Panie i Panowie inwestorzy,dziś uśmiałem się do rozpuku.Przypadkiem zobaczyłem,że nasz kochany prof Fraktal,tak ten od zwierząt futerkowych kupił 28 stycznia akcje firmy Broadgate po +- 7,79 zł za sztukę (w tym dniu tak chodziły).Uśmiałem się do rozpuku nie dlatego,że kupił bo to podobnie jak Remedis dobra,przynosząca zyski spółka.Śmiałem się dlatego,że biedusio kupił na górce a dziś cena akcji tej spółki jest 4,15 zł a ma ją dalej napewno, bo od 28 stycznia prawie na każdym wątku codziennie ją chwali do wczoraj.Toż to tragedia,co będzie jadła jego rodzina?Pewnie kit ze starych okien a dzieci będą po wioskach szukały złomu.Gdziesz te kochane twoje fraktale drogi profesorku,pewnie ze złości pozabijałeś je na futra za to,że doprowadziły cię na skraj rozpaczy i nędzy?Ale chcę cię trochę pocieszyć,twoja spółka też będzie rosła jak i inne w tym Remedis,jak tylko zagranica wkroczy na naszą giełdę i obroty będą codziennie powyżej 2 miliardów.Do tego czasu nie ma wyjścia wszyscy muszą iść na ryby i nie patrzeć na notowania,po co się denerwować i pisać głupoty.