• Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły. Autor: ~kokpit [83.26.154.*]
    Wynalazł wątek z epoki kamienia łupanego i myśli,że inwestorzy nie umieją poza nim szperać w internecie.Krew go zalewa,że nie sprawdzą się jego marzenia co do takich spółek jak MWTrade,Magellan,Remedis.Pokazał mu nauczkę ~siwy swym wątkiem
    http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/488829,co_trzecia_szpitalna_spolka_na_minusie.html

• Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~kokpit [83.26.176.*]
    Ten biedny,sflustrowany człowiek nawet w nocy nie może spać na myśl,że jego głupoty nie przebijają się.Swoją energię weż lepiej spożytkuj w obronę prawego i sprawiedliwego co ułaskawił oszusta,wspólnika zięcia.
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~Fraktal [147.252.214.*]
    Ja spie spokojnie. A ty ? Chyba nie, bo zerujesz na biednych ludziach razem z ta lichwiarska spolka. Nowa ustawa to zmieni i bedziesz zebral pod szpitalami.
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~fraktal [83.26.161.*]
    Ty pisowski propagandzisto,jak możesz twierdzić,że ja żeruję na biednych ludziach?Nie rozumiesz,że ja i inni tu inwestorzy grają na giełdzie a nie w kole różańcowym.Lepiej wspomóż swoich na Krakowskim Przedmieściu,którzy jakimś trafem zapomnieli już o krzyżu,który stoi samotny w kościele a do którego poprzednio przywiązywali się wstążkami.
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~milo2005 [178.183.228.*]
    co Ty fraktal wypisujesz jacy pisowcy, tobie już się całkiem poprzewracało w głowie. Najpierw była śpiewka o teorii fraktali później o lichwie a teraz o pisowcach - wiesz co po prostu wyjdź z tego forum i tu nie zaglądaj bo i po co skoro spółka jest lichwiarska i nie przyniesie porządnych zysków Twoim zdaniem. Już się tego nie da czytać k u r w a mać
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~rychu [77.253.29.*]
    podtrzymuje powyzsza wypowiedź....
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    przestańcie mu odpisywać to w końcu znudzi mu się pisanie samemu ze sobą:-)
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~milo2005 [178.183.228.*]
    oczywiście Poważny zgadzam się z Tobą i powiem więcej stosuje się do tego. Ale on naprawdę już przesadza. Jeżeli cały czas on tu gości to znaczy że swoimi komentarzami chciałby stłumić kurs, którego i tak nie trzeba tłumić bo mamy w tej chwili odpływ kapitału na NC może to się zacznie zmieniać bo na GPW powoli się ruszyło więc każde pierdnięcie z prawej bądź z lewej w tym momencie jest istotny. tzn bynajmniej nie dla mnie, jednak wypowiedzi tego gościa już mnie drażnią.

Niecierpliwi i tak wyskoczą więc panie kolego nie pisz tych swoich postów bo zaczynasz się robić z tymi nagonkami już śmieszny a nie konkretną osobą którą warto przeczytać na forum

• Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~kokpit [83.26.163.*]
    Panie i Panowie inwestorzy,dziś uśmiałem się do rozpuku.Przypadkiem zobaczyłem,że nasz kochany prof Fraktal,tak ten od zwierząt futerkowych kupił 28 stycznia akcje firmy Broadgate po +- 7,79 zł za sztukę (w tym dniu tak chodziły).Uśmiałem się do rozpuku nie dlatego,że kupił bo to podobnie jak Remedis dobra,przynosząca zyski spółka.Śmiałem się dlatego,że biedusio kupił na górce a dziś cena akcji tej spółki jest 4,15 zł a ma ją dalej napewno, bo od 28 stycznia prawie na każdym wątku codziennie ją chwali do wczoraj.Toż to tragedia,co będzie jadła jego rodzina?Pewnie kit ze starych okien a dzieci będą po wioskach szukały złomu.Gdziesz te kochane twoje fraktale drogi profesorku,pewnie ze złości pozabijałeś je na futra za to,że doprowadziły cię na skraj rozpaczy i nędzy?Ale chcę cię trochę pocieszyć,twoja spółka też będzie rosła jak i inne w tym Remedis,jak tylko zagranica wkroczy na naszą giełdę i obroty będą codziennie powyżej 2 miliardów.Do tego czasu nie ma wyjścia wszyscy muszą iść na ryby i nie patrzeć na notowania,po co się denerwować i pisać głupoty.
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~kokpit [83.26.173.*]
    O cześć prof Fraktal.Widzę,że pojawiłeś się po przerwie na innym wątku.Dlaczego mi nie odpowiadasz?Przecież jesteś do tego skory jak nikt inny.To przyznaj się,przecież to nie boli a kształtuje charakter i odwagę czy naprawdę kupiłeś Broadgate na samej,samiusieńkiej górce po 7 zł z groszami?Jak przeczytałem posty na tej spółce to od 28 stycznia codziennie piszesz pochlebnie o tej spółce czyli ją masz od chwili kupna.A tak przyznaj się,boli to trochę jak spółka zdołowała 50%?A ładnie to było tak zbujecko dogryzać innym na Remedisie gdy spadała?Uważasz,że innych to nie boli?A jak tam profesorze twoje fraktale,żyją jeszcze czy nie?No to ładnie te fraktale ciebie urządziły na Broadgate.Za ten ich sygnał do kupna Broadgate na górce dałbym im po łbie.
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~kokpit [83.26.172.*]
    Oj prof Fraktal,że też ja ci muszę twoje kłamstwa udawadniać.Napisałeś na innym wątku
    "Ja jestem ciagle do przodu na BROADGATE. Kupione po 5 sprzedane po 7-8 zl i odkupione po ok. 5. A ty rozumiem ciagle w plecy. Teraz juz chyba 50 tys. zl. Tak trzymac. Az do dna. Kapitan kokpit nie opusci REMEDIS !!! Pusci rodzine z torbami, ale udowodni, ze mial racje. Za 2-3 lata !!! "

1/.Twój uroczy pierwszy post na temat tej spółki z 30.01.2011 (niedziela) godz.11:48
    https://www.bankier.pl/forum/temat_rzetelna-firma,9367200.html
    Pisząc to w niedzielę musiałeś mieć już akcje Broadgate inaczej nie nazywałbyś się Fraktalem.Musiałeś je kupić w piątek w ostatniej chwili bo przez kilka dni trzymała się na widełkach.Gdybyś kupił w czwartek znając ciebie nie wytrzymałbyś i napisałbyś już w piątek.Dlatego,że już było bardzo dużo niepochlebnych komentarzy.I teraz popatrz na kurs tej spółki w tych dniach 24.01-7.02.2011
    http://gielda.wp.pl/isin,PLBRDGT00027,wiz,notowania,wizytowka.html?ticaid=1c01e
    Jak mogłeś kupić za 5 zł (znając Fraktala) i sprzedać za 7-8 zł do końca sesji w piątek nie chwaląc się na forum a jednocześnie chwalić tę spółkę w niedzielę.Nie spodziewałeś się pewnie,że od poniedziałku będzie na nie przez tydzień wodospad.
    2/.Następny twój post Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-01-28 22:14

"Dobrze przemyslane i opisane. Wnikliwa analiza. GRATULACJE !!!!!
    Moja srednia zakupu to 5.5 zl i mam juz pare ladnych tysiecy tych akcji.
    PS. Mam znajomych na Ukrainie, ktorzy przeswietlaja mi rafinerie i spolke zalezna. Dokupie wiecej jak dostane OK. "
    To przyznaj się prof Fraktal,miałeś przed wodospadem te akcje (ładnych kilka tysięcy jak piszesz) czy nie?
    3/.W poniedziałek jak już zaczął się dramat na tej spółce (największy we wtorek) piszesz następne posty zachwalające
    "Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-01-31 20:45
    Kolega to sie chyba z choinki zerwal. Jak chcesz miec pewny procent to zaloz sobie lokate w banku. Ryzyko jest tu wliczone. Im wieksze tym wiekszy zarobek lub strata.
    Nie chcesz ryzykowac to nie kupuj i nie zamulaj forum swoimi rozterkami: kupic czy nie kupic.
    Gieldowy Hamlet sie znalazl !!! "
    4/.W środę już po wodospadzie cienko piszesz
    "Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-02 12:46
    Zagadzam sie. Dokupuje bo jest tanio."
    Jak widać dokupujesz czyli masz poprzednie i w piątek piszesz dalej
    " Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-04 11:59
    A co nie zdechlo? Caly Newconnect zdechl. BROAD GATE jest za dobra na ten 'szemrany - spekulancki' rynek. Ale przeniesie sie na glowny i tam te firme docenia."
    " Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-04 14:39
    Co ty tu jeszcze robisz wiejski filozfie? Zarobiles to idz na PETROLA."
    I teraz prof Fraktal najważniejszy twój wątek z czwartku,potwierdzający że je masz ale już z bardzo dużą stratą to
    "Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-02-03 23:14
    Frajerzy, ktorzy oddaja ze starta, poptrzcie sobie co sie stalo na DIRECTES. Zrobili Was w konia tak jak tych na DIRECTES. A tu bedzie dzialo sie to samo tylko z 10x wieksza przebitka. Za szybko chcieliscie zarobic. BROADGATE to NIE PETROL. To porzadna spolka z dobrym zarzadem i super wynikami. No coz wasza decyzja wasza starta."
    Jak widzisz prof Fraktal,kłamstwa i tak wyjdą na jaw.
    5/.Następne wątki
    "Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-02-06 16:54
    Swoja droga, to przyda sie poprawienie plynnosci akcji. Choc nie sadze, aby ktos chcial sprzedawac ponizej 5 zl. No coz podobnie jak ty mysli wiele osob. To moze oznaczac tylko wzrosty, ale trzeba uwazac na spekule."
    6/.A teraz o twoim prof Fraktal cierpieniu
    "Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-03-21 12:17
    a ktos cierpliwie zbiera do koszyczka. No coz, cierpliwosc moze bolec, ale jej owoce sa slodkie :-)
    Ja tez cierpie, ale jestem cieprliwy. Nie spieszy mi sie. Musze zarobic na emeryture. Mam czas.
    Pozdrawiam obolalych cierpliwych."
    itd,itd,itd......................................................................................................
    No widzisz prof Fraktal jest taka zasada-nigdy nie czyń nikomu tego,co tobie nie miło.

• Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~trez [195.117.31.*]
    0,4
  • Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły Autor: ~Fraktal [147.252.214.*]
    Bzdury !!! Czekam na 50 gr
[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.