• Nadmiar informacji szkodzi... Autor: pijok [79.191.84.*]
    Do takich wniosków dochodzi kolejna ekipa . Odkąd Jakubas ma w portfelu firmę o profilu "informatyka" to myśli że to jest to.
    Panie Zbiszku . "informatyka" z "informacją" ma wspólne tylko kilka literek . Może prędzej dotrze do Pana zapytanie : Jak leci???
  • Re: Nadmiar informacji szkodzi... Autor: bolo7 [77.237.18.*]
    a wiesz co wychodzi ze skrzyżowania słów: informacja (której brak) i automatyka (którą się był onegdaj zajął) - właśnie: informatyka :)
  • Re: Nadmiar informacji szkodzi... Autor: pijok [79.191.84.*]
    No popatrz ? Czego to ludzie nie wymyślą...
    a jak sprzeda resztkę informatyki (Optimusa) to znów rozłączy się to i będzie: informacja (ciekawy news) i automatyka (w końcu holding Polna S.A.) - tak to sobie wymyślił, ha-ha :) a że chce wyjść z informatyki z przytupem... to orzeł najwyżej jedno kółko więcej zakręci :)
  • Re: Nadmiar informacji szkodzi... Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Panowie! Z tych rozważań to tylko krok do filozofii.
    rozważania do zbyt daleko idące słowo :) co pozostało innego wymęczonemu akcjonariatowi - raz na jakiś czas napisać coś na rozluźnienie, bo komentować nie ma czego, bo wszystko już zostało skomentowane; orzeł coś długo krąży w przestworzach i jak go nie widać, tak go nie widać, to musimy stygnąć w tym kanale ;)
  • pijok: Oj leci, leci. Jak się ma trzy gadające żabki. Autor: emeryt_giełdowy [77.114.18.*]
    Zobaczymy, czy w moim wieku będziesz wolał gadające żabki, czy może czarnowłosą SEXI LEDY.

• Strajk został zażegnany Autor: pijok [83.22.246.*]
    Mam informacje że sam Jakubas interweniował . Oto zdjęcia z akcji :
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ojJUzv88Els
    Panie Zbiszka , tera już można....
  • Re: Strajk został zażegnany Autor: bolo7 [77.237.18.*]
    za Jethro z forum Parkietu:
    http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110223/PRZEMYSL/951316825

jakoś radzi sobie Miro na włościach polanowych, za Zakonka to już by zamknęli zakład przynajmniej na miesiąc z powodu strajku;
    chłopaki z Parkietu pisali też coś o nowej stronie internetowej Polnej, wkrótce; krok po kroczku ...
  • Re: Strajk został zażegnany Autor: ~kris b [83.9.119.*]
    w ramach promocji weszlo mi na fixie prawie 500 akcjii.wg mnie zmiana prezesa nic nie wniosla-pona wciaz jest w stanie trupich drgawek .ale mnie to nie zmyli-jedna z najbepieczniejszych i b.tanich spolek-zero kredytow.prawie 10 mln wolnej gotowki z ostatniej emisjii.na rynku tanich ofert w brod.a polna sobie bimba.do wlasciciela-nieudaczniku-oddaj swoj pakiet komus z gowa.odpusc sobie ta spolke.oddaj ludziom pieniadfze z ostatniej emisjii.jak nie masz wizjii to przynajmniej uruchom skup.chcesz do konca przeoczyc ta hosse.ta spolka to zloto-daj jej zyc-zyczliwy
  • Re: Strajk został zażegnany Autor: bolo7 [77.237.18.*]
    w sumie, trudno się z Tobą nie zgodzić, masz rację, ba, masz dużo racji; ja obiecałem sobie na jakiś czas dyspensę od krytyki takiej i owej, takich i owych, lecz gdy się miarka przebierze, zacznę dawać wszem i wobec upust swojej nie tyle złości, co ewentualnej dużej pogardy i już dużego wstrętu... lecz na razie, no cóż, poobserwuję dalej tą bryndzę ;)
  • Re: Nadmiar informacji szkodzi... Autor: pijok [83.22.176.*]
    A ja z kolei przyznaję się że z tym badaniem USGie kolegi J. to żartowałem. Nie myślałem że aż tak to dzisiaj wpłynie na notowanie Polnej .To było nieporozumienie , co prawda słyszałem że Zbysiowi...stanęłło ... myślałem że to serce a to okazało się że to ważny zewnętrzny narząd .
    To na skutek zażycia niebieskiej tabletki i w celu wydymania ludzi na Optymusie.
    jak ogłoszono spór zbiorowy, to od razu pojawił się artykuł w Parkiecie; lecz jak sprawa jest załagodzona, nie będzie strajku, to nikt się nie spieszy, żeby "odszczekać" alarm - czyżby wróciła polityka braku informacji, a jeśli już jakichś, to tylko tych złych?
    jakieś wirusy (rota) krążą z grypą żołądkową, muliło mnie, muliło i tak mnie męczyło i nic; pomyślałem, ah, spojrzę na notowania Polnej i ... puściłem h.a.f.t.a, ... uff, jakiś pożytek w końcu z tej polanki ;/

kolejny, n-ty miesiąc zakończony dreptaniem w miejscu, w kanale zawężonym w zasadzie do 12-14 zł... niezły chocholi taniec... to teraz "mega-jazda!" na 14 zeta i ... miesiąc później powrót do 12 ?
  • Re: Nadmiar informacji szkodzi... Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    dzis jescze dokupilem na tym warzywniaku.weszlo mi prawie 300szt.wg mnie polna jest cos za tania-czy to poklosie sporu zbiorowego zalogi ktory minal czt raczej chodzi o wyniki.bo relpol pokazal znowu strate=-pewnie bija ich ceny metalowych komponantow i srebra/pozdro
  • Re: Nadmiar informacji szkodzi... Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    o to sie nie martw
    spolka jest mega rentowna zarowno w 3 jak i 4 Q, jesli by bylo zle to by nie bylo naciskow na wzrost plac
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.