• Techniczna perełka. Autor: ~Johnnie [89.75.34.*]
    http://pb.pl/2/a/2011/03/29/6_technicznych_perelek
  • Re: Techniczna perełka. Autor: ~paluszko [95.91.143.*]
    spółdzielnia czysci stop loss' y w Paryżu na całą parę, ale poniżej 9 chyba nie zejdą.
  • Re: Techniczna perełka. Autor: ~klubbe [188.33.211.*]
    mnie to w ogole nei cieszy ale kupie jeszcze 400 szt
    trochę strachu musisz przeżyć zanim te 10000 sztuk zrobi cię na milionera
    nie wkurzam sie spadkami ale tym ze do jasnej ciekzo to wykorzystac bo czlowiek boi sie ze jak sprzeda wejdzie po wyzszych cenach
    też mam ten problem. parę k sprzedać i zaraz potem z zyskiem kupić to przy warszawskiej płynności prawdziwa sztuka. Zresztą mam srogą nauczkę: 11. 08. 09 sprzedałem po 3 silnych dniach wzrostu( 4- dniową konsolidację włączając) po 36 , myśląc ze to koniec wzrostów. A tu na następny dzień znowu rakieta w górę. Ze strachu, że Orco mi "ucieknie'' kupiłem ponwnie ale już po 44. Do dzisiaj ciażą mi na średniej.
  • Re: Techniczna perełka. Autor: ~max [89.228.106.*]
    Dużo nowych inwestorów wsiadło u franców , wiec DT ma kogo trzepać z akcji ;)
    5 zl od szczytu w 2 dni a bedzie rosla ku...a 2 tygodnie
  • Re: Techniczna perełka. Autor: ~kolo [83.29.90.*]
    ja spadnie ponizej 37 spuszczam to pkcem
  • Re: Techniczna perełka. Autor: ~klub b e [188.33.211.*]
    no chyba nie panikujesz
    Na pociechę. Ja wytrzymałem z 44 na 19. Uśredniłem w dół i jestem 25% na plusie. Nie oddawaj. Spółdzielnia tylko nato czeka. Na pewno skończymy dzisiaj już z dolnym cieniem.
  • Re: Techniczna perełka. Autor: mr.money [188.147.162.*]
    jejku, wchodzę dzisiaj na forum, patrze na tytuły wątków i naprawdę przestraszyłem się, że coś z raportem za 2010 jest nie tak, że audyt się nie powiódł. A tu się okazuje, że ktoś bzdury pisze i spamuje, a wszystko jest ok.
    Ehhh zawsze znajdzie sie taki jak kiedyś orkaugoru czy jakoś tak, pamiętacie go? Twierdził że odkupi po 20 zł i spamował bzdury gdzie się da... hehe Jak kurs poszedł w górę, to nagle znikł z forum - i dobrze :) Chyba że wrócił dzisiaj pod innymi nickami... :(

hmm, a tu między spamami można fajne info wyczytać o rekomendacjach analityków na które tak czekaliśmy :)

Tylko jeszcze trochę cierpliwości...., bo szlag człowieka trafia jak czyta niektóre posty i patrzy na to co się dzieje we Francji.

pzdr. prawdziwych akcjonariuszy
    mr.money

• Re: Techniczna perełka. Autor: slavik007 [178.42.30.*]
    Z początków mojej obecności na ORCO pamiętam "~młodego" i "jego taniec ogonem po szkle" .... hi*ny pojawiają się wtedy, gdy czują padlinkę (łatwy, szybki zarobek). Będę się martwił, gdy ucichną......

zaangażowanych, ale milczących takich jak ja pewnie jest tutaj też trochę

pozdrawiam wszystkich
[x]
ORCOGROUP 0,00% 4,44 2025-09-22 16:12:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.