Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Dla Fraktala żali d..ę ściska,że takie spółki jak REMEDIS będą rosły

Oj prof Fraktal,że też ja ci muszę twoje kłamstwa udawadniać.Napisałeś na innym wątku
"Ja jestem ciagle do przodu na BROADGATE. Kupione po 5 sprzedane po 7-8 zl i odkupione po ok. 5. A ty rozumiem ciagle w plecy. Teraz juz chyba 50 tys. zl. Tak trzymac. Az do dna. Kapitan kokpit nie opusci REMEDIS !!! Pusci rodzine z torbami, ale udowodni, ze mial racje. Za 2-3 lata !!! "

1/.Twój uroczy pierwszy post na temat tej spółki z 30.01.2011 (niedziela) godz.11:48
https://www.bankier.pl/forum/temat_rzetelna-firma,9367200.html
Pisząc to w niedzielę musiałeś mieć już akcje Broadgate inaczej nie nazywałbyś się Fraktalem.Musiałeś je kupić w piątek w ostatniej chwili bo przez kilka dni trzymała się na widełkach.Gdybyś kupił w czwartek znając ciebie nie wytrzymałbyś i napisałbyś już w piątek.Dlatego,że już było bardzo dużo niepochlebnych komentarzy.I teraz popatrz na kurs tej spółki w tych dniach 24.01-7.02.2011
http://gielda.wp.pl/isin,PLBRDGT00027,wiz,notowania,wizytowka.html?ticaid=1c01e
Jak mogłeś kupić za 5 zł (znając Fraktala) i sprzedać za 7-8 zł do końca sesji w piątek nie chwaląc się na forum a jednocześnie chwalić tę spółkę w niedzielę.Nie spodziewałeś się pewnie,że od poniedziałku będzie na nie przez tydzień wodospad.
2/.Następny twój post Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-01-28 22:14

"Dobrze przemyslane i opisane. Wnikliwa analiza. GRATULACJE !!!!!
Moja srednia zakupu to 5.5 zl i mam juz pare ladnych tysiecy tych akcji.
PS. Mam znajomych na Ukrainie, ktorzy przeswietlaja mi rafinerie i spolke zalezna. Dokupie wiecej jak dostane OK. "
To przyznaj się prof Fraktal,miałeś przed wodospadem te akcje (ładnych kilka tysięcy jak piszesz) czy nie?
3/.W poniedziałek jak już zaczął się dramat na tej spółce (największy we wtorek) piszesz następne posty zachwalające
"Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-01-31 20:45
Kolega to sie chyba z choinki zerwal. Jak chcesz miec pewny procent to zaloz sobie lokate w banku. Ryzyko jest tu wliczone. Im wieksze tym wiekszy zarobek lub strata.
Nie chcesz ryzykowac to nie kupuj i nie zamulaj forum swoimi rozterkami: kupic czy nie kupic.
Gieldowy Hamlet sie znalazl !!! "
4/.W środę już po wodospadzie cienko piszesz
"Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-02 12:46
Zagadzam sie. Dokupuje bo jest tanio."
Jak widać dokupujesz czyli masz poprzednie i w piątek piszesz dalej
" Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-04 11:59
A co nie zdechlo? Caly Newconnect zdechl. BROAD GATE jest za dobra na ten 'szemrany - spekulancki' rynek. Ale przeniesie sie na glowny i tam te firme docenia."
" Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-02-04 14:39
Co ty tu jeszcze robisz wiejski filozfie? Zarobiles to idz na PETROLA."
I teraz prof Fraktal najważniejszy twój wątek z czwartku,potwierdzający że je masz ale już z bardzo dużą stratą to
"Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-02-03 23:14
Frajerzy, ktorzy oddaja ze starta, poptrzcie sobie co sie stalo na DIRECTES. Zrobili Was w konia tak jak tych na DIRECTES. A tu bedzie dzialo sie to samo tylko z 10x wieksza przebitka. Za szybko chcieliscie zarobic. BROADGATE to NIE PETROL. To porzadna spolka z dobrym zarzadem i super wynikami. No coz wasza decyzja wasza starta."
Jak widzisz prof Fraktal,kłamstwa i tak wyjdą na jaw.
5/.Następne wątki
"Autor | ~Fraktal [89.100.154.*] 2011-02-06 16:54
Swoja droga, to przyda sie poprawienie plynnosci akcji. Choc nie sadze, aby ktos chcial sprzedawac ponizej 5 zl. No coz podobnie jak ty mysli wiele osob. To moze oznaczac tylko wzrosty, ale trzeba uwazac na spekule."
6/.A teraz o twoim prof Fraktal cierpieniu
"Autor | ~Fraktal [147.252.214.*] 2011-03-21 12:17
a ktos cierpliwie zbiera do koszyczka. No coz, cierpliwosc moze bolec, ale jej owoce sa slodkie :-)
Ja tez cierpie, ale jestem cieprliwy. Nie spieszy mi sie. Musze zarobic na emeryture. Mam czas.
Pozdrawiam obolalych cierpliwych."
itd,itd,itd......................................................................................................
No widzisz prof Fraktal jest taka zasada-nigdy nie czyń nikomu tego,co tobie nie miło.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.