• KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~ew1111 [78.133.195.*]
    Zgodnie z AT kurs dotarł na dzisiejszej sesji do poziomu 3,72 gdzie nastąpiło odbicie także jutro kilka procent na plusie i tak aż do 5,00 zł
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~lajtowo [213.227.87.*]
    będzie zwała i to jaka. Inspektor mówi 2,60 a co tam ja powiem 2,50 .
    Kto da mniej?
    Jak się wszyscy zrzucimy to moze zrobimy 2,40 ? Co ?
    W końcu ten co obejmował obligi po 4 zł. był szurnięty i uwielbia tracić kasę.
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~SŁODKI OSZOŁOM [77.114.153.*]
    ZA 2,4PLN TO TY SOBIE KUPISZ LIZACZKA DZIECIACZKU
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~eww111 [95.51.76.*]
    ja na pisałem tak też jest i teraz do 5,00 zł do końca miesiąca
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~job [178.212.24.*]
    właśnie ruszyło odbicie tylko kierunek nie taki
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~inspektor13 [95.160.19.*]
    Cześć . Lajtowo, podśmiewasz się ze mnie , że mówię o spadku na 2,60 zł. To nie wynika z wróżenia z fusów , a z oceny faktów , nawiasem skąpych. To co powinno być jawne , jest przyciemnione i to nieźle. Ten wzrost ostatni był , ale popatrz jakie były obroty. Cieniutkie.
    Nie życzę źle dla Mieszka , ale jak przyjdzie korekta cienko zaśpiewa. Czasy czary mary sie skończyły. Leszcze też się uczą. Jest ciekawie, bo fundusze włożyły ok. 8 mln zł. po 4 zety z haczykiem za akcje. I jak włożyły to stanęło. Tragedia .Leszcze nie chcą odkupić akcji funduszy po 4,20 , albo i więcej. Oczywiście cała prawda o kupionej przez Mieszka spółce Pergale, wiele by wyjaśniła, ale Ci co wiedzą , niechętnie się tą wiedza dzielą.
    Kupujcie leszcze, przecież jesteśmy po to , aby nabijać kieszenie rekinom. A może jest inaczej co?
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~WE131 [95.51.76.*]
    SPOKOJNIE :)
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~pergal [79.163.252.*]
    zgadzam sie z inspektorem spolka nie informuje malych inwestorow zapewne duzi wiedza duzo wiecej o przejmowanej spolce kto objal obligacje etc...a obejmujacy obligacje w ciemno nie brali mieli zapewne szczegolowe dane to dlaczego jedni wiedza a inni nie ?chyba ze jest cos do ukrycia/
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~tabliczka [95.40.15.*]
    jest szansa by brak info wykożystać to zjazdu, więc można zrobić żniwo przed zasiewem, jak drobni pękną to zrealizują pan, pewnie będą uwalali kurs
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~peekc [79.163.62.*]
    Jak drobni pekna to my grubasy sie nażremy.!
  • Re: KUPOWAĆ,JUTRO ODBICIE Autor: ~job [178.212.24.*]
    gdzie te grubasy, drobni rzygają akcjami i nie ma kto tego łykać.
[x]
MIESZKO 1,31% 3,95 2014-11-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.