Generalnie najlepiej jest kupować przy ważnych wsparciach, czyli jak w tym przypadku linia trendu + sma90, a w ramach planu awaryjnego mieć ustawionego SL-a na odpowiednim poziomie. Stosunek potencjalna strata/potencjalne ryzyko jest wtedy bardzo korzystny, a chyba o to w tym wszystkim chodzi. Bardzo dobrym sygnałem będzie zakończenie na 0,97. Linia trendu zostanie obroniona oraz będziemy mieli na wykresie ładną formację przenikania.
już ich niema, kupione, ale wiesz zawsze można trochę poczekać jakiś gorliwiec wyrzuci taniej, później drugi panika, i było nawet 93 gr kiedyś. Tyle że czasu coraz mniej, a przed raportem trzeba pozbierać.
Może wcześniej będzie jakieś info, może nie, jak masz kase możesz sobie pozwolić na różne opcje możesz zbierać powoli wcześniej bo nie boisz się zamrozić trochę gotówki, masz różne wyjścia. Swoją drogą zauważ że jak lewa strona była gruba jechaliśmy w dół, jak jest ino co zleceń, stoimy w miejscu, może ruszymy. Zawsze powtarzam jak inwestujesz to w coś co prędzej czy później da zarobić. Żadne techmexy czy polresty, Miraculum, duda coś takiego, spółki które były zgnojone ale są realnie coś warte i żyją.
Ja też jestem zadowolony,już wróciła mi ostatnia cena zakupu po 1,02 jak leciało w dół z 1.08 i się zrealizowało zlecenie....coś mi się wydaje,że wyniki będą dobre,a może i jakieś inne info .......przypomnę dwa wywiady P.Prezes w tv,odebrałem je bardzo pozytywnie,chybą są tam ludzie,którzy wiedzą czego chcą i spółka stopniowo wychodzi na prostą...oby tylko sytuacja na giełdach tego nie popsuła.
Dobre info: "Umowa przyrzeczona sprzedaży nieruchomości zostanie zawarta w terminie nie później niż do dnia 15 lutego 2011r" Cena nieruchomości: 3.500.000 zł plus VAT. Pomoże to spółce w dalszym procesie restrukturyzacji.