• "kleks" do :kognor" ~! Autor: ~kleks do kognor [87.205.135.*]
    Wyciągasz stare moje posty z dawnych czasów.
    Pisałem juz milion razy i powtórzę raz kolejny - fakt,że dostałem na IFY mocno i nie kryłem tego na forum. Trzymałem akcje za długo i tez przyznałem ten fakt !!
    Wywaliłem wkońcu po 0,42 zł i nie żałowałem,choć ciężko jest gdy sprzedaje sie akcje z tak dużą stratą.Dołożyłem sporo kasy io grałem na róznych spółkach by odrobić straty z IFY. Poszukaj postów bo pisałem min o tym,że kupiłem VIC po 0,04 zł i zarobiłem niezle na tym papierze.Grałem na różnych papierach i odrobiłem wszystkie straty z IFY i dziś mógłbym kupić 20 razy więcej niż miałem akcji.
    Nie żałuję dzis decyzji a Ty :"kognor" biedaczku,siedz i uśredniaj akcje IFY i napędzaj się dalej. Bierz miliony sztuk i niedługo zasiądziesz w RN IFY,razem z Tymoszką i resztą kombinatorków (haha)
    Nie wyciągaj starych postów z dawnych czasów bo dziś róznimy sie tym,że Ty masz te akcje a ja gotówkę.To że brałem w debiucie to przeszłość i dziś mogę kupić duzo,dużo akcji IFY. Pytanie po co brać teraz jak poczekam na 0,05 zł i kupie za pare groszy , a nóz zarobie na dobra gorzałkę spekulacyjnie.

Kupuj perełke i napawaj się akcjami~! To dobra spółka poza szczegółem ,że nie wiemy czym się zajmują dzisiaj. Jeżeli wiesz czym się zajmują to olsnij akcjonariat i napisz czym IFY się zajmuje (poza dodrukiem akcji)?
    OLSNIJ NAS "kognor" I NAPISZ - CZYM ZAJMUJE SIE DZIŚ IFY??????????????

W ostatnich raportach wyraznie napisał prezes,że Tymoszka nie przekazał dokumentów dortyczących początkowej działalności spółki.Więc czym się zajmują????

OLŚNIJ NAS !!!!!!!!!
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: kognor [79.184.149.*]
    czym się zajmuje to wiedzą ci którzy mają papier...więc nikogo nie będę olśniewać gdyż potrzebuje go więcej !!! a sypanie ostatnio wyraźnie osłabło !!!
    a druga sprawa że jesteś leszcz do mega potęgi !!! i nic oraz nikt tego nie zmieni !!! bo pokaż mi frajera który bierze w pierwszym strzale papier po 2.39 zeta i czeka by go oddać dopiero po 42 gronie ??? trzeba mieć nieźle beret zryty by tak długo czekać i onanizować się na forum w sposób jaki pokazują twoje posty gdy papier posiadałeś !!!,więc każdemu uczciwie napisz żeś matoł jakich trzeba z świecą szukać !!! który by nawet zapłacił na debiucie 30 zeta !!! tylko dlatego że tymoch był prezesem...którego teraz mieszasz z błotem...po tak wielkiej wtopie na własne życzenie z tym papierem !!!,będę wyciągał posty twoje...by pokazać szczyt ludzkiej głupoty w początkowej twojej fazie leszcza !!! niech wszyscy wiedzą na czym się opiera twoja nad aktywność forumowa !!! hahahahahahahahahahaha !!!!
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: ~kleks [87.205.135.*]
    Wspoółczuje Ci "kognor" bo leszcz to Ty jesteś do potegi entej.
    Nawet nie umiesz napisac czym się spółka zajmuje dzisiaj !!!!!!! (buhahahahahaha)

TAKIE TANIE TEKSTY,ŻE WIEDZĄ CO TRZYMAJĄ - WSÓŁCZUJE !!!

Kupuj na potegę i bądz szczęśliwym człowiekiem,kóry posiada perłę na NC.

NAPISZ BO JESTEM LESZCZ - CZYM ZAJMUJE SIE IFY ???????????????????????
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: ~kleks [87.205.137.*]
    Dawaj "kognor" - CZYM ZAJMUJE SIE SPÓŁKA DZISIAJ? Oświeć mnie proszę
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: ~de [89.79.12.*]

ponoć ktoś sprzedał z Rady Nadzorczej akcje - myślicie, że to pomoże ?
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: ~kleks do de [178.37.151.*]
    Pan "cognor" zna się najlepiej na IFY.
    Jedyne co umie p[owiedzieć to słowo - buhahahahahahahahahahaa i odnosi do głównej strony IFY,czyli do czasów debiutu spółki,kiedy transparentnym produktem był SOLARIS .
    Dziś kupił milon akcji i dołączył do grona szkółki "JEDAY" (skayłoker) i udaje mądralińskiego.By nie spadało kupuje akcje i broni wsparć,które się obnizają.
    Zapytaj pana "cognnora" - chłopak trzyma kurs i nie puści niżej (tak mi mówił przez telefon). Jest mocno zawżięty chłopak,nie ma co.
    Tak serio,to nie ma sie czym przejmować tymi sprzedażami po 0,01 zł bo to dla picu jest.
    Kolesie sie wymienili akcjami i którys z nich zaliczył stratę chwilową. Tak naprawd.ę nie wiemy po ile je puścili fizycznie,papier wszystko przyjmie.
    Dopóki nie wyjasnią sie sprawy z zarządem i przepychanki z panami (Tymos i Pareta) to nie ma co kupowac akcji IFY.
    Najwazniejsza kwestia to by zarząd podał co oni wogóle robia teraz bo główna sprawa z debiutu juz nieaktualna widać. Nawet nie dostali dokumentów,więc czym się zajmują?
    Przecież to spółka widmo na dziś!
    Jezeli jest tak dobrze i pracuja na poziomie operacyjnym to dlaczego odszedł pan prezes ostatni?
    Poza długami na dziś,które sami zrobili na własne zyczenie nie mają się czym póki co pochwalić.
    Rozumiem,że członkom zarządu pasowało jak kurs leciał na ryj i leciał od debiutu,aż tu nagle przebudzenie nastąpiło w okolicy 0,20 zł.
    Czyzby obawiali się,ze to spadnie do ceny nominalnej i ujawnili prawdę o próbie przejęcia?
    Moim zdaniem dopóki się nie wyjasni wszystko do końca i oficjalnie tego nie podadzą ,nie ma co liczyc by kurs wogóle ruszył.
    Jeżeli kurs ruszy to tylko spekulacyjnie by "ubrac" kolejną partię ludzi wyżej i powrócą na dno.
    To moja subiektywna opinia.

P.S. Do pana "cognora" - Tobie też życzę samych sukcesów na IFY.
    Nie interesuje mnie tutaj już zadna inwestycja długoterminowa a jedynie kupic i wywalic.
    Chce choc raz zarobić na IFY i żegnam tą spółkę (jeżeli dziś mozna powiedzieć,ze to spółka jest!)
    pozdrawiam i życzę duzo dobrego.
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: kognor [79.184.149.*]
    Dnia 2011-01-15 o godz. 15:20 ~kleks do de napisał(a):
    > Pan "cognor" zna się najlepiej na IFY.
    > Jedyne co umie p[owiedzieć to słowo -
    > buhahahahahahahahahahaa i odnosi do głównej strony
    > IFY,czyli do czasów debiutu spółki,kiedy transparentnym
    > produktem był SOLARIS .
    Dziś kupił milon akcji i dołączył
    > do grona szkółki "JEDAY" (skayłoker) i
    > udaje mądralińskiego.By nie spadało kupuje akcje i broni
    > wsparć,które się obnizają.
    Zapytaj pana
    > "cognnora" - chłopak trzyma kurs i nie
    > puści niżej (tak mi mówił przez telefon). Jest mocno
    > zawżięty chłopak,nie ma co.
    Tak serio,to nie ma sie czym
    > przejmować tymi sprzedażami po 0,01 zł bo to dla picu jest.
    > Kolesie sie wymienili akcjami i którys z nich zaliczył
    > stratę chwilową. Tak naprawd.ę nie wiemy po ile je puścili
    > fizycznie,papier wszystko przyjmie.
    Dopóki nie wyjasnią sie
    > sprawy z zarządem i przepychanki z panami (Tymos i Pareta)
    > to nie ma co kupowac akcji IFY.
    Najwazniejsza kwestia to
    > by zarząd podał co oni wogóle robia teraz bo główna sprawa
    > z debiutu juz nieaktualna widać. Nawet nie dostali
    > dokumentów,więc czym się zajmują?
    Przecież to spółka widmo
    > na dziś!
    Jezeli jest tak dobrze i pracuja na poziomie
    > operacyjnym to dlaczego odszedł pan prezes ostatni?
    Poza
    > długami na dziś,które sami zrobili na własne zyczenie nie
    > mają się czym póki co pochwalić.
    Rozumiem,że członkom
    > zarządu pasowało jak kurs leciał na ryj i leciał od
    > debiutu,aż tu nagle przebudzenie nastąpiło w okolicy 0,20
    > zł.
    Czyzby obawiali się,ze to spadnie do ceny nominalnej i
    > ujawnili prawdę o próbie przejęcia?
    Moim zdaniem dopóki
    > się nie wyjasni wszystko do końca i oficjalnie tego nie
    > podadzą ,nie ma co liczyc by kurs wogóle ruszył.
    Jeżeli
    > kurs ruszy to tylko spekulacyjnie by
    > "ubrac" kolejną partię ludzi wyżej i
    > powrócą na dno.
    To moja subiektywna opinia.

P.S. Do pana
    > "cognora" - Tobie też życzę samych
    > sukcesów na IFY.
    Nie interesuje mnie tutaj już zadna
    > inwestycja długoterminowa a jedynie kupic i wywalic.
    Chce
    > choc raz zarobić na IFY i żegnam tą spółkę (jeżeli dziś
    > mozna powiedzieć,ze to spółka jest!)
    pozdrawiam i życzę
    > duzo dobrego.

nie wiem kim jesteś pajacu,ale na pewno nie kleksem !!! zdradziły cię dwie rzeczy...IP i cognor !!!,więc życzę bardziej bystrego podejścia w następnym etapie dyskusji !!! hahahahahahahahahaha !!!
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: ~kleks do kognor [178.37.151.*]
    Czasem napiszę kognor przez literke "c" ,rozumiem że to od spółki cognor (były Centrostal). to ja Ci napisałem i dobrze zyczyłem i zadne IP mnie nie zdradziło bo jest te same.
    Szkoda czasu na dyskusje współce.Możesz wklejac co Ci się podoba i kiedy chcesz.
    Ja życze Ci duzo dobrego i sukcesów na IFY.

Mimo to nadal nie odpowiedziałeś na proste pytanie - CZYM DZISIAJ ZAJMUJE SIĘ IFY ?

P.S. Nie odnos mnie przypadkiem do prospektu lub strony IFY bo to co robił , to juz pan Tymoś podsumował.Pamietasz?

Rozumiem,że oswoił Cię z nazwą INFINITY bo takie było jego zadanie.
    Niedawno dowiedzieliśmy się,że obecny prezes nie otrzymał żadnych dokumentów dotyczących starego portalu itd.

WIĘC CZYM SIĘ TERAZ ZAJMUJĄ PANIE "KOGNOR" ??????
    NAPISZ RAZ I RZECZOWO ,poza słowem "buhahahahahaahaa" nic merytorycznego nie umiesz napisać
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: ~Monika [188.47.183.*]
    Dnia 2011-01-15 o godz. 17:00 ~kleks do kognor napisał(a):
    > Czasem napiszę kognor przez literke "c"
    > ,rozumiem że to od spółki cognor (były Centrostal). to ja
    > Ci napisałem i dobrze zyczyłem i zadne IP mnie nie
    > zdradziło bo jest te same.
    Szkoda czasu na dyskusje
    > współce.Możesz wklejac co Ci się podoba i kiedy chcesz.
    Ja
    > życze Ci duzo dobrego i sukcesów na IFY.

Mimo to nadal nie
    > odpowiedziałeś na proste pytanie - CZYM DZISIAJ ZAJMUJE SIĘ
    > IFY ?

P.S. Nie odnos mnie przypadkiem do prospektu lub
    > strony IFY bo to co robił , to juz pan Tymoś
    > podsumował.Pamietasz?

Rozumiem,że oswoił Cię z nazwą
    > INFINITY bo takie było jego zadanie.
    Niedawno
    > dowiedzieliśmy się,że obecny prezes nie otrzymał żadnych
    > dokumentów dotyczących starego portalu itd.

WIĘC CZYM SIĘ
    > TERAZ ZAJMUJĄ PANIE "KOGNOR" ??????
    > NAPISZ RAZ I RZECZOWO ,poza słowem
    > "buhahahahahaahaa" nic merytorycznego nie
    > umiesz napisać

Równie dobrze Mogłeś spytać , czym się zajmuje VICTORIA ? na której zarobiłeś tak sporo , a wyskoczyła z 4 groszy na 34 grosze , więcej niż debiut , bo wtedy kosztowała 30 groszy.
    Mogę Ci tylko napisać że VICTORIA i INFINITY z tej samej gliny powstały , z tą różnicą że tą drugą czeka cena wyższa niż z debiutu panie kleksie.
    Jak nie wiesz o czym piszę , to proszę się zapoznać z informacją poniżej.

**** — Była taka unia personalna z Andrzejem Peretą. Był u nas prokurentem przez jakiś czas, mieliśmy wspólne interesy. To już przeszłość, liczyliśmy, że Victoria będzie hitem — przyznaje Jan Brykczyński, członek rady nadzorczej Infinity.

Według dokumentów KRS, to była szersza unia, bo z Victorią. W obu podmiotach w początkach 2008 r. powielają się te same nazwiska kilku osób. Na dobre Andrzej Pereta ze świtą zniknął z Infinity dwa lata temu. Jednak jeszcze kilka miesięcy temu rozszerzona, nowa wersja strony internetowej Infinity wisiała pod adresem test.victoriasa.pl. Adres strony Victorii AOC to victoriasa.pl. Co ciekawe, wycena udziałów Infinity w Zarządzanie. Inwestycje nie była aktualizowana od czasu ich zakupu. ****

http://www.pb.pl/a/2010/07/15/Infinity_czyli_grosze_za_szklo
  • Re: "kleks" do :kognor" ~! Autor: ~kleks do Monika [213.241.124.*]
    Witam serdecznie!
    Wiem,że są powiązane te spółki i osoby o których piszesz. Kupiłem VIC po 0,04 zł na krótko i zaryzykowałem.Opłaciło mi się,to prawda.
    Nie jestem wrogiem IFY ,ale te zamieszanie wokól tej spółki nie wpływa dobrze póki co na wizerunek i wycenę. Sam pomysł Tymocha mi sie podobał i pisałem o tym nie raz.
    Coś nowego na rynku i niekonwencjonalny pomysł,który kupiłem.
    Jednak w sposób jaki rozegrali sprawę zakrawało na pomste do nieba.
    Osobiscie podjęłem decyzję o wyjściu dość póżno,to fakt ale jak widać decyzja była słuszna z punktu czasu.
    Załatwiłem troche gotówki i pograłem gdzie indziej i odrobiłem.
    Nie twierdzę,że IFY upadnie lub coś podobnego.Uważam tylko,ze dopóki nie wyjasni się sytuacja akcji nie warto kupowac.Cena kusi to fakt, ale nie znaczy że nie może byc niżej.
    Trzymam się z boku póki co i czekam na rozwój sytuacji.
    Napewno kiedys IFY da fajnie zarobić,a profil działalności zawsze idzie zmienić i działać lepiej. Tak uważam.

pozdrawiam i zyczę sukcesów
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.