• WZROSTY Autor: ~ps [83.9.98.*]
    Ja sprezdalem i wszedlem na PHOTON spoleczka rewelacyjnie sie rozwija , dziala na rynku energi odnawialnej, a kurs nieprzerwanie rosnie.

Pozdr
  • Re: WZROSTY Autor: ~jetix [79.162.183.*]
    Gdyby to nie była spółeczka budowlana...z takimi wskaźnikami już byśmy dawno dotykali 20. A tak jesteśmy skazani na obecną koniunkturę!
  • Re: WZROSTY Autor: ~Krak [195.138.200.*]
    Ktoś spokojnie zbiera akcje , myślę że spółka w niedługim czasie pozytywnie nas zaskoczy
  • Re: WZROSTY Autor: ~jetix [79.162.181.*]
    Przetarg wygrany " w dolinie Baryczy", może teraz poderwiemy się z kursem. Chociaż pierwszą poważną przeszkodą jest 100 sesyjna...a potem!
  • Re: WZROSTY Autor: ~Krak [91.146.196.*]
    Myślę ,że warto było poczekać , a to jeszcze nie koniec przyjemnych niespodzianek
  • Re: WZROSTY Autor: ~darol [62.152.155.*]
    Biorą chyba zmiana trendu
    Radzę brać puki jest coś z prawej, bo wystrzał szykuje się murowany.
    Te zleconka na dyszce będą połknięte jak talala, będziecie tego świadkami. Może to Was skłoni do kupna tego papiera. Polecam.
  • Re: WZROSTY Autor: ~jetix [79.162.182.*]
    100 sesyjną przeszliśmy na fali wczorajszego, ogólnego hurraoptymizmu co do średnich i małych spółek. Niestety mamy do pokonania drugą przeszkodę (kurs około 10). Jest to spadkowy trend krótkoterminowy! Jeśli znajdą się odważni do kupna powyżej tej bariery a uważam, że tak będzie gdyż papier jest doskonały ( wskaźniki, rekomendacje i wyniki) kurs będzie się umacniał. Pozdrawiam.
  • Re: WZROSTY Autor: ~elka [83.24.171.*]
    Nie możemy przebić tej 10 tki.Było już wiele prób i nic z tego nie wyszło.
  • Re: WZROSTY Autor: ~kaz [78.9.2.*]
    bo jak tu jest 48 000 zł obrotu na s-ce budowlanej to o czym my mówimy.
    Słaba reklama, Jakubas sie nie stara a siedzi tu juz troche czasu.
    mnie juz meczy kiszenie sie prawie 2 lata gdzie kurs oscyluje miedzy 8-10 zł.
    Dobra wiadomosc ze zima znikoma w tym roku i kontrakt jak ten ostatni to cud w srodku lutego :)
    Wiec jest ok pod wzgledem fundamentów.
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.