• Info dla wszystkich po wynikach Q4 Autor: ~Romano74 [83.23.187.*]
    Jeśli ktoś się spodziewa dalszych wzostów to proponuję przeczytanie wyników za Q4. Czy spodziewaliście się, że Pan Władysław Korzeniowski sprzedał 49 500 sztuk akcji, bo miał taki kaprys? Zejście poniżej 5% spowodowało zwolnienie go z obowiązku udzielania informacji, więc jeśli chce wyjść zupełnie to jeszcze sporo kapitału (czytaj akcji) się przeleje z rąk do rąk.

Proponuję raz jeszcze: poczytajcie raport tyle, że ze zrozumieniem. Troszkę dużo w nim liczb podanych w nawiasach, a przecież to raport za Q4 :(
  • Re: Info dla wszystkich po wynikach Q4 Autor: ~Zimny [188.33.242.*]
    nie chca sypac co?....tez sie wkur....am z tego powodu
  • Re: Info dla wszystkich po wynikach Q4 Autor: ~Romano74 [83.23.187.*]
    Nie przyjacielu, nie denerwuję się. Nie mam akcji tej spółki i narazie nie zamierzam kupować. Natomiast jestem bacznym obserwatorem tego co się dzieje na rynku i z tego też powodu obserwuję O2O. Nie twierdzę, że to zła spółka, czy też nieperspektywiczna - tego nigdzie nie napisałem i nie powiedziałem. Natomiast twierdzę, że można na tym walorze zarobić pieniądze - tyle, że jeszcze nie teraz :(

Poza tym nie zastanawia Cię decyzja ucieczki ze spółki dużego (49500 sztuk akcji) inwestora?

Jeśli możesz to odpowiedz (tylko merytorycznie, jeśli mogę prosić). Może Twoja odpowiedź pomoże mi w podjęciu decyzji o zakupie O2O :)
  • Re: Info dla wszystkich po wynikach Q4 Autor: ~Zimny [188.33.242.*]
    a wiec Przyjacielu odpowiadam najbardziej merytorycznie jak tylko potrafie:

-jezeli chodzi o sprzedaz pakietu przez Pana Wladyslawa to nie mam pojecia co do powodow tej operacji ....pytanie raczej do tego Pana

...a na gieldzie jak to na gieldzie .....ktos sprzedal ktos kupil:-)
  • Re: Info dla wszystkich po wynikach Q4 Autor: ~Katarina [83.11.226.*]
    ^>>Jeśli ktoś się spodziewa dalszych wzostów to proponuję przeczytanie wyników za Q4. bo miał taki kaprys? Zejście poniżej 5% spowodowało zwolnienie go z obowiązku >udzielania informacji, więc jeśli chce wyjść zupełnie to jeszcze sporo kapitału (czytaj >akcji) się przeleje z rąk do rąk.

>Proponuję raz jeszcze: poczytajcie raport tyle, że ze zrozumieniem. Troszkę dużo w nim >liczb podanych w nawiasach, a przecież to raport za Q4 :( >>
    Kochany,aby czytać ze zrozumieniem ,trzeba mieć IQ powyżej 130 ,dlatego sorry ale z tobą nie zgadzam się.Gdybyś pomyślał chwilę to wiedziałbyś,że:
    1.Jeśli chcesz dokupić taniej ,to najlepiej sprzedać aby się wszyscy dowiedzieli.To się nazywa parkowanie.Dokupujesz taniej/bo jakzauważyłes jestes zwolniony z obowiązku info/ i akcje zaparkowane odkupujesz .Tak to jest.
    2.Przejmując nowa spólkę,zawsze czyścisz bilans w 4kwartale po to,aby potem już pokazywać narastająco zyski.Czas pokaże ,czy mam rację.
[x]
ONE2ONE -20,00% 0,04 2015-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.