Mowilem kiedys ze 0.4x zaliczymy to mnie patafiany atakowaly typu Ojczulek i inny tego typu badziew...
Ja obstawiam ok 0.4 chyba ze trafimy teraz na ogolna korekte to i 0,2x zaliczymy ( bez emisji) a jak bedzie emisja to zalezy jaka ona bedzie bo jak pod konkretnego inwestora i duza to moga rozwodnic i ponizej 0,2
Do dzis bardzo mi sie nie podoba sparwa Cypru - czy nie wydmuchaja kolesi z zarzadu...
Chyba ze jeszcze kolesie wywina nam jakis numer....
Ja to wyrzucilem juz dawno z lekkim zyskiem ( na dolkach podgrywalem z minimalnym zyskiem oddawalem - i teraz utknalem z malym pakiecikiem po 0,51 - i juz to zostawie :) a teraz ustawilem sie w kolejce :) na odpowiednim wg mnie poziomie :)
wanad ja nie jestem jasnowidzem i wyraźnie napisalem ze to zalezy od tego czy bedzie ogolna korekta i czy kolesie z zarzadu co sie tak zarzekali ze nie bedzie dodruku nam nie wywina numeru z nowa emisja ( a znajac branze to im kasy za chwile zabraknie...). Jezeli to bedzie emisja z PP to pol biedy gorzej jak patafiany rozwodnia nas pod jakiego konkretnego inwestora ....( wowczas to 0,2 jest b prawdopodobne...)
Czy jest sens- pytasz ironicznie...uważam ze tak tylko na odpowiednim poziomie...
I nie piszmy na zasadzie kto tu komu dowali a raczej dzielmy sie przemysleniami i informacjami
0.31 , jeżeli będzie korekta szerokim rynku to okolice 0.24
Uzasadnienie:
Wyrysowany RGR , Przebita linia szyi. AT tu pokazuje nastroje, wiadomo że zysków tu jeszcze długo nie zobaczymy, + ewentualna korekta na szerokim rynku i mamy obecnie ładny kanał zniżkowy.
Dnia 2011-04-13 o godz. 02:59 ~Warren_Bufetowy napisał(a):
> 0.31 , jeżeli będzie korekta szerokim rynku to okolice 0.24
>
Uzasadnienie:
Wyrysowany RGR , Przebita linia szyi. AT tu
> pokazuje nastroje, wiadomo że zysków tu jeszcze długo nie
> zobaczymy, + ewentualna korekta na szerokim rynku i mamy
> obecnie ładny kanał zniżkowy.
lepiej idż do piaskownicy i rysuj swoje głupoty na piasku
tego nie wie nikt, nie ma istotnych informacji, więc odwrotu nie widze, wydaje mi się że będzie spadać nadal i trudno wyznaczyć dołek, zadziwia jedno, że od wielu tygodni nie ma mocnego odreagowania, choćby jednodniowego podciągnięcia kursu np o 10 procent, ale w sumie kto ma to zrobić, nie ma grubego, który sypie i nie wiem czy jest gruby, który zbiera, chyba że Cypr sypie, ale to bardziej zawiedziona ulica, ja trzymam
Panikujcie, panikujcie... Zawsze daleki jestem od spiskowych teorii, ale tu aż w oczy razi straszenie batonikami i (udane) próby obniżania kursu. Nie wiem kiedy to się skończy, wie zapewne sam zainteresowany. I zapewne w pewnym momencie ruszy b.silnie w górę.
Z krytyką tego co napisałem proszę poczekać kilka miesięcy, bo nie piszę kiedy zwrot nastąpi i nie wiem z jakiego poziomu. Wiem tylko że będzie dużo wyżej niż obecnie.
15 gr do końca sierpnia, a potem start od zera. Jak na szerokim będzie padaka, to tu kompletnie siądą obroty i będziecie mieć codziennie pykanie jedną akcją na +10%/-10%.
Myślałem, że skorygujesz dno na 21 groszy.
Te 15 wydaje mi się nierealne ( chyba że przerwą budowę albo ogłoszą nową emisję. Tylko po ile musiałaby być, żeby rynek ją wciągnął ? Bo 10 groszy, to już zbyt drogo, jak na taką awersję do ryzyka ).
Ps. Zresztą 15 czy 21 - co za różnica ?
GRATULACJE RAZ JESZCZE !!!
co zrobic moze byc niestety nawet i 5gr wszystkozalezy czy ktos bedzie im dalej sprzedawal moim zdaniem sypacz gra sam ze sabo i probuje wciagnac do gry jak najwiecej strachliwych takie jego prawo typowa bazarowa gra w 3 karty szkoda tylko ze piesio nic z tym nie robi a moze bierze czynnie udzial
powinni tak zrobić. Nikt już kitu Kisielińskiego nie kupi, a pan prezes dobrze sobie żyje za pieniądze akcjonariuszy. Jak ma jaja to powinien sam objąć całą emisję. Chyba zdążył nazbierać.
Może ktos to łykanie i zacznie cos produkowac :) wiesz jak ktos ma reke do interesów to na gów..e pakownym do pudełek po zapałka zrobi kase :) Wystarczy ze wie jak ludzie omamic :)
handel prawami poboru dobrze mu wychodził ale do 3 x sztuka. Teraz będzie musiał rozliczyć się przed inwestorami. Pozory mylą, facet wyglądał poważnie, a wyszło na to, że to dyletant. Kolejny przypadek tego, że księgowy nie powinien się brać za zarządzanie. Powinien równiez jakoś się odnieść do tego co stało się na rynku PP. To wielka osobista klęska Kisielińskiego. to jakiś Jonasz jest, czego się dotknie to spieprzy.
a tkos jeszcze ma te akcje ratowac co sie da, gdzie logica kupowac jak mozna kupic na rynku z rabatem40% po 11gr ile sie chce a moze byc jeszcze gorzej ja czekam na jednocyfrowke ale raczej juz ich nie kupie teraz ale sie przygladam z sentymentu
chociaż trochę emisji objąć i odrobinę uratować twarz. Niestety, dla inwestorów ten pan jest już nieodwołalnie spalony. Ciągle kłapał dziobem i zgrywał panisko, to niech teraz się wykaże co potrafi.
bo odpływają im klienci (to osobny temat do dyskusji) i jak ognia unikają spółek bez dywidend i bez przychodów. Dobre czasy dla bajkomówców i bajkopisarzy pokroju Kisielińskiego się skończyły i prędko nie wrócą. Na szczęście nie wrócą.