• NTT to dobra inwestycja Autor: ~NTT fun [78.8.6.*]
    ja wczoraj zaiwestowalem swoj kapital w NTT i kupilem ich produkt.
    kupilem w Internecie notebook CORRINO L717
    Rewelacja!!! Notebook 17" za 967 zl netto.
    Idealny do notowan GPW.
    Sprawdz sam?
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ~brawo [83.18.153.*]
    tak trzymać!
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ~udo [195.138.200.*]
    firma skazana na zaglade
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ~mlody m [62.87.184.*]
    Dnia 2011-03-10 o godz. 12:57 ~udo napisał(a):
    > firma skazana na zaglade

bardzo merytoryczna wypowiedź hahahahaha
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ~mis malinowy [91.94.147.*]
    tych laptopow 17 cali dosyc sporo schodzi jak patrze na allegro tylko ze cena jest na prawde okazyjna

na plus to przychody wzrosly poziom sprzedazy w kraju utrzymany a rosnie eksport, wlasne produkty przychody 46.7mln ale gdyby jakis przetarg im wpadl....... z świadczenia usług przychody wzrosły 6,4mln

ten sklepik www.yalu.pl na moje oko calkiem niezle sobie radzi jak na razie
    http://allegro.pl/show_user.php?uid=19751908

no i wprowadzili wlasny produkt do sieci Euro
    http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=ntt

• Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ~lee [83.5.128.*]
    to ustawiam jutro 1zet po rekomendacji w RDO
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ~dario [77.91.27.*]
    Na sprzedaż czy na kupno??? ;-)
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ~xxx [89.72.204.*]
    skoro do zbicia zbyt stabilnego kursu trzeba siegać po negatywną (ale nie do końca bo powiedziano: "narazie nie") opinię medialnego guru - to warto się zastanowić co robić dalej!
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ~xxx [89.72.204.*]
    portal Stooq.pl - oprogramowanie nie wychwyciło tego dzisiejszego wzrostu - kolejny niezamierzony przypadek?

------------------------------------------------------------------------
    Statystyka Sesji
    Akcje GPW Pon, 14 Mar, 17:45

Wolumen: 109 404 064
    Obrót (PLN): 809 686 102

Rosnące: 127 (33.3%)
    Spadające: 194 (50.9%)
    Bez zmian: 60 (15.8%)
    Najbardziej aktywne

PKN PKNORLEN 50.40 -0.20%
    KGH KGHM 172.50 +1.17%
    PKO PKOBP 42.10 -0.47%

Najmocniej rosnące

OPM OPTEAM 6.75 +10.29%
    CTC CALATRAVA 0.37 +5.71%
    STP STALPROD 262.00 +4.80%

Najmocniej spadające

SNS SYNTHOS 4.06 -5.58%
    ACE ACE 9.31 -5.00%
    APT APATOR 19.25 -4.99%

• co do RDO w tvncnbc Autor: ~mlody m [62.87.184.*]
    to Wasko też nie dołączyli do portfela jak było po 1.4zł we wrześniu czy październiku 2010 r
    i Boryszewa wiosną 2010 r. też nie dołączyli dopiero jak urósł 100%
  • Re: co do RDO w tvncnbc Autor: hanys705 [94.251.157.*]
    Bo wskaźniki i wiadomości pokazły wtedy kupuj,a sztuką jest wejść prędzej i jak się ma szczęście,to wtedy jest jazda.To jest giełda,a więc zysk,albo w pysk,ewentualnie można wyjść prawie na zero.
  • Re: co do RDO w tvncnbc Autor: ~mis malinowy [91.94.147.*]
    problem na spolce jest jeden: MY bo nie chcemy wywalac akcji...
  • Re: co do RDO w tvncnbc Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    I co się cudownego stanie, gdy się wyprzedamy za 1.03 (spuścimy, ogolimy, stracimy)? Od dłuższego czasu jest skupowanie i stanie w okolicach 1.05 - widocznie tak pokazuje AF i tego się ktoś trzyma. Wszystko (no, może nie tak optymistycznie), co maluchy zrzucą, wezmę w tym tygodniu. Jeśli w tym roku nie będzie zysku, to trudno - przeczekałem dwa lata i mogę poczekać kolejne do 3 PLN. W końcu to nie Bioton!
  • Re: co do RDO w tvncnbc Autor: ~mis malinowy [87.96.101.*]
    wiem masz racje do 3 zl to bedzie inwestycja fundamentalna powyzej to bedzie spekulacja w tym przypadku nie bezpodstawna bo jesli beda zdobywac rynek czy poszerzac uslugi to bedzie ciekawie... chodzi o to ze jako leszcz chcialbym juz zeby roslo jak pal bambusa poza tym mam charakter dzikusa z puszczy i nic z tym nie zrobie a przez ten krach to zmarnowalem tyle czasu ze tym bardziej chcailbym zeby juz sie ruszylo...:)
  • Re: co do RDO w tvncnbc Autor: hanys705 [94.251.153.*]
    Uważaj co byś się nie pomylił z oceną Biotona
  • Re: co do RDO w tvncnbc Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    Bardzo bym chciał się mylić, co do Biotonu, ale fakty są okrutne - latawiec w dół z 7 PLN na 17 gr i renoma Rysia bliska zeru. I na tym polega też piękno jego spółek (może z wyjątkiem Polnordu), że ludzie widzą te 400% zysku bardzo "realnie" (oczy wyobraźni na petrolu widzą 6000%), bo skoro Bioton kosztował kiedyś 1 PLN to co się zmieniło, że jest teraz po 17 gr (AF tego nie obrazuje)? NTT w końcu to nie jakieś kukułcze jajo, cena niska, bo mała płynność, małe zainteresowanie dużych graczy - ale też jest jakaś mała nadzieja, że jak wyskoczy, to na kilkadziesiąt procent. Niech nas kupi IBM..za 5 PLN. Mają nam robić zysk i płacić dywidendę, a o cenę akcji się nie martwcie. Moim zdaniem w cyklach koniunkturalnych przychodzi taki moment, kiedy duzi szukają okazji i, jak onegdaj Buffet, skupują akcje, które mają dobre fundamenty i kasę na kontach; także wywalajcie, a ja skupię trochę...
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    pozostało nam tylko czekać na wzrosty.
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: hanys705 [94.251.153.*]
    A ja też czekam na pompkę eNTTka,a Bioton to jak myślisz,po co ściągnięto na minima,kiedy zaczęto naprawę firmy.Patrz,obserwuj i przemyśl.
  • Re: NTT to dobra inwestycja Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    Tak tyle że Bioton to spółka groszowa... tam jest takie rozwarstwienie akcji i akcjonariuszy że głowa mała... W ogóle Bioton to śmieć straszny jest. Mimo że cena jest taka niska to i tak bym nie zaryzykował kupując tam akcji. Pozdr! 77tys obrotów hell yea~~! :P
[x]
NTTSYSTEM -3,37% 10,05 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.