Oj prof Fraktal,że też ja ci muszę twoje kłamstwa udawadniać.Napisałeś na innym wątku
"Ja jestem ciagle do przodu na BROADGATE. Kupione po 5 sprzedane po 7-8 zl i odkupione po ok. 5. A ty rozumiem ciagle w plecy. Teraz juz chyba 50 tys. zl. Tak trzymac. Az do dna. Kapitan kokpit nie opusci REMEDIS !!! Pusci rodzine z torbami, ale udowodni, ze mial racje. Za 2-3 lata !!! "
1/.Twój uroczy pierwszy post na temat tej spółki z 30.01.2011 (niedziela) godz.11:48
https://www.bankier.pl/forum/temat_rzetelna-firma,9367200.html
Pisząc to w niedzielę musiałeś mieć już akcje Broadgate inaczej nie nazywałbyś się Fraktalem.Musiałeś je kupić w piątek w ostatniej chwili bo przez kilka dni trzymała się na widełkach.Gdybyś kupił w czwartek znając ciebie nie wytrzymałbyś i napisałbyś już w piątek.Dlatego,że już było bardzo dużo niepochlebnych komentarzy.I teraz popatrz na kurs tej spółki w tych dniach 24.01-7.02.2011
http://gielda.wp.pl/isin,PLBRDGT00027,wiz,notowania,wizytowka.html?ticaid=1c01e
Jak mogłeś kupić za 5 zł (znając Fraktala) i sprzedać za 7-8 zł do końca sesji w piątek nie chwaląc się na forum a jednocześnie chwalić tę spółkę w niedzielę.Nie spodziewałeś się pewnie,że od poniedziałku będzie na nie przez tydzień wodospad.
2/.Następny twój post Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-01-28 22:14
"Dobrze przemyslane i opisane. Wnikliwa analiza. GRATULACJE !!!!!
Moja srednia zakupu to 5.5 zl i mam juz pare ladnych tysiecy tych akcji.
PS. Mam znajomych na Ukrainie, ktorzy przeswietlaja mi rafinerie i spolke zalezna. Dokupie wiecej jak dostane OK. "
To przyznaj się prof Fraktal,miałeś przed wodospadem te akcje (ładnych kilka tysięcy jak piszesz) czy nie?
3/.W poniedziałek jak już zaczął się dramat na tej spółce (największy we wtorek) piszesz następne posty zachwalające
"Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-01-31 20:45
Kolega to sie chyba z choinki zerwal. Jak chcesz miec pewny procent to zaloz sobie lokate w banku. Ryzyko jest tu wliczone. Im wieksze tym wiekszy zarobek lub strata.
Nie chcesz ryzykowac to nie kupuj i nie zamulaj forum swoimi rozterkami: kupic czy nie kupic.
Gieldowy Hamlet sie znalazl !!! "
4/.W środę już po wodospadzie cienko piszesz
"Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-02 12:46
Zagadzam sie. Dokupuje bo jest tanio."
Jak widać dokupujesz czyli masz poprzednie i w piątek piszesz dalej
" Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-04 11:59
A co nie zdechlo? Caly Newconnect zdechl. BROAD GATE jest za dobra na ten 'szemrany - spekulancki' rynek. Ale przeniesie sie na glowny i tam te firme docenia."
" Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-04 14:39
Co ty tu jeszcze robisz wiejski filozfie? Zarobiles to idz na PETROLA."
I teraz prof Fraktal najważniejszy twój wątek z czwartku,potwierdzający że je masz ale już z bardzo dużą stratą to
"Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-02-03 23:14
Frajerzy, ktorzy oddaja ze starta, poptrzcie sobie co sie stalo na DIRECTES. Zrobili Was w konia tak jak tych na DIRECTES. A tu bedzie dzialo sie to samo tylko z 10x wieksza przebitka. Za szybko chcieliscie zarobic. BROADGATE to NIE PETROL. To porzadna spolka z dobrym zarzadem i super wynikami. No coz wasza decyzja wasza starta."
Jak widzisz prof Fraktal,kłamstwa i tak wyjdą na jaw.
5/.Następne wątki
"Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-02-06 16:54
Swoja droga, to przyda sie poprawienie plynnosci akcji. Choc nie sadze, aby ktos chcial sprzedawac ponizej 5 zl. No coz podobnie jak ty mysli wiele osob. To moze oznaczac tylko wzrosty, ale trzeba uwazac na spekule."
6/.A teraz o twoim prof Fraktal cierpieniu
"Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-03-21 12:17
a ktos cierpliwie zbiera do koszyczka. No coz, cierpliwosc moze bolec, ale jej owoce sa slodkie :-)
Ja tez cierpie, ale jestem cieprliwy. Nie spieszy mi sie. Musze zarobic na emeryture. Mam czas.
Pozdrawiam obolalych cierpliwych."
itd,itd,itd......................................................................................................
No widzisz prof Fraktal jest taka zasada-nigdy nie czyń nikomu tego,co tobie nie miło.