• Koniec kwartału Autor: ~New_Balance [83.6.220.*]
    Nie śpimy , pobudka niedługo koniec kwartału , może coś w sprawie przejęcia się wyjaśni.
  • Re: Koniec kwartału Autor: ~ble [77.112.131.*]
    Wczoraj mnie oświeciło.Mamy znowu trójkącik którego koniec przewiduję na 30.03.-01.04.Pojedziemy też wtedy po bandzie tj. po dnie kursem 5.51 -5.52.
    :(

• Re: Koniec kwartału Autor: ~New_Balance [77.255.55.*]
    dobra tam olać Protka , siedzi w moim portfelu i siedzieć będzie :) ale żeby za bardzo się nie nudzić polecam wszystkim Protekmenom :) zwrócić uwagę na spółkę STALPRODUKT :) :) :)
  • Re: Koniec kwartału Autor: ~ble [77.113.255.*]
    Zajrzałem tam już jakiś czas temu kiedy STD spadł o 15%

Zaś na forum stalproduktu podobał mi się wątek
    Mateusza : "STP ma duży zysk i wczoraj mocno spadł a np: Cognor rośnie mimo straty?"
    i odp.Am

Oprócz tego STP jest blisko dna z 2009 więc raczej nie przebije go
  • Re: Koniec kwartału Autor: ~anonim [213.238.78.*]
    W moim portfelu podobnie jak w waszym sobie Protektor leży i pewnie jeszcze długo poleży.A tymczasem obejrzę sobie dziś na Polsacie po 20 tej ,,Protektor'' z Stywenem Sigalem :-P pozdrawiam
  • Re: Koniec kwartału Autor: ~ble [77.113.92.*]
    Z całą pewnością PRT zostanie wkrótce zauważony,gdyż roczne minima i maxima znacznie zbliżą się do siebie.I będzie albo w prawo albo w lewo lub - vice versa - dół albo góra.Ja obstawiam górę :)

Prezes Pan Piotr Skarżyńki ma jakąś wizię spółki i coś robi w tym kierunku by żyło się lepiej - nam wszystkim ;)...Osobiście nie liczę na jakieś tam przejęcia co 12 m-cy jak to niektórzy oczekują tylko na perspektywiczność spółki.Gdyby takowe było - przejęcie- też nie byłoby źle ..

Przyznam się szczerze ,że powietrze lekko zeszło ze mnie w stosunku do PRT.Ale wiem ,że wtedy gdy jest beznadziejnie źle nagle z nikąd przychodzi nadzieja i wybawienie ...

[x]
PROTEKTOR -2,02% 1,17 2026-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.