Polna posiada największą ilość Związków Zawodowych , i tak :
ZZ Prac. Fiz. Zwolnionych Dyscyplinarnie
ZZ Kadry Zarządzającej
ZZ Prezesów Spółki
ZZ Organizatorów Imprez
ZZ Rodziny Jakubasa i innych Nieudaczników
ZZ Litwinów
ZZ Krewnych I Znajomych Królika
W dodatku analitycy DI BRE rekomendują Mondi Świecie - kupuj , analitycy PKO CDM rekomendują kupuj dla Cersanitu , a analitycy Citygroup składają życzenia wszystkim posiadaczom akcji Polna sa , w dniu 8 marca...
no to dowaliles:)
ale jak jakubas chce zarabiac to se woli na optyku pograc
pamietacie jak dawniej o optyku mowiono optysyf
my jestesmy w fazie ze o polnej mozna mowic polsyf
my mamy wszlekie przeslanki zeby we wzrostach pobic optysyfa
ff smiesznie niski, baza niska, fudnamenty wzglednie dobre, latwo to pompowac
ale to trzeba chciec , poki co niestety nic nie wskazuje na to zebysmy cokolwiek ruszyli a wszystko sie niemilosiernie przeciaga, jedyne pocieszenie ze pewnie gorzej byc juz nie moze:)
My tu o Jakubasu a co z Kamińskim ? Mam wrażenie że nie upomina się o "swoje" tylko dlatego że ma ochotę zwiększyć stan posiadania . Tylko jak to zrobić na niskich poziomach skoro obrociki tutaj raczej kieszonkowe.
ja to widze tak
1. trzeba jakis duzy projekt wykombinowac wymagajacy kapitalu przekraczajacego rezerwy 10 mln
2. wtedy emisja z pp
3. pompa na 50
4. odciecie pp
5, zwiekszenie zaanagzowania jak ostatnio przez kam + jak
tu wszystko realne, ale trzeba chciec
no wlasnie pisalem ostatnio o kaminskim-czemu on cicho siedzi-swoj pakiet bral wyzej teraz powinien dobierac albo popchnac skup.w ostatnim art.pisali ze w 1 kw.beda roztrzygniecia- i znowu klamstwa.i robia to nie miesiacami ale juz latami/pozdro
a ja uparcie będę nadal twierdził, że odnoszę wrażenie, iż Jakubas w końcu ściągnął do Polnej rasowca, który wie, jak się prowadzi taką firemkę i że zadba też nie tylko o wyniki, ale w swoim czasie również odpowiedni marketing na rynku, a to zainteresuje większy kapitał, zainteresuje
ja niestety sie wyleczylem ze zludzen...chce w to wierzyc ale jestem w obozie pesymistow, ale sprzedawac nie zamierzam, a pon 12 sporo dobiore...niestety, moge pocierpiec troche...a noz widelec na 1 % sie uda