Dnia 2011-03-18 o godz. 09:31 ~max napisał(a):
> ogłoszeniu wyników w poniedziałek a wy jak myślicie
Wyniki muszą być super co właśnie przekłada się na kurs, który w poniedziałek będzie na poziomie 8 zł.
4 zl, ponizje rozsprzedanie majatku, zwolnienie ludzi a kase przechula jakubas z prezesem, tu sie robi skok na kase a z biznesem to nie ma nic wsolnego
przeciez zartuje:) spolka jedna z najzdrowszych na gpw a wycena brankruta, za rok -2 z ta zwiekszajaca sie rentownoscai i dodatnim CF spolka bedzie wyceniana nizej niz sam zywa gotowka o majtaku nie wspominajac
ale o tym przytuleniu kasy , to zasiałeś ziarno niepokoju. Czy istnieje taka możliwośc dokonania tego przez wiadomą osobę , przez np. ogłoszenia wezwania??
nie ma takiej opcji:) przeciez to sa zarty, chcecie czy nie to powstaie GK Polna..jakby tak mialo byc to prezes bylby zobligowany do zwijania biznesu a w spolce dzieje sie wrecz przeciwnie a mirek dziala, tylko o tym nie informuje, szkoda ze brakuje po raz kolejny komuniakacji z rynkiem , trzeba czekac min do maja i wtedy podejmowac wieksze decyzje, nasza szkapina jest nieprzeiwdywalan , moze byc przez kilka tygodni osuwania , ...a pozniej zza winkkal + 30 %
ja mysle ze w pon sie nie rozczaruje, RSI juz nisko, wiec moze byc niela jazda w pon , czy moze spadac,....no coz 11 zl moga przetestowac, za duzo tu zawiedzionych inwestorow (w tym ja) i jak ktos jest zmuszony wychodzic to niestety nie patrzy na cene...jakubasowi nie wyjdzie ewentualne wezwanie bo te spadki w takim razie byly by ewiedentnym dzialaniem na szkode spolki, zreszta raz probowal po 10,4 , a wtedy byla spolka poobijana po kryzysie i opjce...bardziej obstawwiam warinat optimusa...teraz obrzydzenie do papiera, degeneracja i zniechecenie, widac ze popyt wysycha
technicznie widac ze polna obronila sie testujac dolny kanal.ponizej 12 juz nie mialem za co dobrac-wg mnie specjalnie to zrobiono aby posprawdzac stopy,raport powinien byc ok-a cwk znamy i poziom wolnej lezakujacej gotowki rowniez.decyzje mialy zapasc do konca 1 kw.mam nadzieje ze znowu nas nie oklamali/pozdro