• Inwestor w Astro Autor: ~mmm [80.53.156.*]
    Jak myslicje kiedy sie ujawni-przeciez ktos cały czas na korekcje skupował.
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    załamka
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~debil giełdowy [178.42.204.*]
    a czy musi sie ujawniac?

p. Krajewski ze wspolpracownikami juz rozkrecil cos takiego jak Superstacja. Postaraj sie dowiedziec co sie z tym stalo.
    O czym Wy w ogole gadacie?xD O wielkim ujawnieniu sie inwestora za kilkadziesiat kola?
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~mmm [80.53.156.*]
    Wystarczy nawet 50-60 koła- a pomysl co sie stanie z kursem 100 zeta w 2 miesiące
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~debil giełdowy [83.9.189.*]
    heh wez tu gadaj z drobnym spekulantem :D

p. Krajewski prawdopodobnie sprzeda swoje udzialy po rozkreceniu dzialalnosci i zdobyciu odpowiedniego udzialu w rynku. Ale nie bede to dziesiatki milionow, a grube setki jak nie miliardy. A do tego jest potrzebny odpowiedni kursik :D
    Po rozkreceniu a mmm pisze jakies farmazony o wielkim inwestorze, ktory zbieral akcje. Nie ma czego zbierac
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~debil giełdowy [83.9.189.*]
    przeciez pisalem ze ten mmm to ma mentalnosc i tok mysli drobnego spekulanta, na cos wiecej trzeba miec przynajmniej jedna szara komorke :D
    No wiem, wiem. Bedzie dobrze, ale na to trzeba czasu. Zreszta liczymy na grube wzrosty teraz a nie wiadomo co tam u jacusia 6 slychac
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~pyza [85.222.105.*]
    Nie krzyczcie na niego. Robi tylko to, co inni na tym forum. Chciał pomóc kursowi, a wy go z fleka.
    Da się pogodzić interesy wszystkich. Niech nagania, jeśli chce. Jeżeli dzięki temu kurs trochę wzrośnie, przecież nikomu to nie zaszkodzi. :)
    Pokój ludziom dobrej woli.
    (i na pohybel ludzkim szmatom)
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~ff [99.158.160.*]
    mmm miekutki jestes - oddaj juz teraz jesli masz sie meczyc z akcjami Astro na rachunku.
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~Majka [83.7.199.*]
    bardziej mnie zastanawia, kto tak agresywnie wyprzedaje akcje
    czyżby główny akcjonariusz ?

?
    Nikt agresywnie nie wyprzedaje, bo 200 szt dziennie na takie określenie nie zasługuje. Natomiast owszem, wyprzedawał. Człowiek podpisuje się nickiem Jacek197cośtam.
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~re [95.171.209.*]
    zobaczy sie co nam dzis dzien przyniesie, kierunek 6 czy w strone 4
    Panowie nie naganiam - i nie jestem na ASTRO spekulantem oraz to ,że na GPW jestem od 6 lat,natomiast chciałem wam dac do myslenia i poprowadzić dyskusje na temat co by sie stało jak by ktos ujawnił sie ,że obecnie ma około 50 tysięcy akcji przy tak małej ilości w obrocje - trzeba jeszcze wziążc pod uwagę to ,że są mali którzy maja nie wielkie ilości i nie zamierzają ich sprzedać.

W związku z tym mysle ,że wyjaśnienie jest uzasadnione.
    Wyjaśnienia to do tych trochę wyżej. :)
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~erie [87.98.254.*]
    Nie rozumiesz ze informuje sie przy przekroczeniu 5% ale z calosci - tutaj 5% = 500000 szt. akcji
    a FF to 127000 szt.

Debil podobno ma 37000szt. Jakos szalu nie widac.
    Kierunek 12, tylko najpierw trzeba opór przebić. Właśnie go macamy.
    pyza -jestes z jednych na tych forum który myśli poprawnie - i nie miałem ciebie na mysli
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~re pyza [95.171.209.*]
    jak pomacamy )))))))))) 9 pln bede spokojniejszy, poki co jest jak jest

Przebiliśmy. Następny na 6, a wyżej droga wolna.
    12 w sensie najbliższego etapu, rzecz jasna. Tak naprawdę wybieramy się dużo dalej. Przynajmniej ja.
    pyza- ja tez nie zamierzam sprzedawac licze na 20 zł w najbliższym czasie - więcej optymizmu dla wypowiadajacych sie na tym forum takich jak ty - a kurs poszybuje szybcjej niz myslimy
    No dobra: "Lecimy na pińcet".
    nie sadze aby przebilo szczyty na przelomie kwartalu, rynek zweryfikuje.
    1000000500100900 mld. Kupimy swiat
    To niech przebija wcześniej :) Mamy trend rosnący. 3 miesiące?
    az tak wysoko to nie teraz ale 20-30 w krótkim czasie jest ta cena do zaakceptowania - inwestorzy którzy nastawili sie na inwestycje srenioterminową a takim jestem ja -tanio nie oddadza.Jestesmy w spółce o małych obrotach a takie spółki po to sie kupuje aby inwestowac na kilka minimum miesięy .jeżeli ktos chce spekulowac to nie na spółkach mało płynnych.Ja mam kilka strategi inwestowanie długoterminowo,krótko terminowo oraz pogrywanie spekulacyjnie ale wyszłem z załozenia po kilkuletnim doswiadczeniu na GPW -jeżeli konkretów nie pisze sie o spółce to spółka jest zaopuszczona i nikt ja nie widzi -wszyscy czekaja na wyższy Volumen a rzecz polega na tym kupuj na korektach mocno fundamentalne spółki i trzymaj jeżeli sa do tego podstawy a na ASTRO są.
    To prawda, że mało ostatnio pisaliśmy, ale myślę, że tak było najlepiej. Po tym, co tu się działo wiele osób musiało się do niej zniechęcić. Lepiej wtedy dać ludziom na chwilę zapomnieć o spółce i za jakiś czas wystartować z dobrymi wieściami (np. o trendzie), niż obrzucać się nawzajem przykro pachnącymi substancjami (casus Jacka cośtam).
    no własnie pyza informacje pozytywne -widac ,że ci zalezy na wzroście tak jak i mnie mysle ,że równiez tym inwestorom co maja papiery ASTRO -ale nie dziw się tym jak jacek1978 oni nic merytorycznie nie pisza a przecież ludzie którzy nie pisza merytorycznie to przeciez nikt ich powaznie nie traktuje a efekt jest taki ,że spółka się kisi -mamy coraz więcej poczatkujacych inwestorów na GPW i ci ludzie jak kazdy nowy chciałby zainwestowac kase po to żeby zarobic ale jak poczyta takich jackek 1978 i nnych którzy podobnie tez pisza na innych spółkach a zostali wprowadzeni w bład bo nic nie wyszło z zainwestowanych pieniędzy to na drugi raz sie boją
    ciekawe czy przeskocza dzisiaj 4,7
    re - dla mnie to nie ma zadnego znaczenia czy dzisiaj przeskocza 4.70 ,mysle że tak ale jedno wiem ,ze na przyszły tydzień 6 powinni my miec.Musimy sie nie dac wyleszczyc.Jak kazdy wie mamy najgorsza informacje która nam zafundował premier Tusk z Rostowskim o zmiejszeniu srodków do OFE i w związku z tym bedzie mniej inwestycji na GPW ze strony OFE- w związku z tym troche odreagujemy na ta negatywna informacje tak jak zareagowano na Węgrzech .- ale to chwilowe i dlatego Panowie spokojnie a zabaczycje jak bedzie nam rosła spółka -nikt kto rozumuje na czym polega wyleszczanie w takich sytuacjacj gospodarczych nie pozbywa sie papiera tylko spokojnie czeka bo przeciez wie ,że wzrosty spowrotem wróca - ale przestraszeni oddaja bo spekulancji troszke postraszyli a przeciez po to postraszyli by taniej kupić.
    My się po prostu nie nastawiamy na nagły wystrzał. Ale jeśli taki się zdarzy, będzie bardzo miło, nie ukrywam. Spółka musi tylko dokończyć proces koncesyjny i podać info. Wtedy będzie szał. W ogóle dobrze by było, gdyby częściej jakieś infa dawała.
    no coz, zawsze cipcia sie jakas znajdzie )))))))))))
    To o mnie?
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~finca [213.25.25.*]
    Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 3/2011
    data dodania 2011-01-07 10:56:52
    spółka ASTRO SPÓŁKA AKCYJNA

Istotne wydarzenie mające wpływ na działalność gospodarczą Emitenta
    Zarząd Astro S.A. informuje, że w dniu 07.01.2011 Spółka otrzymała od Prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej postanowienia akceptujące proponowane warunki techniczne rozpowszechniania programu telewizyjnego pod nazwą NEXT SPORT 3D, NEXT MAN 3D.

Podstawa prawna:
    § 3 ust. 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Karolina Szymańska - Prezes Zarządu
    Miał rację mmm. Ta spółka dba o inwestorów.
    Wyraziłam życzenie i po 12 minutach zostało spełnione :)))))))))))))
    A ile życzeń można dziennie?
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~re pyza [95.171.209.*]
    pyzuniu ja to jestem dżentelmen, nie obrazam dam )) cicpia to ta co sie przesciga o kilka groszy na SSSSSSSSSSSSSSSSSSS , kolejne info i caly czas do przodu !!!
    Już myślałam, że o mnie. Myślę, że to nie ważne, czy facet czy kobita. Nie obrażaj tak generalnie, co? Chyba, że będziesz miał solidny powód, to wtedy i mnie możesz.
    takie postanowienie NR ;)
  • Re: Inwestor w Astro Autor: ~ccc [87.119.32.*]
    a jak myślicie , Solorz z Cyfrowego Polsatu przejmie w przyszłości Astro ?
    To pewnie jeszcze odległa przyszłość. Nie po to główny akcjonariusz tyle zainwestował w ten biznes, żeby ktoś inny spijał śmietankę.
[x]
ASTRO -22,46% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.