...cały zestaw : Moje Pi....Spółki ....
A w piątek zakupiłem pakiet LOTTO . Gdzieś w końcu mi wyjdzie...
Dzisiaj mogę wreszcie jechać na narty , podobno niema już śniegu , dlatego trasy są puste.
Ja pierdziele ... jak to się szumnie nazywa:) STOK NARCIARSKI ...buhahahahaha! To mi raczej przypomina oślą łączkę dla początkujących.Coś podobnego widziałem po drugiej stronie zjazdu na Kasprowym, tyle że bez wyciągu. Tutaj najwyraźniej wyciąg był potrzebny, bo tłustym dupskom nie chce się wychodzić na nogach.
Najśmieszniejsze jest jednak to, że tego pagórka pilnuje ekipa Policji!
No tak, jak k .. płacę podatki, a funkcjonariusze zamiast łapać złodziei, to se jeżdżą na sankach. Do czego to wszystko zmierza?
do voltera-skad wiesz ze tamten pakiet 40tys.polej nalezal do introla bo oni brali duzo wyzej.ale dokladnie nie wiem.ale wg mnie z taka strata by nie oddawali/pozdro
poczytaj sobie komunikaty introla, wlasciwie mieli o 1 k wiecej niz poszlo przez rynek
pakiet mieli ksiegowany po 12,1 wiec zarobili 40 k
http://www.wnp.pl/wiadomosci/introl-prognozuje-wzrost-sprzedazy,105496_4_0_0_0.html
najwazniejsze ze kupujacy wylozyl ponad 0,5 mln zl bez zajakniecia, to nie musial byc ich pakiet:)
Lecz nie będzie miała !!! W dalszej części też się z Tobą nie zgodzę . Poziom pomiędzy 13,80 a 14,20 będzie się utrzymywał baardzo długo , dopóki Jakubas nie zda sobie sprawy że na takiej małej spółce jego technika się nie sprawdza. Niestety on wolno myśli i jesteśmy skazani na kolejny kwartał stagnacji. Chyba że mu podeślę moją "monetę"...
ale ktos sie wkurwil w koncu.....
co sie dziwic, czeka sie i czeka a tu bryndza i bryndza....sa spolki gdzie mozna zarabiaz a nie tylko kisis wora.....
wiec wypierdolil a jeszcze paru tez pojdzie za jego przykladem, nie pamietajac jak niedawno wzroslo na obrotach jakich od roku nie bylo i przez kolejny moze nie bedzie:)
niezla dupa maryny, ale pijoku prosze o dalsze twoje przemyslenia i egzaltacje, bo sa jedyna jasniejaca perelka w tej ciemnej polnej dupie.....
dzis patrzylem zrezygnowany na polna w srodku dnia-jakis kamikadze oddal nawet przy 12-dalej nie patrzylem-bo nie mialem czym wymiotowac-ale na wieczor patrze ze pozniej nastapilo zassanie.wg mnie robione jest wszystko aby papier zzohydzic-to samo na innych tego typu spolkach np.relpol czy rafamet.ale jestem b.cierpliwy i tego zycze umordowanemu akcjonariatowi.a zbysiu pogrywa na optimusie