*]
    Dzięki simon za dobre infa, bo już byłem gotów sprzedać posiadane akcje z dużą stratą
  • Re: odpowiedzi cd..... Autor: ~ile jeszcze czekac ? [79.175.253.*]
    szkoda tylko ze dobre infa nie wpływają na cenę akcji, ale wydaje mi sie żeby uzbroić się jeszcze w cierpliwość i się w końcu odbijemy
  • Re: odpowiedzi cd..... Autor: ~simon [83.27.167.*]
    witam,

jeżeli komuś nie puszczą nerwy i nie zasieje paniki to nie powinno być tak źle, a wzrosty? kurcze, sam bym już chciał zobaczyć trochę zieleni:) - poczekam i doczekam się.

ważna kwestia, proszę niech moje posty nie będą wyrocznią kupna czy sprzedaży akcji!
    przekazuję wam co dobrego się dzieje w spółce, jak będą jakieś poważne negatywy to też o nich napiszę.

ps. alterco opóźnia się troszkę z pewnymi sprawami, jak je dopną to będzie sporo komunikatów.

pzd
  • Re: odpowiedzi cd..... Autor: ~PIN [87.205.12.*]
    Jak widać niewielu nas tu zostało ;-(
    A wreszcie zieleń widać i obroty powoli rosną oby tak zostało
    Pozdrawiam
  • Re: odpowiedzi cd..... Autor: ~w koncu :) [79.175.253.*]
    w końcu widać ruch ludzie zaczynają kupować :)
    zawiało optymizmem

• Re: odpowiedzi cd..... Autor: ~taki jeden [87.205.177.*]
    Witam akcjonariat ,
    pomimo tak perspektywicznych informacji udzielonych nam przez kolegę Simona ,które niebawem mają się potwierdzić w oficjalnych komunikatach kurs ani drgną. A teraz tak na serio , dopóki nie będzie jakiegokolwiek zainteresowania zewnątrz spółką (patrz; ulica ) dopóty kurs będzie się kisił na obecnym poziomie lub delikatnie obsuwał i żadne pozytywne infa tego nie zmienią, Na obecną chwilę gra rozgrywa się na innych spółkach, Trion musi jeszcze poczekać co najmniej do przyszłego półrocza.
    Do Simona;
    czy jak nie będzie pozytywnego odzwierdziedlenia na plus po ukazaniu się pozytywnych komunikatach pozbędziesz się swojego pakietu po kursie obecnym lub niższym tak jak zapowiadałeś...? Pozdrawiam
  • Re: odpowiedzi cd..... Autor: ~w koncu :) [79.175.253.*]
    jak to pisales kolego to w tym czasie trion zyskal 10% oy tak dalej
  • Re: odpowiedzi cd..... Autor: ~simon [83.27.44.*]
    witaj taki jeden,

mam nadz że kurs się utrzyma i powoli do przodu, oby.

możemy się umówić, że jeżeli po napływie pozytywnych informacji i rozpoczęciu inwestycji w kiekrzu we wrześniu zniknę z forum i oddam swój pakiet (w swoim czasie ujawnię ile mam akcji)

ps. nie oddawajcie akcji za bezcen bo spółka jest znacznie więcej warta niż choćby bankrut polrest.

pzd
[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.