ja wczoraj zaiwestowalem swoj kapital w NTT i kupilem ich produkt.
kupilem w Internecie notebook CORRINO L717
Rewelacja!!! Notebook 17" za 967 zl netto.
Idealny do notowan GPW.
Sprawdz sam?
tych laptopow 17 cali dosyc sporo schodzi jak patrze na allegro tylko ze cena jest na prawde okazyjna
na plus to przychody wzrosly poziom sprzedazy w kraju utrzymany a rosnie eksport, wlasne produkty przychody 46.7mln ale gdyby jakis przetarg im wpadl....... z świadczenia usług przychody wzrosły 6,4mln
ten sklepik www.yalu.pl na moje oko calkiem niezle sobie radzi jak na razie
http://allegro.pl/show_user.php?uid=19751908
no i wprowadzili wlasny produkt do sieci Euro
http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=ntt
skoro do zbicia zbyt stabilnego kursu trzeba siegać po negatywną (ale nie do końca bo powiedziano: "narazie nie") opinię medialnego guru - to warto się zastanowić co robić dalej!
to Wasko też nie dołączyli do portfela jak było po 1.4zł we wrześniu czy październiku 2010 r
i Boryszewa wiosną 2010 r. też nie dołączyli dopiero jak urósł 100%
Bo wskaźniki i wiadomości pokazły wtedy kupuj,a sztuką jest wejść prędzej i jak się ma szczęście,to wtedy jest jazda.To jest giełda,a więc zysk,albo w pysk,ewentualnie można wyjść prawie na zero.
I co się cudownego stanie, gdy się wyprzedamy za 1.03 (spuścimy, ogolimy, stracimy)? Od dłuższego czasu jest skupowanie i stanie w okolicach 1.05 - widocznie tak pokazuje AF i tego się ktoś trzyma. Wszystko (no, może nie tak optymistycznie), co maluchy zrzucą, wezmę w tym tygodniu. Jeśli w tym roku nie będzie zysku, to trudno - przeczekałem dwa lata i mogę poczekać kolejne do 3 PLN. W końcu to nie Bioton!
wiem masz racje do 3 zl to bedzie inwestycja fundamentalna powyzej to bedzie spekulacja w tym przypadku nie bezpodstawna bo jesli beda zdobywac rynek czy poszerzac uslugi to bedzie ciekawie... chodzi o to ze jako leszcz chcialbym juz zeby roslo jak pal bambusa poza tym mam charakter dzikusa z puszczy i nic z tym nie zrobie a przez ten krach to zmarnowalem tyle czasu ze tym bardziej chcailbym zeby juz sie ruszylo...:)
Bardzo bym chciał się mylić, co do Biotonu, ale fakty są okrutne - latawiec w dół z 7 PLN na 17 gr i renoma Rysia bliska zeru. I na tym polega też piękno jego spółek (może z wyjątkiem Polnordu), że ludzie widzą te 400% zysku bardzo "realnie" (oczy wyobraźni na petrolu widzą 6000%), bo skoro Bioton kosztował kiedyś 1 PLN to co się zmieniło, że jest teraz po 17 gr (AF tego nie obrazuje)? NTT w końcu to nie jakieś kukułcze jajo, cena niska, bo mała płynność, małe zainteresowanie dużych graczy - ale też jest jakaś mała nadzieja, że jak wyskoczy, to na kilkadziesiąt procent. Niech nas kupi IBM..za 5 PLN. Mają nam robić zysk i płacić dywidendę, a o cenę akcji się nie martwcie. Moim zdaniem w cyklach koniunkturalnych przychodzi taki moment, kiedy duzi szukają okazji i, jak onegdaj Buffet, skupują akcje, które mają dobre fundamenty i kasę na kontach; także wywalajcie, a ja skupię trochę...
Tak tyle że Bioton to spółka groszowa... tam jest takie rozwarstwienie akcji i akcjonariuszy że głowa mała... W ogóle Bioton to śmieć straszny jest. Mimo że cena jest taka niska to i tak bym nie zaryzykował kupując tam akcji. Pozdr! 77tys obrotów hell yea~~! :P